Sıkıcı olmaya başladı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaşlar 6 ay oldu nısanlanalı aramızda 14 yaş var.daha şimdiden böyleyse hayatım sıkıcıysa evlenince nasıl olacak bilmiyorum.işleri çok yoğun bana hiç vakit ayıramıyor telde bile su sekılde konusuyoruz aksamları tabıkı
- nişanlim: alo napıyorsun aşkım,
-ben: iyiyim napım aşkım oturuyorum işte sen napıyrsn
- nişanlım: napım yeni geldim çok yorgunum yatacam hemen ( saat 9 falan)
-ben : hımm hemen mi uyuycksın azıcık konussaydık
-nişanlım: azıcık anlayıslı ol cok yorgunum
ben: susuyrm ve tmm ozmn diyorm( azıcık üstüne gitsem kızacak
-nişanlım: hadi ii geceler askm
ben: tmm dıyrm ben pat kapatıyr
işte her akşam böle sıkıldım artık ya monotonlastı hayatımz bi yere gitse aramaz haber vermez vakti olmuyrmus yok yogun olunca nişan olmadan bolemıydık ya hep haber verırıdı haber ederdı nerdesın dıye merk ederdı şimdi her seyı bıraktı sadce anlayıs beklıyr benden hep ben hep ben nereye kadar bole sıkıcı bı hayatı ben zaten onsuz da yasıyordum nıye evlenıyım ozamn haksızmıyım kızlar suan calısmıyrm onunda etkısı var belkı ama cok umursamaz dusuncesız olmaya basladı hiç göstermıyr sevgısını ilgiistiyrm bende nişandan beri mutlu olamıyrm hep iş hep iş benı kale almıyr sankı o kadr caresızm kı napacm bılmıyrm pişman olmk ıstemıyrm bana bişeylr soyleyn ıyı yada kötüüüü:a015:

Hatırlıyorum eski konularını..
Çok açık söylemiştim flört et ama nişan,söz gibi olaylara girme diye.. Sen de annem de izin vermiyor demiştin..
Hatta aileni zorla ikna edip nişanlandın..
Yine ilk lafımın arkasındayım,yol yakınken dön..gamyoncuiremsu

önce harfleri atlamadan, kelimeleri tam yazmanı rica edeceğim..

sorununa gelince;
aranızda 14 yaş varmış. senin biraz olgun onun biraz daha çocuk olup dengelenmesi gereken bir durum.
eskiden beri aynı işi yapıyor ve son zamanlarda yorgunum demeye başladıysa, daha önce neden bunun seni aramaması için engel olmadığını sor.

yani problem sırf senle ilgilenmemesiyse bunu uzunca konuşun.
belki işte problemleri vardır, başka sorunlar vardır..

gerçekten ne yapmak istiyorsunuz?
kafanızda çok soru işaretleri var??
ben sanki ayrılmak için kendinizce bahaneler bulduğunuza inanıyorum...
ne dersiniz,haksızmıyım yoksa??

Canım nişanlılık döneminde sıkılıyorsan ve artık monotonlaştığını düşünüyorsan evliliğinde böyle olacak demektir.Çünkü nişanlılık ikikişinin alışkanlıklarını davranışlarını ve yaşamtarzını tanıma ve kabul etme dönemidir.Nişanlın seni kaybetme korkusunu aşmış ve kendi yaşam tarzını (monotonluk ve her yaptığını kendi başına buyruk yapma)sana alıştırmaya çalışıyor.
Sana tavsiyem sen bundan memnun değilsen istediğin davranışları sende ona alıştır.Bunu yaparkende hesap sorarak veya sızlanarak değilde kararlı olarak yap ve asla kararlarından taviz verme.(tabiki ilişkinizi zedeleyecek şekilde değil)Arkadaşl gurubunla veya farklı şekilde planlar yapıp uymasını sağla.Yanlız değilde birlikte planlar yapmaya alıştır.Çünkü bu nişanlılık döneminde nasıl kabul eder veya kabul ettirirsen hep öyle gidiyor...

ben hiçbir erkeğin saat 9da konuşamayacak kadar yorgun olacağını sanmıyorum...
bıraksak gece 4lere kadar otururlar...

hiç mi anlatacak bir şeyi olmuyor...ben sevgilimle buluştuğumda günüm boş da geçse bıcır bıcır ne yaptığımı anlatırdım... inasan sırf paylaşmak için en ufak şeyi bile anlatıyor...

acaba aradaki yaş farkından dolayı paylaşabileceğiniz şeylerin olmadığı kanısına mı vardı..

sen kaç yaşındasın o kaç ?

