Sıkıldı mı neden böyle davranıyor napmalıyım ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar..bazılarınz bilyosunuz askerdeki sevgilimle birçok olay yaşadık.son 1 haftadır gayet iyiydik ilgiliydi ama 2 gün önce mesaj atmamaya başladı ne desem tamam diyodu sonra konuşalım hiç konuşamadık bugün dedm canım konuşmak istemyo dedi bende tamam dedm üstelemedm ama aklıma takıldı bşey mi var dye dayanamayp yne mesaj attım nye byle soğuksun konuşmak istemyosun moraln mi bozuk dedm yok bşey dedi tamam çok soru soruyorum sanırım bunaltmayım seni dedim evet dedi dünde konuşmadık fazla yne sordum hala knuşmak istemyomusn dye evet dedi neden noldu da bylesin anlat dedim bşey yok ki dedi sonra akşama kadar bekledm ve yne mesaj attım dayanamyorm byle olmaya neden bylesn nasıl davranmalıym blmyorm dedm o da blmyorum nye byle ama dün bi anda mesaj atasım gelmedi sanki yokmuşsun gbi blmyorum noluyo dedi dayanmyorm ben gerçekten üzlyorum napmalyz nasıl dvranmalıym aklımda bi sürü soru var dedm ne sorusu dedi bşey mi yptım üzdüm mü soğuk mu davrandm gbi sorular dedim tamam dedi nasıl tamam bşey varsa söyle lütfen dedm yok bşey uyumam lazım iyi geceler dedi..neden byle yapyo soğudu mu sıkıldı mı nasıl davranmalıyım ben kafam çok karışık uyuyamıyorum düşnmekten..

neden böyle davranıyorun en doğru cevabı onda ve eminim söyleyecektir. bu yüzden bence konuşmak istemediğinde üstelemeyin erkekleri çok sıkmaya gelmiyor. civciv gibi ne çok sıkıp boğacaksın ne de gevşek bırakıp kaçıracaksın :S

Merhabalar..bazılarınz bilyosunuz askerdeki sevgilimle birçok olay yaşadık.son 1 haftadır gayet iyiydik ilgiliydi ama 2 gün önce mesaj atmamaya başladı ne desem tamam diyodu sonra konuşalım hiç konuşamadık bugün dedm canım konuşmak istemyo dedi bende tamam dedm üstelemedm ama aklıma takıldı bşey mi var dye dayanamayp yne mesaj attım nye byle soğuksun konuşmak istemyosun moraln mi bozuk dedm yok bşey dedi tamam çok soru soruyorum sanırım bunaltmayım seni dedim evet dedi dünde konuşmadık fazla yne sordum hala knuşmak istemyomusn dye evet dedi neden noldu da bylesin anlat dedim bşey yok ki dedi sonra akşama kadar bekledm ve yne mesaj attım dayanamyorm byle olmaya neden bylesn nasıl davranmalıym blmyorm dedm o da blmyorum nye byle ama dün bi anda mesaj atasım gelmedi sanki yokmuşsun gbi blmyorum noluyo dedi dayanmyorm ben gerçekten üzlyorum napmalyz nasıl dvranmalıym aklımda bi sürü soru var dedm ne sorusu dedi bşey mi yptım üzdüm mü soğuk mu davrandm gbi sorular dedim tamam dedi nasıl tamam bşey varsa söyle lütfen dedm yok bşey uyumam lazım iyi geceler dedi..neden byle yapyo soğudu mu sıkıldı mı nasıl davranmalıyım ben kafam çok karışık uyuyamıyorum düşnmekten..

Sevgilim askerden döndüğünde çok ilginç bir cümle kurmuştu.'Sanki eski hayatım bir rüyaydı ben hep orda doğru, yaşadım kimsem yoktu ne sevdiklerim ne evim...İnsan böyle hissediyor askerde, hiç bir daha kavuşamayacak,göremeyecek, öncesi var olmamış gibi'.Bu sebeplerden belki de soğuktur, yaşantısını sorguluyordur.Hemen olumsuz alıp üzmeyin kendinizi:(

Oranın psikolojisi gerçekten farklı, yaşamayan bilmez.Akıllarından milyon tane şey geçiyor ve normal düşünemiyorlar.Benim sevgilim onu uğurlamamı istemedi düşünün:)Cümle alem gitti, beni istemedi...Günlerce haftalarca ağladım bu yüzden.Döndükten sonra ne eşekmişim niyeyse o zaman doğru gelmişti diyor:52:

Size tavsiyem üstelemeyin, onun normal bir birey gibi düşünemediğinin farkında olarak davranın ve en önemlisi sorgulamayın.Çünkü eminim ki bir sebebi yoktur.

