Sıkıcı Hayatım Ölsem Daha İyi:((

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Merhaba kızlar,
Her sorunumu buraya yazıyorum çünkü başka çarem olmadığını biliyorum o kadar yalnızım ki içimi dökebileceğim sorunlarımı paylaşabileceğim ve beni yargılamadan dinleyen bir Allahın kulu yok.Ben uzun zamandır işsizim tam işe başlıyorum sonra çıkarılıyorum çalıştığım firmalar küçük gıda firmaları büyük firmaların zaten teknikerleri var bana ihtiyaçları yok.Kpss sınavına girdim 85 aldım ancak ondan da umudum yok.O kadar siteye iş başvurusunda bulundum çağrılmıyorum.Bütün gün evdeyim yalnızım arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk pek görüşemiyorum herkesin hayat mücadelesi işte.aklım karışık kendimi beceriksiz görüyorum ki öyleyimde.İşyeri kurmak istedim o kadar pahalı ki nasıl yaparım.her zamn güçlü ayaklarının üzerinde duran bir kız olmak istemiştim ama yanıldım.Ne yapacağımı bilmiyorum ailemden para almaya utanıyorum.Burada Asosyal oldum dışarı çıkmaya insanlarla konuşmaya utanıyorum çekiniyorum.Boş bir hayat benim ki çok yalnızım çok ne aşk var nede iş ruh sağlığımda bozuldu.her şeyi içime atıyorum eriyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım???

kaç yaşındasın canım, ne mezunusun, 85 aldım dedin ya ondan soruyorum, atanma ihtimalin hiç yok mu

Gıda teknikerliği 24 yaşındayım

iyi bi puan değilmi atanırsın umarım, birazda bulunduğun şehirle alakalı bu işler ama büyük şehirde olsan da yanlızlık çekebiliyosun
birazda yapıyla alakalı herhalde, bazıları kolayca arkadaş buluyor, kimisi pek bulamıyor benim gibi...
çevrende senin düşüncelerinle uyumlu insanlar yoksa ondan arkadaş edinemiyo olabilirsin

evet bulamıyorum birde çalışma fobim başladı panikatak gibi korkuyorum memuriyet tek çaremdi ama babam falan bu puanla olmaz diorlar iyice bittim

Akışına bırak cnm bunları düşünerek iyice bunalıma girersin gör bak zamanla herşey düzelicek hep böyle gidecek değil ya her insanın dönem dönem böyle noktaları oluyor .Olumsuz düşünce olumsuzluk getirir önce olumlu düşün farzet ki herşey istediğin gibi..Sonra farkediceksin ki yavaş yavaş yoluna giriyo en azından biçoğu..Kendine uğraş bul, zaman herşeyin ilacı..İnşallah istediğin yerlere kavuşursun herşey gönlünce olsun.Bol bol dua et ..
not: benimde o kadar çok sıkıntım derdim varki düşün bide ben yazıyorum bunları. :)

evet bulamıyorum birde çalışma fobim başladı panikatak gibi korkuyorum memuriyet tek çaremdi ama babam falan bu puanla olmaz diorlar iyice bittim

bence kpss ve memuriyet forumlarını face adreslerini her gün takip et, nerden ne çıkcağı belli olmuyo, bu arada dgs yi falan araştır, gıda mühendisliğine falan girebilir misin, yani 4 yıla nasıl tamamlarsın hem bunlarla uğraşırken sosyalleşmişte olursun, evdeki olumsuz iç karartıcı yorumları duymazdan gel, yoksa gerçekten panik atak olabilirsin
bu dediklerimi yap ki seçeneklerin çoğalsın, iş bulurum nasılsa diyerek yıllarını evde geçirenler var, senin yaşın daha çok genç, bence boş zamanlarını böyle değerlendir bi taraftan iş ararken

doğru ama elimde değil 4 yıl iş yok güç yok ne yapacagım bilmiyorum ailemde yardımcı olmuyor ne yalan söyleyim kimse mutsuzluğumu görmüyor.