evt haklısınız songül. düşünmüyor değilim hani böle yaptıkça mutlu olmam gerekirken neden mutsuzum neden ilgi göstermiyor hakkım degılmı ben ona yeterınce gösteriyorum ilgiyi .... lale evt hatırlıyorum dedıklerını sevınce insanın gözü bişey görmüyordu işte şimdi keşkelerim var böyle yaptıkça... aklımda o kadar sey varkı..mesela yanında çocuk gıbı hıssedıyrm onun arkadaş çevresı kendı yasıtında hep ayrılmak istemiyorumda onu başkasıyla düşündükçe vazgeciyorum böle karma karısık oldum ((((( yaza düğün yapacaklardı yaz geldi oldu düğünden bahsettikleri yok daha ağırdan alıyor her şeyi bir sey yapacagında bana sormak yok kimse beni bu kadar değersiz hissettirmede dedim msj yazmıstım cvp su oldu deme ole askm araycm senı hala aramadı

aynen söylediğin şey olmuş.bu ilişki monotonlaşmış artık.kendini yorma derim.ama konuşmadan bitirme hiçbişeyi.sonra keşke deme

aradaki yaş farkını merak ettim doğrusu
hanginiz küçük hanginiz büyük

14 yaş büyük bir insanla yada 14 yaş küçük bir insanla paylaşıcak ne gibi bir ortak yolunuz var merakta ettim. kişisel duygulara ve düşüncelere saygılıyım ama kendi adıma benden 14 yaş büyük/küçük bir erkekle asla yapamazdım. hayattaan beklentiler farklı, çizgiler farklı diye düşünüyorum ben ama yinede senin seçimin saygı duymak gerekir..

monotonluk her ilişkide olur ve olucaktırda biz her gün heyecan dolu bir ilişkiyle yaşıyoruz iddasını kimse savunamaz bence savunsada yalan söyler..

maddi durum rol oynuyor olabilir bu kadar çalışma ve ilgisizleşme durumunda malum nişanlanmışsınız ve düğün olucak bir ev ve hayat kurulucak bunları yoluna kurmak için elinden geleni yapıyor olabilir.. olayı kötüye yormadan açıkça bunu onla paylaş bence..

ben 20 yasındayım o ise 34
3 senedır cıkıyrduk ama bana hıc böle hıssettirmemişti her seyı bana sorardı o zamanlar güzeldı şimdi hiç bişey göremiyorum seviyorum diyor ama sözle demek kolay tabıkı uygulama yokkkkkk....pazar günü beyfendı iş için ıspartaya gitmiş sabah cıkmıs yola ıkındıne dogru o aramayınca ben aradım yoldayım diyor gıdıyorum ıspartaya diyor ben aramasam söylemeyeckti belkide bende saf saf neler düşünüyorum hala uyuyor ha şimdi arayack dısarı cıkalım diyecek diye bekliyorum o ole dıyımce ıı tamam dedım üzüntülü bir şekilde hiç tınlamadı ble tamam dedi kapattı sonrasında tavır yaptım ama tık yok insan kendini böle degersız hissedermi ya bı arasaydı 2 dk gıdıyorum diye oturdum ağladım bende cnım sıkıldı (

Aranizdaki yas farki cok fazla....14 yas az uz birsey degil!!

Simdiden böyle ise evlenince olacaklari sen düsün güzelim...o zaman daha cok rolantide oluyor hersey...

Hayirlisi olsun insallah lakin iyi düsünmeni tavsiye ederim daha tüm yollar acik..

Bak şimdi;
sen hatayı baştan yaptın,adam ne derse he dedin..
Okul,iş konularında... Yanlış mıyım?sengözlerimebaksanab
O kadar taviz verirsen adam üzgünüm ama değer vermez,ne de olsa kendi hayatınla ilgili kararları bile onun isteklerine göre aldın zamanında.. Şimdi ise neden önemsemesini bekliyorsun ki?:uhm:
O yüzden diyorum,yol yakınken dön.. Geçmişteki yanlışlarının farkına vardıysan neden bir büyük hatanın daha peşinden gidiyorsun,evlilik gibi..
Sen kendine değer vermezsen hiç kimse vermez,bunu asla unutma.

Yorgun olmasını anlarım , iş hayatı bu yorucudur derim ...Benim eşim de nişanlıyken erkenden uyurdu

garibim yorulup gelirdi eve...telefonda hiç konuşamazdık geceleri...

Ama sizde ilgisizlik almış başını gidiyor cnm , giderken haber vermemeler , mesaj attığın ve sitem ettiğin

halde tınlamamalar... Valla en önemlisi de ne biliyo musun " kendini değersiz

hissettirmesi" ...

