Sıkıldım ailelerimizden

Patianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
1.673
2.085
133
Selamlar herkese
Ben çalışan bir insanım ...az önce annemle telofonla konuştuk bana yarın İstanbul'a döneceklerini söyledi babamla birlikte...kardeşimle konusmus sizi ablama bırakayım kendi evinize geçmeyin temizlenmedi eviniz biraz orada kalın ablam sizi doktora falan götürsün işlerinizi halletsin sonra buraya gelirsiniz demiş
Annemde bana soyledi sende kalicaz bir süre zaten kalacagimiz 3 4 ay biraz sende biraz orada kalırız diyor birde...evlerimiz yakın...
Dedimki senin evine kadın göndereyim temizlesin onu dert etme...dediki gerek yok evde kalmayacağız zaten ...evim 2+1 sabah erkenden ise gidiyoruz akşam geç dönüyoruz ...birde hastane işleri var onun arkasında dolasagim anlayacağınız...bu arada,
Babam burada kalmaz ki dedim (eşimle hiç anlasamazlar) ..kalir bişey olmaz dedi...
Yetmezmiş gibi k.v.aradi haftaya onlarda geliyorlarmis...bir alt katımda oturuyor kendileri...evimi toparlayıp temizleyin gibi birşeyler söyledi ayrıca dunurlerde hiç anlaşamaz o da ayrı
Gerim gerim gerildim...valla bıktım hepsinden..kaldiki anne babamla aram çokta iyi değil alakasız konularda fikir yurutmeleri oldum olası canımi sıkmıştır...
Beni pek sevmezler bende mesafeliyim hâliyle sadece işleri düşünce akıllarına gelirim
Çok canım sıkıldı nasıl kaldiracagim bu stresi bilmiyorum

Ablaniz ve anneniz size sormadan sizin evinizde kalma karari aliyor
Kayinvalideniz arayip temizlik yap talimati veriyor.
Kimse sizi sallamiyorsa suc sizin.
Ablaya bak kardeşinin üzerine yıkıyor sorumlulukları

Kardeşinizle karar verilmiş size gelip kalmaları için . E tabi ev sahibi kardeşiniz!!! Tövbe yaa. Usül var, edep var, adap var...
Denge önemli, dengesizlik çekilecek dert değil.

Allah yardımcınız olsun.

Bırakın gelsinler.Yesinler birbirlerini köşelerine çekilince kardeşinizi arayıp kafana göre takılınca olanlar ortada gel etrafı temizle dersiniz.
Bir musibet bin nasihatten iyidir .

E guzel guzel,
Anne ne biz ne siz rahat edersiniz, gelin bize kalin bir kac gun, sonra evinizde kalin ben sizi ziyaret ederim sikca deyin, kapatin o konuyu. Doktor isini de ayarlayacaginizi soyleyin.

Kayinvalidenizin size haber etmesi cok normal degil mi. Surada yedi kat el komsuma haber ediyorum tatile gidip gelirken. Sağolsun ciceklerime bakar, gelecegime yakin petekleri acar falan filan. Bunlar da is olarak sayilmasin bi zahmet. Siz yapmazsaniz esinize soyleyin yapsin.

3-4ay mı? Oha 3-4 gün der gibi ne rahat
Evleri müzemiymiş?
Kardeşinizi arayıp sormadınızmı hesabını
Kv ye yapcak bişey yok kadın adabıyla evine geliyor, birini yollatın temizlesin
Siz çareyi kendi ailenize bulun bence

Yani kimseye bir yüküm yokken herkesin bana yük olmasi ....kirmayayim diyorum ama gerçekten hakkediyorler...bu nedir yahu..en zor zamanlarimi hep yanlız atlattım...neyse gelsin bakalım bu hafta idare edeceğim sonrada evine temizlikçi gönderip temizleteceğim anne kal tabi istediğin kadar ama senjn kendi evin var orada kalmaniz daha uygun olur kardesimede gitme gerek yok seni isteyen gelsin evinde ziyaret etsin diyeceğim yuzsuzluk yapmaz inşallah
Gerçekten anlamıyorum insanları ..sağlığın yerindeyken neden ya neden insanlara yük oluyorsun illa sorunmu yaşansın
İki dünür anlaşamaz asla ama onlar buradayken de k.v.surekli gelir kocasida öyle sürekli laf sokar beni eleştirir sesleri çıkmaz korumazlar ama iş kendine laf söylemeye gelince babam aslan kesilir daha once kendi evinden kovmuslugu var k.pederi...
İkiside ego tatmini peşinde
Babam onlara tepki verdiginde o da acisini hep benden çıkartır laf sokar sürekli ters davranır aile binasindayiz malum sürekli gelir giderler falan filan...
Eşimde senin baban öyle yapmasa buda böyle yapmaz der sonrası malum gereksiz gerginlik...
Normalde cok iyi bir evliligim,mutlu bir hayatım var ama bunların yüzünden her kış bı gerginlik bı problem...bıktım hepsinden illallah

Sorun k.validem değil zaten dedigijiz gibi o kendinevine geliyor...sorun bizimkiler gelince yapacağı tavırlar hem bizden çıkmaz kıskanır laf sokar üstüme gelir...iki arada bir derede kalmak can sıkıcı

Sorun k.validem değil zaten dedigijiz gibi o kendinevine geliyor...sorun bizimkiler gelince yapacağı tavırlar hem bizden çıkmaz kıskanır laf sokar üstüme gelir...iki arada bir derede kalmak can sıkıcı
Onun çözümüde çok kolay
Ailenizin evini temizletin
Hata kardeşinizi arayın çünkü o çok iyi organizasyon yapiyor, bulsun birini temizletsin aileniz geldiğinide karşılayın yemek şu bu, yatma saati gelince anne bu gece size burayı hazırladım ama yarın evinize geçersiniz. Kardeşimle konuştuk Dr. Hastaneye vs ordan daha kolay olur, ben sık sık gelip giderim zaten dersiniz. Yüzsüz gibi kalacak değil ya

3-4 ay nedir ya hu.
Ev temizliği kaç gün sürer, hastane işleri de kendi evindeyken halledilir.
Niye gerekeni söyleyip üstünüzden atmıyorsunuz, kendinize yükleniyorsunuz.

3 4 ay misafirlik mi olur.Birde emri vaki yapıyor anneniz.Onlar düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…