sıkılaştırıcı

Elvn5

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
19
0
6
Antalya
ani kilo verdim ve vücudumda sarkmalar oldu. Bunu nasıl giderebilirim kilo verilmiş bölgedeki sarkmaları sıkılaştırabilir miyim?

ayrıca ufak çatlaklarım var kilodan dolayı. bunlar için bir yöntem biliyor musunuz?

Portakal yağı ve susam yağını karıştırıp masajla gece yatmadan önce uygulayabilirsin. Fakat spor mutlaka yapmalısın.Su tüketimi çok önemli. Bnde bu kış 1 ayda 11 kilo vermiştim ve sarkmalarım vardı. Ben yağ vs. kullanamadım ama evde hafif egzersizler yapıyordum. İnsanlar kilo verdikten 2 ay sonra falan ne kadar kilo vermişsin diyorlardı.Çünkü vücudum kendini ancak toparlamaya başlamıştı.

Çatlaklar için kakao yağını önerenler var ama kullanmadım..

spora yeni başladım. bakalım ne kadar sürede etkisini gösterecek. dediklerini araştıracağım

kakao yağının farklı yan etkileri olabilir diye duymuştum acaba var mı öyle birşey

Yan etkisini duymadım ama araştırmak lazım....BU arada sıkılaşma konusunda spor olarak yürüyüş de çok etkili. Tüm kasları çalıştırıyor çünkü.

Kolay gelsin.!:40:

teşekkür ederim

spor salonunda bi alet var ismini bilmiyorum hem bacak hem kol çalısıyor yürüyünce. uzay yürüyüşü gibi oluyor. onu deniyorum bu aralar :)

Back
X