• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Sıkıcık Çorbası (Duru Bulgur İle)

Elinize sağlık..
Kütahya'ya özgü diye biliyorum bunu. Güzeldir gali. :ssz:

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım, dediğim gibi biz de topalak deriz ve tarhana koymayız ama faklı bir tad katmış olabilir :)))

Evet bulgur ve tarhananın uyumu gerçekten muhteşem :34:

Teşekkürler canım :16:

ellerine sağlık cnm cok hoş gozukuyo sunumda harika olmus...en kısa zamanda denıycem bende.. bol şanss

Denemeni tavsiye ederim canım,çok teşekkür ederim Esmacım :16:

Bir kütahyalı olarak şiddetle tavsiye ederim bayanlar parmaklarınızı yersiniz çok lezzetli oluyor eşim çok sevdiği için sürekli yapıyorum bende...

:16: :16:
Ellerinize saglık :56: Yarışmada başarılar dilerim :29:

Teşekkür ederim :16:

sunumun cok güzel :16: ellerine saglik

Çok teşekkür ederim :16:

Elinize sağlık..
Kütahya'ya özgü diye biliyorum bunu. Güzeldir gali. :ssz:

Teşekkür ederim,evet Kütahya'nın meşhur sıkıcık çorbası :21:

eslem sa anladığım kadarı ile yemek yapmayı sevenlerdensin e bana bi akıl ver bari.. yarin çaya müsafirim gelecek ben ne yapayım :))

eslem sa anladığım kadarı ile yemek yapmayı sevenlerdensin e bana bi akıl ver bari.. yarin çaya müsafirim gelecek ben ne yapayım :))

Evet canım bayılıyorum mutfağa,aşk benim için resmen :52:

Menü hazırlayıp birazdan göndericem canım,hepsi denediğim garanti tariflerdir :34: :16:

eslemcim ben şimdi çıkıyorum gönderimini burdan yapcaksan sabah bakarım ben sana güveniyorum bak:) hadi hayırlı geceler h.e geldi:)))

En sevdiğim yemeklerden biridir bu. Ben yemek olarak yerim yani doyurucu oluyor,bazı yörelerde çorba olarak bilinir. Canım çekti ellerinize sağlık:16:

mmmmm gerçekten enfesss görünüyor :46: sunumda ayrı bi güzel.. bravo :34: ellerine sağlık cnm :69:

En sevdiğim yemeklerden biridir bu. Ben yemek olarak yerim yani doyurucu oluyor,bazı yörelerde çorba olarak bilinir. Canım çekti ellerinize sağlık:16:

Bizde çok severiz canım.Haklısın ana yemek doyuruculuğunda bir çorba gerçekten,teşekkür ederim :16:

mmmmm gerçekten enfesss görünüyor :46: sunumda ayrı bi güzel.. bravo :34: ellerine sağlık cnm :69:

Teşekkür ederim canımm :16:

Eslemciğim ellerine sağlık harika güzüküyor çorban
Becerikli hatun seni:38:

Back
X