Olaya hemen bi asker yareni olarak el koymak istiyorumm 2 kere asker bekledim bu ikincisi 3 ayımız kaldı son. :) Allah kavuştursun en basta cnım öyle diyim :29:

Bak olaya direk geçiş yapıyorum askerler son günlerde piskolojik bi sendrom yaşıyorlar nedenini hala kendileri bile çözmediler ama ben çözdüm o kadar gün zaman geçiyor ama gelmesine 2 hafta kala o 15 gün zaman duruyor sanki onlara çünkü gelceklerine o kadar adapte ediyolarki kendilerini boş boş duruyorlar oyüzden zaman geçmiyor onlar için..

bence o sana msj atmadan msj atma sakın bırak o sana msj atsın elbet atıcak sen onu sıktıkça o orda zaten sıkkın senide kendinide sıkacaktır ondan gelene kadaar bi güzel söz bekleme bak bizim 3 ayımız var ve şuanda bile sor kavgasız bi günümüz yok heleki son geleceği günler onun için daha zor.

Sen diyeceksin ki bana anlatsın rahatlasın ben ona ben onu anlamıycam mı dersin belki ama erkeklerin yapısı bizim gibi değil aman moralim bozuldu canım sıkıldı sevgilimi arıyım anlatıyım demezler içlerinde yaşarlar ondan üstüne gitme o msj atmasada ağlasanda zırlasanda o msj atana kadar atma elbet gelene kadar atmasada geldiğinde garanti vveririm arıyacak seni :29:

çok yüz veriyorsun tatlım. kendi haline bırak , ne mesaj at ne ara sor.. o senin değerini anladıktan sonra emin ol o seni arayacak . unutma ki kaçan kovalanır ..

askerde böyle bişey yoktur kaçan balık kovalanır diye zaten kzıın askerinin gelmesine ne kadar kalmış surda asker beklemeyen o piskolojiden anlamaz bu kız o kadar iyi ve temiz sevmiş bi kız ki askerini bekliyor ve ne olduğunu merak ediyor erkekler istediklerinde istediklerini anlatırlar bizim zorlamamızla hiç bişey anlatmazlar sorarsın yok bişey der tamam dersin 1 saat sonra arar şöyle böyle oldu der biz kadınlar ne oldu demeye kalmıyor zaten o sormadan bugün böyle oldu diyruz oyüzden hiç sitrese girmiyoruz kendimizle alakalı bile sır tutamıyoruz.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim.Sabah mesaj attı telefonu elime alıyorum bakıp koyuyorum cebime diye bnde neden işte noldu birden dedim.bilmiyorum dedi.tamam üstüne gelmiycem zaten bişey olsa söylersin sen ben hep yanındayım biliyosun dedim.aşırı derecede soğuk hissediyorum kendimi sana bil mesaj atasım gelmiyo dedi.farkında olmadan bişey mi yaptım neden böyle soğuksun düşündün mü sevmyomusun ne hssedyosun sadece soğukluk mu dedim hissetmiyorum hiçbi şey sanki yoksun dedi :( ama varım bak burdaym hssetceksin sende dedim bilmiyorum sıkılmak değil bu birden çıktın sanki kalbimden aklımdan hayatımdan dedi hayır çıkmış olamam sadece öyle hissediyosun düzelcek biliyorum dedim bilmiyorum dedi.blyorum ben ve beklyorum hep yanındayım dedim kendiliğnden geri düzelceğini sanıyosun neyse sen bilirsin beklemeye devam et dedi..kafam iyice karıştı bişey yapmamı mı bekliyo istiyo nasıl davranmam gerek anlamıyorum kavga ederken bile sevgisini hissettiğim adam şimdi buz gibi..:(

Hepinize teşekkür ederim.Sabah mesaj attı telefonu elime alıyorum bakıp koyuyorum cebime diye bnde neden işte noldu birden dedim.bilmiyorum dedi.tamam üstüne gelmiycem zaten bişey olsa söylersin sen ben hep yanındayım biliyosun dedim.aşırı derecede soğuk hissediyorum kendimi sana bil mesaj atasım gelmiyo dedi.farkında olmadan bişey mi yaptım neden böyle soğuksun düşündün mü sevmyomusun ne hssedyosun sadece soğukluk mu dedim hissetmiyorum hiçbi şey sanki yoksun dedi :( ama varım bak burdaym hssetceksin sende dedim bilmiyorum sıkılmak değil bu birden çıktın sanki kalbimden aklımdan hayatımdan dedi hayır çıkmış olamam sadece öyle hissediyosun düzelcek biliyorum dedim bilmiyorum dedi.blyorum ben ve beklyorum hep yanındayım dedim kendiliğnden geri düzelceğini sanıyosun neyse sen bilirsin beklemeye devam et dedi..kafam iyice karıştı bişey yapmamı mı bekliyo istiyo nasıl davranmam gerek anlamıyorum kavga ederken bile sevgisini hissettiğim adam şimdi buz gibi..:(

