Merhabalar..bazılarınz bilyosunuz askerdeki sevgilimle birçok olay yaşadık.son 1 haftadır gayet iyiydik ilgiliydi ama 2 gün önce mesaj atmamaya başladı ne desem tamam diyodu sonra konuşalım hiç konuşamadık bugün dedm canım konuşmak istemyo dedi bende tamam dedm üstelemedm ama aklıma takıldı bşey mi var dye dayanamayp yne mesaj attım nye byle soğuksun konuşmak istemyosun moraln mi bozuk dedm yok bşey dedi tamam çok soru soruyorum sanırım bunaltmayım seni dedim evet dedi dünde konuşmadık fazla yne sordum hala knuşmak istemyomusn dye evet dedi neden noldu da bylesin anlat dedim bşey yok ki dedi sonra akşama kadar bekledm ve yne mesaj attım dayanamyorm byle olmaya neden bylesn nasıl davranmalıym blmyorm dedm o da blmyorum nye byle ama dün bi anda mesaj atasım gelmedi sanki yokmuşsun gbi blmyorum noluyo dedi dayanmyorm ben gerçekten üzlyorum napmalyz nasıl dvranmalıym aklımda bi sürü soru var dedm ne sorusu dedi bşey mi yptım üzdüm mü soğuk mu davrandm gbi sorular dedim tamam dedi nasıl tamam bşey varsa söyle lütfen dedm yok bşey uyumam lazım iyi geceler dedi..neden byle yapyo soğudu mu sıkıldı mı nasıl davranmalıyım ben kafam çok karışık uyuyamıyorum düşnmekten..