Merhaba kızlar,
Her sorunumu buraya yazıyorum çünkü başka çarem olmadığını biliyorum o kadar yalnızım ki içimi dökebileceğim sorunlarımı paylaşabileceğim ve beni yargılamadan dinleyen bir Allahın kulu yok.Ben uzun zamandır işsizim tam işe başlıyorum sonra çıkarılıyorum çalıştığım firmalar küçük gıda firmaları büyük firmaların zaten teknikerleri var bana ihtiyaçları yok.Kpss sınavına girdim 85 aldım ancak ondan da umudum yok.O kadar siteye iş başvurusunda bulundum çağrılmıyorum.Bütün gün evdeyim yalnızım arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk pek görüşemiyorum herkesin hayat mücadelesi işte.aklım karışık kendimi beceriksiz görüyorum ki öyleyimde.İşyeri kurmak istedim o kadar pahalı ki nasıl yaparım.her zamn güçlü ayaklarının üzerinde duran bir kız olmak istemiştim ama yanıldım.Ne yapacağımı bilmiyorum ailemden para almaya utanıyorum.Burada Asosyal oldum dışarı çıkmaya insanlarla konuşmaya utanıyorum çekiniyorum.Boş bir hayat benim ki çok yalnızım çok ne aşk var nede iş ruh sağlığımda bozuldu.her şeyi içime atıyorum eriyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım???
başvurumu yaptım canım bulurum demi herkes gibi düzelir hayatım mutluluk bu kadar zor değildi demi
Hergün birilerinin laf sokmasıda cabası tabiki örneğin kuzenim paraya ihtiyacın var mı nede olsa çalışmıyorsun deyip 5 tl verdi geçen bunu kardeşçe söylese sevinir insan yanımdadır diyeama o kadar beni aşagılayıcı söylediki lafta söyleyemiyorum kimseye dilim yok sanki.Ayakta ne kadar durmaya çalışsamda insanlar kırıyor kanadımı dışarı çıkmazmışım tüm gün evdeymişim kocaya gitsem daha iyiymiş insanlar çok kırıcı burada ise beni anlayan sizler varsınız...
Sen ne takıyorsun onları, şu kuzeni bana göndersene ben ona insan aşşağılamak nasıl olurmuş göstereyim
:)))banada öğretsene laf çarpmayı hiç yapamam sadece biri değilki o kadarçok gıcık var ki...
Merhaba kızlar,
Her sorunumu buraya yazıyorum çünkü başka çarem olmadığını biliyorum o kadar yalnızım ki içimi dökebileceğim sorunlarımı paylaşabileceğim ve beni yargılamadan dinleyen bir Allahın kulu yok.Ben uzun zamandır işsizim tam işe başlıyorum sonra çıkarılıyorum çalıştığım firmalar küçük gıda firmaları büyük firmaların zaten teknikerleri var bana ihtiyaçları yok.Kpss sınavına girdim 85 aldım ancak ondan da umudum yok.O kadar siteye iş başvurusunda bulundum çağrılmıyorum.Bütün gün evdeyim yalnızım arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk pek görüşemiyorum herkesin hayat mücadelesi işte.aklım karışık kendimi beceriksiz görüyorum ki öyleyimde.İşyeri kurmak istedim o kadar pahalı ki nasıl yaparım.her zamn güçlü ayaklarının üzerinde duran bir kız olmak istemiştim ama yanıldım.Ne yapacağımı bilmiyorum ailemden para almaya utanıyorum.Burada Asosyal oldum dışarı çıkmaya insanlarla konuşmaya utanıyorum çekiniyorum.Boş bir hayat benim ki çok yalnızım çok ne aşk var nede iş ruh sağlığımda bozuldu.her şeyi içime atıyorum eriyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım???
Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
Şahsım, kendi hayat görüşüm adına söylüyorum ki;
Hayat, mutluluğu geçtim.
Bir amaç uğruna mücadele etmek için , kulluk yapmak için, inanmak için, birini burnunun direği sızlarcasına özleyebilmek için,
geceleri üzüntüden-dertten-kederden uykusuz kalabilmek için hatta yalnızlıktan sıkılmak için bile yaşamaya değerdir.
Yine de duam,temennim; kendim, sevdiklerim, her iyi insan için vakti zamanı gelip rahmetli olunca ebedi huzura kavuşulmasıdır inş...
Bence nefes alıyorken direnin, çabalayın, şükredin.
Allaha sığınıyorum başka çarem yok bu yaşta evde oturmak insana fena koyuyor dayanacağım bakalım...
Afrodict, seninle aynı durumdayız. Ben de gıda teknikeriyim,(aslında hiç tekniker olamadım) 2 yıl oldu mezun olalı. Gıda teknikeri olarak hiç çalışamadım. Başka işlerde çalıştım. Şu an tekrar işsizim ve yine başka işlere bakıyorum. Sekreterlik ilanlarına başvuru yapıyorum hep, gerçi onlardan da olumlu bir cevap gelmedi ama bakalım.
Bu arada hangi üniversite, hangi yıl seninki?
Afrodict, seninle aynı durumdayız. Ben de gıda teknikeriyim,(aslında hiç tekniker olamadım) 2 yıl oldu mezun olalı. Gıda teknikeri olarak hiç çalışamadım. Başka işlerde çalıştım. Şu an tekrar işsizim ve yine başka işlere bakıyorum. Sekreterlik ilanlarına başvuru yapıyorum hep, gerçi onlardan da olumlu bir cevap gelmedi ama bakalım.
Bu arada hangi üniversite, hangi yıl seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?