Yenibiriş.com'a bakabilirsin orada bir çok iş ilanları oluyor ayrıca içini karartmana, canını sıkmana değmez daha çok gençsin önce bir silkelen kendine gel sonra çevrendekilere de danış belki onlarda yardımcı olabilirler iş konusunda... ben iş bulabileceğine inanıyorum.

başvurumu yaptım canım bulurum demi herkes gibi düzelir hayatım mutluluk bu kadar zor değildi demi

yoksa sen ruh ikizim falan mısın

birebir aynı durumdayız diyebilirim ben de gıda müh.yim ve işsizim.ve maalesef aldığımız bu puanlarla atanmamız imkansız.bu dönem 4 tane gıda müh. alımı var şaka gibi.mecburen özel sektöre talim olucaz.üstelik senin iyi veya kötü iş tecrüben var.ben de o da yok.2 senedir iş bulamadım.işkura yazıl.zaman zaman ilanlar geliyor.ben önceden üye olmuştum ama iş arama opsiyonunu farklı yapmam lazımmış o zaman ilanlardan sana davet geliyor.ama şimdiye kadar bana uyan olmadı.yani rastgele geliyor aslında mesaj.

bende de aşk yok,iş yok,dost gibi görünen bütün asalaklarıda sildim tek tabanca takılıyorum.sıkıntım içimde büyüyor sanki iç organlarım parçalanacak gibi.inan ölsem de kurtulsam dediğim çok an oldu.ama hayattan bu kadar beklentisizken ölüme nasıl bu kadar cesaretsiz oldum onu da anlayamıyorum.

yani amacım moralini bozmak değil ama yalnız değilsin bunu bil.ve ben ne zaman biriyle işsizlik hakkında konuşsam o kişi en yakın zamanda iş buluyor.benim kendime hayrım yok ama başkasına böyle bir uğurum var.bana güven

Dgs gir muh. Bitir bence .
Elinde hangi sertifikalar var ? 2200 ve 9001 mutlaka al.
Telden pek yazamiyorum .canini sikma vardir bir yerde kismetin canim.

Son düzenleme:
canım hayat bir sınav. yılma hemen dua et rabbine bir cıkıs kapısı gosterecektir inş.puanında gayet iyi. merkezi atamalarda olmasa bile açıktan atamalarda kesin alınırsın.takip et memurlar netten sık sık

İşyeri kurmak istemişsin,ne üzerine olacaktı ?
O konu üzerine bazı tecrübeler edinebilirsin.
Veya boş kalmışken,dil kursuna gidebilirsin.

Ben senin yerinde olsam,kendi alanım dışında,beni mutlu edeceğini düşündüğüm işlere de başvururum.
En azından zevkle çalışıp,kendi işyerimi kurmak için para biriktiririm.

Son düzenleme:
Seni cok iyianliyorum

Kuzenimde ayni durumda yalniz degilsin yani

Herrgece dua ediyoruz sulalecek

Dilerim bu aydinlik gunlerin karanligi olur tez zamanda biter

Hani derler ya herseyi denediysen olmuyorsa bool dua edeceksin

İnsallah olur pes etme

Her basarili insanin gecmisinde bitmislik vardir sabret

Umarım sende işini bulursun evde oturmak öyle zor ki helede annen çalışıyorsa dahada zor oluyor bütün gün yemek temizlik tek yaptığım bunlar...

Dgs gir muh. Bitir bence .
Elinde hangi sertifikalar var ? 2200 ve 9001 mutlaka al.
Telden pek yazamiyorum .canini sikma vardir bir yerde kismetin canim.

ISO HACCP 5 tane ingiltere çıkışlı sertifikam var ama iş yerine götürüyorum bir süre kullanıyorlar sonra işten çıkarmamız lazım işleri bitiyor tabi olanda bize oluyor.

Canım karamsarlıktan uzaklaş bu şekilde düşüne düşüme Allah korusun psikolojini çok bozarsın. Arkadaşların verdiği site üzerinden emin ol iş bulucaksındır bir süre istersen standlarda felan görev alabilirsin boş durmaktan iyidir hem kafan dağılır daha sonra kendi alanında iş bulduğunda ayrılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…