Sen ne yaparsın bilemiyorum ama ciddi bir karar gerek bence ...

nişanlılık evresinde böyle olaylar yaşamalarına rağmen yinede evlenip hayatlarını karartanlara inanamıyorum
umarım sen böyle yapmazsın

Nedense içimden ''aa tatlım anlayışlı ol, bak adamcağız meşgulmuş belki kafası dağınık, üstüne gitme bıdı bıdı bıdı..'' gibi şeyler söylemek gelmiyor şu an..CADIARZU

Bana biraz umursamaz geldi, eski topiclerini bilmiyorum..

Bilseydim sana ilk söyleyeceğim aranızdaki yaş farkının çok fazla olduğu olurdu..

Adam iş peşine düşmüş, ''canım cicim aşkım sensiz bir dakika geçmiyor'' dönemlerini geçirmiş çoktan bence..Aksi gibi sen de tam bunları duymayı isteyecek yaşlardasın..Hoş bunun yaşla ilgisi yok, kadın 50 sinde de olsa ister ama erkeklerin çoğu için, böyle dönemler bazı yaşlardan itibaren kaybolur gider..

Şunu diyeyim ki sana ; hayatında o yokmuş yaşamak zorunda kalıyorsan, sana hiçbir şekilde heyecan vermiyorsa, şimdiden monoton bir yaşantın olduysa, bence adamakıllı düşün derim..

Sana ayrıl vs. demiyorum şu an için ama inan ki, evlendikten sonra ayrılmak daha zor..

Evlilik böyle işte, bazı şeyler aslında önceden kendini belli ediyor, sinyaller geliyor ama anlamıyoruz belki de..

ıyi düşün..

valla şimdiden monotonlaştıysa ilerde çok mutlu bir evlilik görünmüyor.. yol yakınken tüm beklentileriniz konuşun.. olmazsa da olmaz.. evlenip mutsuz olmaktansa şimdiden hayatınıza bir yön verirsiniz..

aa ben okumamışım..:1shok:
eğer sana kendini değersiz hissetiriyorsa 1 dk dahi düşünme yol yakınken vazgeç canımm

yol yakınken vazgeç mirmirmirmir
şimdi böyleyse evlenince neler olacağını insan aklına bile getirmek istemez
14 yas buyuk bi insanda 20 yasında bi bayan olarak ne buldun anlamış değilim

ya canım sizin ilişkiniz yani sen 17 yaşındayken başlamış.o zaman nişanlın 31 yaşındaymış..bu pekte normal bişi değil.buna halk arasında iyi bir şey denmiyor
hani sen 25 olursun tanışırsınız ,o başka
senin konuna gelirsek , bu adam 34 yaşında ...evlenip ayrıldı mı bilmiyorum ama öyle oldu ise işin daha da zor.sen ilk defa evleneceğin için heyecanlı olacaksın ,o ise başından böyle birşey geçmiş olduğu için heyecanlı olmayacak....
birde yaşın küçük olduğu için onun her dediğine inanman daha da kolay senin.accık bir ilgi gösterse bu seni mutlu eder..ama 30 yaşındaki bir kadın için bu yeterli olmayabilir
birde 17 yaşındaki bir kız olarak yada 18-19-20 yaşındaki bir kız olarak ,senden büyük birisine hayranlık duyman ve onu göklere çıkarmanda normal.belkide ona aşırı ilgi,sevgi gösterdin ve bu onu mutlu etti,şimdi ise buna doydu..yani 30 yaşındaki birisinin 35 yaşındaki bir erkeğe göstereceği ilgi ile 17 yaşındaki birisinin göstereceği ilgi başkadır..
belki de bu ilgi onun başını döndürdü..yoksa neden yorgunum ben yatıyorum desin,hemde her akşam..sonuçta sana ayıracağı yarım saat olmalı
güzelim sizin ilişkiniz zaten baştan yanlış başlamış..iyi değerlendir durumu ve yol yakınken dön.şahsen ben 31 yaşındaki birisinin 17 yaşındaki birisine farklı gözle baktığını görsem o kişi ile ilgili iyi şeyler düşünmem

yok evlenmemiş hiç nesrin111... cok haklısıız ama yasını fazla gostermıyordu ole 3 sene once bı ılıskı basladı hayranlıklı ask mı sevgi mi blmiyorum inanki...ayrılmaz zor ondan bağlanmısım ama bunlarada katlanamıyorum anlıyormusunuz evt üniversiteye de gitmiş her seyı yasamıs biri şimdide iş peşinde kariyer peşinde((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…