sıkıldım artık sivilcelerime herkesin bi yorum yapmasından...

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii

benim cildim de sivilce yönünden sorunluydu. o yüzden bu konularda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. bence ssenin sorunun 4-5 yıl daha sürer.
ben 22 yaşındayım. bu 1-2 yıldır geçmeye başladı. izleri de geçerse bişey kalmıcak inş.
bana da çevremde sürekli sivilceler hakkında yorumlar yapanlar oldu ama ben takmadım. doktora gittim ve çözüme ulaştım.
sivilcelerini çok dert etme, sıkıntı yaparsan daha çok çıkar. ve sivilcelerine oynama dicem ama biliyorum ki mümkün değil. :40:

benim cildim de sivilce yönünden sorunluydu. o yüzden bu konularda yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. bence ssenin sorunun 4-5 yıl daha sürer.
ben 22 yaşındayım. bu 1-2 yıldır geçmeye başladı. izleri de geçerse bişey kalmıcak inş.
bana da çevremde sürekli sivilceler hakkında yorumlar yapanlar oldu ama ben takmadım. doktora gittim ve çözüme ulaştım.
sivilcelerini çok dert etme, sıkıntı yaparsan daha çok çıkar. ve sivilcelerine oynama dicem ama biliyorum ki mümkün değil. :40:

doktor ne önerdi sana pekii ?

anlamıyorum ınsanları ya gorunuyo zaten ortada bı sorun oldugu kım ıster yanı yuzunun kotu olmasını kı ıllakı cozumunu arama yoluna da gıdersın yanı sankı onlar soylemeden sen hıcbırsey yapmayacaksın kendın ıcın cok sınır bozucu gercekten anlayabılıyorum senı aynısını basenlerım ıcın banada yapıyorlar herkese agzının payını verıyorum valla ohh:51:

canım ben roacuttane diye bi hap kullandım neredeyse 8 ay sonra gecti ve yıllardır da cok rahatımsiyah nokta bile yok yüzümde

anlamıyorum ınsanları ya gorunuyo zaten ortada bı sorun oldugu kım ıster yanı yuzunun kotu olmasını kı ıllakı cozumunu arama yoluna da gıdersın yanı sankı onlar soylemeden sen hıcbırsey yapmayacaksın kendın ıcın cok sınır bozucu gercekten anlayabılıyorum senı aynısını basenlerım ıcın banada yapıyorlar herkese agzının payını verıyorum valla ohh:51:

aynen öyle. bayılıyorum ben sanki bunlara off deliricem ya

aslında ilaçların faydası geçici. yaş ilerledikçe cilt kurumaya başladığı zaman svilceler kesin olarak geçiyo.
geçen sene nidixa diye bi merhem ve bi hap kullandım, geçtiler.
ama bi sene sonra tekrar çıkmaya başladılar. çok stresli bir dönemdi, o yüzden sanırım.
sonra tekrar gittim doktora, bu sefer aknilox verdi. bu mu geçirdi sivilceleri yoksa stresli dönemin bitmesi mi bilmiyorum.
bunların dışında düzenli bakım şart. sırf ilaçla geçmez sivilceler. yağlı cilt olunca daha fazla bakım gerektiriyo malesef.

biliyorum o ilacı canım bi tek onu kullanmadım korkuyorum acıkcası

canım bende çok korkuyordum 2 yıl falan dolapta durdu hatta evet yan etkisi çok ilacın ama baska carem kalmamıstı her ay düzenli yaptırdım tahlillerimi hiçbir sorun olmadı sadece bıraktıktan sonra adet düzensizliği yasadım ve azda olsa hormon bozukluğu oldu ama pişman değilim yine olsa yine kullanırım :1:

ilaçlar geçici ömür boyu ilaç kullanamazsın bence taş devri diyeti yap, hem sivilcelerin geçer hem sağlıklı beslenirsin

beslenme bülteni diye arat, çıkan sitede sivilce dosyası var onu oku derim

yan etkileri cokmus doktor banada yazicakmis ama arkadaslarim ve kuzenimde kulandi sivilce tarlasiydi sanki yüzleri simdi cok pürüsüz bebek gibi

Evet o ilac kesinlikle cok iyi, bende kullandim ve keske daha önce haberim olsaymista on sene sivilce sorunu hic cekmeseymisim. Dozu az oldugu zaman hic birsey olmuyor, ayda bir kere doktora gidiyorsun kan vermeye ve kesinlikle hamile kalmiyorsun okadar. Dudaklarim cok kurudu, o yüzden eczaneden krem almistim, ilk üc hafta kafam agridi 1-2 kere ve hafif kasinti yapti cildimde, sonradan alisti vücut hapa ve hic bir sorun olmadi birdaha. Etkisi cok iyi, saclar bile yaglanmiyor kullandikca, ayrica hapi biraktiginda bile en az dört sene, bazi insanlarda hic bir zaman birdaha cikmiyormus sivilce. Mucizevi bir hap bence, ondan önce neler neler denemistim ve hic birsey ise yaramamisti. Siddetle tavsiye ederim, sadece en az dozda kullanmak gerekiyormus, yan etkileri az oluyormus ozaman, benim doktorum öyle demisti ve dedigi gibide oldu :)

arkadaşlar yaşlarınız kaç bilmiyorum ama benim yüzümde ve vücudumda da fazlasıyla vardı ,,ama 30 lu yaşlardan sonra geçiyor kendiliğinden,tabi özel günlerde bir iki çıkıyor ama oynamazsan geçip gidiyor,,yaşım şimdi 36..

Sen yorum yapan kimseyi takma kafana,beslenmene dikkat et,cilt temizliğine dikkat et ve kesinlikle oynama sivilcelernle,ilaç kullanmana gerek kalmadan geçer umarım.

kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii

Sivilce sorunu yasayan bi insan gordugum zaman cok uzuluyorum. Cunku ben bu illeti senelerce cektim. Hayatimin en guzel yillari bu illet yuzunden mahvoldu. Ben de senin gibi binbir cesit ilac kullandim. Roa...n da dahil. En son o cozum oldu sandim ama 5 sene sonra eski halinden daha beter oldu yuzum. En son avni bakkalin formul karisimini kullandim simdi tek tuk cikiyo ciksada baya bi rahatladim. Herkese oneriyorum. Bu derdi ceken bilir. Bi ortam da soz alip konusamazsin bile insanlar sivilcelerine bakmasin diye. Asosyal olursun. Bi de yuzun niye oyle gibi abuk sorular sorn densizlerle muhattap olursun. İnsallah sen de kurtulursun. Ama denemediysen soylediim ilaci dene mutlaka.

limon ve elma sirkesini kariştirip sür yüzüne.. kullanmadiğim ilaç kalmadı.. bi türlü baş edemedim sivilcelerle ve lekeleriyle.. en sonunda bütün ilaçları atip haftada 2 defa limon elma sirkesi sürdüm 1 senedir kafam çok rahat. sürmüyorum bile artık..

Back
X