Merhaba, ben de anlattığınız gibiyim, hele de 5 dk. lık olayı yarım saat anlata anlata bitiremeyenlere ne sabrım ne tahammülüm varHanımlar selam,
Açıkcası dert mi dersiniz bilemedim ama bence dert. Üstelik tüm hayatımı etkileyen büyük bi dert.
Ben aşırı silik bir tipim galiba ya. Aslında galiba değil öyle. Hatta arkadaş ortamında münasebetsizin tipi en dikkat çekmeyen kişi sensin gibi dangalakça bi laf etmişti. Hatırladıkça üzülüyorum. O an düzgün bi tepki vermediğim izin sinir oluyorum.
Şu an yeni bi işe girdim. Acayip çekingen davranıyorum. Çok kasıldım, bunları fark ettikçe de daha çekingen davranıyorum. Kimseyle konuşacak bir şey bulamıyorum.
Ya şöyle anlatayım en basitinden bir arkadaşımla başımızdan bir olay geçiyor diyelim ki, o arkadaşım bu olayı belki yarım saat anlatır. Ben 5 dk anlatırım kendimi kasa kasa.
Of ben neden böyleyim, çok iyi kendimden emin olduğum konularda bile 5 dk dan fazla konuşamıyorum. Buna nasıl bi çözüm bulabilirim, ne yapabilirim sizce.
(yakınlarının yanında konuşkan ve kısmen eğlenceli birisi bile sayılırım bundan dolayı karakterim bu diyemiyorum.)
Hatta arkadaş ortamında münasebetsizin tipi en dikkat çekmeyen kişi sensin gibi dangalakça bi laf etmişti. Hatırladıkça üzülüyorum. O an düzgün bi tepki vermediğim izin sinir oluyorum.
Ya şöyle anlatayım en basitinden bir arkadaşımla başımızdan bir olay geçiyor diyelim ki, o arkadaşım bu olayı belki yarım saat anlatır. Ben 5 dk anlatırım kendimi kasa kasa.
Ama yaş ilerledikçe ve daha fazla ortama girip farklı farklı insanlar tanıdıkça çekingenlik azalıyor inanın.
Özgüven eksikliği deniyor galiba buna yada sadece güven bende özgüven yüksek ama herkesle herşeyi konuşmam her muhabbete ortak olmam her espiriye saatlerce gülmem her olayı günlerce konuşmam herkexle herşeyi paylaşmam kimisi bi çorap alır saatlerce konuşur sokakta kedi tıslasa anlatır gereksiz konuşmalar geliyor bunlar bana bu tarz davranışlarımdan dolayı da klas birisin ketumsun derler sıkıcılık eziklik değil bu yapı ve tarz meselesi ....Hanımlar selam,
Açıkcası dert mi dersiniz bilemedim ama bence dert. Üstelik tüm hayatımı etkileyen büyük bi dert.
Ben aşırı silik bir tipim galiba ya. Aslında galiba değil öyle. Hatta arkadaş ortamında münasebetsizin tipi en dikkat çekmeyen kişi sensin gibi dangalakça bi laf etmişti. Hatırladıkça üzülüyorum. O an düzgün bi tepki vermediğim izin sinir oluyorum.
Şu an yeni bi işe girdim. Acayip çekingen davranıyorum. Çok kasıldım, bunları fark ettikçe de daha çekingen davranıyorum. Kimseyle konuşacak bir şey bulamıyorum.
Of ben neden böyleyim, çok iyi kendimden emin olduğum konularda bile 5 dk dan fazla konuşamıyorum. Buna nasıl bi çözüm bulabilirim, ne yapabilirim sizce.
(yakınlarının yanında konuşkan ve kısmen eğlenceli birisi bile sayılırım bundan dolayı karakterim bu diyemiyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?