gitme işte üstüne hiç mesaj atma hiç bişey yapma orda faazlasıyla piskolojisi bozulmuş mert bana senin suratını bile unuttum nasıl seni rüyamda göryim demişti evin yolunu bile hhatırlamıyordu..

Askerliği nerde yapıyor şafak kaç canım ne zaman gelcek :44:

gitme işte üstüne hiç mesaj atma hiç bişey yapma orda faazlasıyla piskolojisi bozulmuş mert bana senin suratını bile unuttum nasıl seni rüyamda göryim demişti evin yolunu bile hhatırlamıyordu..

Askerliği nerde yapıyor şafak kaç canım ne zaman gelcek :44:

Erzurumda yapıyor ve şafak daha çok..245 gün sonra tamamen btcekti normalde ama o zaman izine gelcek çünkü 4 ay ceza aldı yani 2013 eylül ayında felan gelcek 1 yıl var :( :( psikolojisinin bozulduğunu o da söylüyordu üstüne gitmeyim bekleym bakalım inşallah mesaj atar düzeliriz soğuk olmasını geçtim konuşmayınca dayanamıyorm sürekli mesajlaşırken birden hiç mesaj gelmemesi çok üzüyo beni :(

Erzurumda yapıyor ve şafak daha çok..245 gün sonra tamamen btcekti normalde ama o zaman izine gelcek çünkü 4 ay ceza aldı yani 2013 eylül ayında felan gelcek 1 yıl var :( :( psikolojisinin bozulduğunu o da söylüyordu üstüne gitmeyim bekleym bakalım inşallah mesaj atar düzeliriz soğuk olmasını geçtim konuşmayınca dayanamıyorm sürekli mesajlaşırken birden hiç mesaj gelmemesi çok üzüyo beni :(

bide ceza almış onun durumu çok kötüdür şimdi 4 ay geç gelmek ne demek biliyo musn off ya tahmin edilemez çok kötü bi durum Allah yardımcısı olsun neden ceza aldı ? :26:

bide ceza almış onun durumu çok kötüdür şimdi 4 ay geç gelmek ne demek biliyo musn off ya tahmin edilemez çok kötü bi durum Allah yardımcısı olsun neden ceza aldı ? :26:

daha yeni gittiği zamanlarda telefon kullandı ve nöbetteyken yakalandı o yüzden ceza aldı hala telefon kullanıyo ama artık sorun olmuyomuş o aralar denetleme varmış öyle rahat yani ama işte yalnız kaldığı için hep düşünüyo aklına bi sürü şey geliyo olur olmadık düşüncelerle moralini bozuyo..

daha yeni gittiği zamanlarda telefon kullandı ve nöbetteyken yakalandı o yüzden ceza aldı hala telefon kullanıyo ama artık sorun olmuyomuş o aralar denetleme varmış öyle rahat yani ama işte yalnız kaldığı için hep düşünüyo aklına bi sürü şey geliyo olur olmadık düşüncelerle moralini bozuyo..

sen moralini bozma 19 ay askerlik bekliyeceksn oda yapıcak onunki daha zor :31:

sen moralini bozma 19 ay askerlik bekliyeceksn oda yapıcak onunki daha zor :31:

Evet öyle tabi ki zaten hep yanında oluyorum destek oluyorum 1 hafta sonrada 1.yılımız dolcak hediye göndercem elimden geldiğince süprizler yapmaya çalışıyorum öyle sabretcez artık nolursa olsun dayancaz..Teşekkür ederiim içimi rahatlattınz :)

senin derdini gayet iyi anladım. Aynı sorunu 18 li yaşlardayken sevgilimle bende yaşamıştım sürekli nedenini merak edip durdum ama sonuç ben üstüne düştükçe o ihmal etti en sonunda ayrıldık.beni aldatmıştı onu öğrendim.üzerine düşersen senden kaçar. bir süre rahat bırak derim. erkekler böyle fazla ilgiye gelemez. bırak o senin derdini sorup arasın. bu kadar düşünceli olma derim...:ssz:

Back
X