- Konu Sahibi EU2
-
nişanlılık evresinde böyle olaylar yaşamalarına rağmen yinede evlenip hayatlarını karartanlara inanamıyorum
umarım sen böyle yapmazsın
evt haklısınız songül. düşünmüyor değilim hani böle yaptıkça mutlu olmam gerekirken neden mutsuzum neden ilgi göstermiyor hakkım degılmı ben ona yeterınce gösteriyorum ilgiyi .... lale evt hatırlıyorum dedıklerını sevınce insanın gözü bişey görmüyordu işte şimdi keşkelerim var böyle yaptıkça... aklımda o kadar sey varkı..mesela yanında çocuk gıbı hıssedıyrm onun arkadaş çevresı kendı yasıtında hep ayrılmak istemiyorumda onu başkasıyla düşündükçe vazgeciyorum böle karma karısık oldum((((( yaza düğün yapacaklardı yaz geldi oldu düğünden bahsettikleri yok daha ağırdan alıyor her şeyi bir sey yapacagında bana sormak yok kimse beni bu kadar değersiz hissettirmede dedim msj yazmıstım cvp su oldu deme ole askm araycm senı hala aramadı
hayat senin için yeni başlıyor
onun içinse sonlara doğru geliyor..
abartma canım sen de
70 yasinda da degil yani bu sonlara gelsin
ama yas farki cok
arkadasim bence o adam senle evlenmez zaten bosuna hic bekleme
ailen israr edince herhalde nisanlanmis ama aile muhabbetlerine girmek istemedigi icin de bu sefer sogumus bence
neden seni aramayani ariyorsun ki
ya canım sizin ilişkiniz yani sen 17 yaşındayken başlamış.o zaman nişanlın 31 yaşındaymış..bu pekte normal bişi değil.buna halk arasında iyi bir şey denmiyor
hani sen 25 olursun tanışırsınız ,o başka
senin konuna gelirsek , bu adam 34 yaşında ...evlenip ayrıldı mı bilmiyorum ama öyle oldu ise işin daha da zor.sen ilk defa evleneceğin için heyecanlı olacaksın ,o ise başından böyle birşey geçmiş olduğu için heyecanlı olmayacak....
birde yaşın küçük olduğu için onun her dediğine inanman daha da kolay senin.accık bir ilgi gösterse bu seni mutlu eder..ama 30 yaşındaki bir kadın için bu yeterli olmayabilir
birde 17 yaşındaki bir kız olarak yada 18-19-20 yaşındaki bir kız olarak ,senden büyük birisine hayranlık duyman ve onu göklere çıkarmanda normal.belkide ona aşırı ilgi,sevgi gösterdin ve bu onu mutlu etti,şimdi ise buna doydu..yani 30 yaşındaki birisinin 35 yaşındaki bir erkeğe göstereceği ilgi ile 17 yaşındaki birisinin göstereceği ilgi başkadır..
belki de bu ilgi onun başını döndürdü..yoksa neden yorgunum ben yatıyorum desin,hemde her akşam..sonuçta sana ayıracağı yarım saat olmalı
güzelim sizin ilişkiniz zaten baştan yanlış başlamış..iyi değerlendir durumu ve yol yakınken dön.şahsen ben 31 yaşındaki birisinin 17 yaşındaki birisine farklı gözle baktığını görsem o kişi ile ilgili iyi şeyler düşünmem
ben 20 yasındayım o ise 34
3 senedır cıkıyrduk ama bana hıc böle hıssettirmemişti her seyı bana sorardı o zamanlar güzeldı şimdi hiç bişey göremiyorum seviyorum diyor ama sözle demek kolay tabıkı uygulama yokkkkkk....pazar günü beyfendı iş için ıspartaya gitmiş sabah cıkmıs yola ıkındıne dogru o aramayınca ben aradım yoldayım diyor gıdıyorum ıspartaya diyor ben aramasam söylemeyeckti belkide bende saf saf neler düşünüyorum hala uyuyor ha şimdi arayack dısarı cıkalım diyecek diye bekliyorum o ole dıyımce ıı tamam dedım üzüntülü bir şekilde hiç tınlamadı ble tamam dedi kapattı sonrasında tavır yaptım ama tık yok insan kendini böle degersız hissedermi ya bı arasaydı 2 dk gıdıyorum diye oturdum ağladım bende cnım sıkıldı(
ben hiçbir erkeğin saat 9da konuşamayacak kadar yorgun olacağını sanmıyorum...
bıraksak gece 4lere kadar otururlar...
hiç mi anlatacak bir şeyi olmuyor...ben sevgilimle buluştuğumda günüm boş da geçse bıcır bıcır ne yaptığımı anlatırdım... inasan sırf paylaşmak için en ufak şeyi bile anlatıyor...
acaba aradaki yaş farkından dolayı paylaşabileceğiniz şeylerin olmadığı kanısına mı vardı..
sen kaç yaşındasın o kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?