sikayetlerimm

aslikrkmzplt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
19
1
3
34
merhabalarr hamilelikle ilgili bisey sormak istiyorum 8 haftalik hamileyim asiri derecede bir kasintim var bacaklarimda gobegimde filan bazilari hamilelikte olur derken bazilari alerji olabilir diyo boyle bisey yasayan varmi ?

Canım merhaba benim 8 haftadanitibaren başlayan kaşıntım sonradan gül hastalığı oldupu çıktı kırmızı lekeler çıkmaya başadı pullanma falan bunun nedeni stres cildiyeci öyle dedi ben karaciğer enzimlerime bakarmısınız dedim ona bile gerek duymadı ama ben krem ve hap verdi çok gerekmedikçe kullanma dedi allahtan kendi dokturum o ilaçlar yerine başka ilaç verdi ve azaldı kaşınmalrım lekeler de baya azaldı ...

Ama ben gine bir dahiliye uzmanına gidip karaciğer enzimelrime baktıracam .Çünkü oda kaşıntı yapıyormuş canım hamileikde karaciğer tam çalışamadığı zamanda kaşıntı oluyormuş.

Canım merhaba benim 8 haftadanitibaren başlayan kaşıntım sonradan gül hastalığı oldupu çıktı kırmızı lekeler çıkmaya başadı pullanma falan bunun nedeni stres cildiyeci öyle dedi ben karaciğer enzimlerime bakarmısınız dedim ona bile gerek duymadı ama ben krem ve hap verdi çok gerekmedikçe kullanma dedi allahtan kendi dokturum o ilaçlar yerine başka ilaç verdi ve azaldı kaşınmalrım lekeler de baya azaldı ...

Ama ben gine bir dahiliye uzmanına gidip karaciğer enzimelrime baktıracam .Çünkü oda kaşıntı yapıyormuş canım hamileikde karaciğer tam çalışamadığı zamanda kaşıntı oluyormuş.
tesekkur ederim canimm umarim oyle bisey yoktur bende guatr cikti ilac kullanmaya basladim ondan olmus olabilir mi acaba

Canim kullandığın ilacın prodektosunu oku yan etki leri olarak ne diye bir bak bunun dışında ilacını ismini yaz sözlük yazıp google dan arastir orada kullananlar yorum yazıyor öyle bir etkisi varsa yazar diye tahmin ediyorum

Back
X