Sıkıldım ailelerimizden

Bence iki taraf içinde temizlikçi ayarlayın durumunuz müsaitse.Aileniz gelince eviniz temizlendi sizi eve bırakıcaz bizim işimiz var diyin direkt.
Kv'yide arayın temizlikçi ayarladım sen gelmeden iki üç gün önce gelip evi derleyi toparlayacak diyin direk

Yuh diyorum.Okumaya başlayınca zannettim 1 hafta diyecekler en fazla.Hatta hastane işi olunca ,zor olsa da idare edilir diyecektim ama 3-4 ay .Yuh...Bu kadarı da ayıp.İster sizin ister eşinizin ailesi olsun çok fazla.Hayir bir de ev var ,temizlik yapmamak için.

Ben olsam içinde hastalık olduğu için annemlerin evini temizlikçiye temizletirim,tabi eğer maddi durumum kaldırabilecekse.Kayinvalideyi ise duymamis gibi yaparim.Hastaysa başka.Keyfine ise, çok istiyorsa oğlu temizlesin.Ne temizlikci tutup alistiracagim durumu iyi olan, hastalığı olmayan insan ise.Bana ne

Fedakarlık ihtiyaç doğmadan yapılan bir şey değil. Mecburiyet olmadan yaptığınız fedakarlık zamanla görev halini alıyor.

Zahmet verdiğini göremeyenlerin kırılmasına razı gelin. Annenize "Sizin evi temizletiyorum, ne siz ne biz o kadar uzun süre rahat edemeyiz" deyin.

Kayın aileniz size laf dokundurursa "Ne demek istediniz? diye sorun. Sakin ve açık bir dil kullanarak sizinle kurdukları ilişki ile ailenizle kurdukları ilişkinin farklı olduğunu, anne babanızın söylediklerinden sorumlu olmadığınızı belirtin. Bir kimsenin yaşı veya konumu ona sizi darlama hakkı vermiyor. Herkesi hayatınızda hakettiği yere yerleştirmek sizin vazifeniz.

Saygınızı bozmayın, yapmak istediğiniz kısmı gönülden yapmaya çalışın fakat sabrınızı zorlayacak şeylerden de kendinizi uzak tutun.

Kimsenin sizi kaale aldığı yok planı yapıp size haber veriyorlar siz de kabul ediyorsunuz .Bir ağırlığınız olsa kimse buna tenezzül edemez demek ki yok .......
Çözüm basit net olmak anneniz böyle dediğinde" bana sormak aklınıza gelmedi galiba musaitmiyim degilmiyim?"
Çok zeki kardeşimin başka parlak fikirleri varsa duymak isterim.....
Ben çalışıyorum zaten kv kb geliyor her seferinde kavga ediyorsunuz sizin yuzunuzden hasta olacağım ya da kocamla boşanıp temelli yanınıza taşinacagim demek......

Orada evleri oldugu halde sirf evi temizletmemek icin 3-4 ay kızının evinde kalmak mi??? Yuh bu kadar dusuncesizlik şaka mi İnanamıyorum. Ara bozulursa bozulsun valla ben avik açık söylerdim

muhtemelen kışı sizinle geçirip oluşabilecek ısınma masraflarından kaçınmak için kendilerince böyle bir karar aldılar.

Ablaniza neden benim adima plan yapiyorsun bir daha sakin boyle birsey yapma diyin annenizin evini ya ortak temizletin yada ben kabul etmiyorum komple sende kalsin diyin evleri oldugu halde sizde kalmalarini esiniz nasil kabul ediyor anlamadim net olun ben musait degilim anne kendi evinize gecin diyin bitti gitti onlar sizi dusunmuyor siz neden kotu olmaktan korkuyorsunz

kiz diyemedin mi eşimin şehir dışından arkadaşları bizde yatılı misafirim var diye... ah ya. bari şimdi ara da "akşam gelince x haber verdi, şehir dışından evli arkadaşları gelecekmiş" diye.

Valla bacım kimseye yakın oturmayacaksın ne kendi ailene ne karşı aileye.ç valla hayatı zindan ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…