Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nerde oturuyorsunuzMerhaba arkadaşlar şuan hamile olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım. Çok şükür çok şükürVe kadın doğum uzmanı olarak önerilerinizi bekliyorum. Muhakkak.... ve mutlu haftalarınız olsun
![]()
Bahçelievler deyim. Aslında görüşmüş olduğumuz bir hocamız vardı . Kaan kocatepe. Çok da memnunuz ancak her ihtimale karşın doktorumuzun yakın yerlerde olması daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyoruzmerhaba nerde oturuyorsunuz
Kesinlikleee durumun uyuyorsa memorial bahcelievler deniz yildiran sarici ... kendisinde baska hastanede 3 sene once dogum yaptimm anlatilmaz yasanir cok cok iyi bir insan ve doktorBahçelievler deyim. Aslında görüşmüş olduğumuz bir hocamız vardı . Kaan kocatepe. Çok da memnunuz ancak her ihtimale karşın doktorumuzun yakın yerlerde olması daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyoruz
Aslında memoriali düşünüyoruz bizde ancak araştırmalarıma göre çok şikayey var hastaneden. Biraz çekiniyorum ancak doktoru araştıracağım. Çok teşekkürler ilgin için. Birde normal doğum muydu sezaryan mıydı acaba ?Kesinlikleee durumun uyuyorsa memorial bahcelievler deniz yildiran sarici ... kendisinde baska hastanede 3 sene once dogum yaptimm anlatilmaz yasanir cok cok iyi bir insan ve doktor
Sezeryan ama doktor swzeryan yanljsi degil arastir instagramdan yprumlarina bi bak hic degilse bir defa muayeneye git ve tanis ne demek istedgmi anlayacaksin gidersen beni de etiketle yaz yorumlarni...Aslında memoriali düşünüyoruz bizde ancak araştırmalarıma göre çok şikayey var hastaneden. Biraz çekiniyorum ancak doktoru araştıracağım. Çok teşekkürler ilgin için. Birde normal doğum muydu sezaryan mıydı acaba ?
Ya açıkcası maddi açıdan sıkıntı yok sadece istiyorum ki beni doğru yönlendirebilecek ve doğum anımda yanımda olabilecek bir doktor. Memorial bize çok yakın beni korkutan şey çok şikayet olması. Kafam çok karışık birde medical park da günay babayeva ve seval zeren varmış çok iyi diyorlar artık birkaçını değerlendireceğim. Yarında tülin kocatepenin özel polikliniğine gidicem bakalım artıkSezeryan ama doktor swzeryan yanljsi degil arastir instagramdan yprumlarina bi bak hic degilse bir defa muayeneye git ve tanis ne demek istedgmi anlayacaksin gidersen beni de etiketle yaz yorumlarni...
Valla hastane yonetimi nasildir bilemiyorum ama doktoru hic tereddutsuz oneriyorum sana baska da bisey diyememYa açıkcası maddi açıdan sıkıntı yok sadece istiyorum ki beni doğru yönlendirebilecek ve doğum anımda yanımda olabilecek bir doktor. Memorial bize çok yakın beni korkutan şey çok şikayet olması. Kafam çok karışık birde medical park da günay babayeva ve seval zeren varmış çok iyi diyorlar artık birkaçını değerlendireceğim. Yarında tülin kocatepenin özel polikliniğine gidicem bakalım artık
Merhaba canım , normal doğummu sezeryanmı yaptı peki?Zeytinburnu Akşemsettin Avrasya Hatanesinde Gamze Baykan kesinlikle kesinlikle ve şiddetle tavsiye edebilirim...
Bi deniycem onu da bahçelievlerde oturuyorum en azından yakın bir yerde de doktorumun olması iyi olur. Yarın ki muaneden sonra pazartesiye de onla görüşmek hayırlısı bakalımValla hastane yonetimi nasildir bilemiyorum ama doktoru hic tereddutsuz oneriyorum sana baska da bisey diyemem
Ben sezeryan yaptım ama 5 tane arkadaşıma normal doğum yaptırdı. Hepsi beni arayıp teşekkür ettiler memnuniyetlerinden...Merhaba canım , normal doğummu sezeryanmı yaptı peki?