Selamlar herkese
Ben çalışan bir insanım ...az önce annemle telofonla konuştuk bana yarın İstanbul'a döneceklerini söyledi babamla birlikte...kardeşimle konusmus sizi ablama bırakayım kendi evinize geçmeyin temizlenmedi eviniz biraz orada kalın ablam sizi doktora falan götürsün işlerinizi halletsin sonra buraya gelirsiniz demiş
Annemde bana soyledi sende kalicaz bir süre zaten kalacagimiz 3 4 ay biraz sende biraz orada kalırız diyor birde...evlerimiz yakın...
Dedimki senin evine kadın göndereyim temizlesin onu dert etme...dediki gerek yok evde kalmayacağız zaten ...evim 2+1 sabah erkenden ise gidiyoruz akşam geç dönüyoruz ...birde hastane işleri var onun arkasında dolasagim anlayacağınız...bu arada,
Babam burada kalmaz ki dedim (eşimle hiç anlasamazlar) ..kalir bişey olmaz dedi...
Yetmezmiş gibi k.v.aradi haftaya onlarda geliyorlarmis...bir alt katımda oturuyor kendileri...evimi toparlayıp temizleyin gibi birşeyler söyledi ayrıca dunurlerde hiç anlaşamaz o da ayrı
Gerim gerim gerildim...valla bıktım hepsinden..kaldiki anne babamla aram çokta iyi değil alakasız konularda fikir yurutmeleri oldum olası canımi sıkmıştır...
Beni pek sevmezler bende mesafeliyim hâliyle sadece işleri düşünce akıllarına gelirim
Çok canım sıkıldı nasıl kaldiracagim bu stresi bilmiyorum