sıkıldım artık sivilcelerime herkesin bi yorum yapmasından...

kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii

Yüzüne kükürtlü sabunla yıka sabahları, akşam yatmadan öncede aksil-5 diye bir ilaç var. Onu kullan ama düzenli olarak kullan bu ikisini. Faydasını göreceksin.

sürekli bir sivilce-akne problemiyse içeriden halletmek lazım.

cildin üzerine sürülen şeyler geçici olarak düzelme sağlayabiliyo

ama cildin içinde o sivilceyi yapan şey( çoğunlukla)

hiç test yaptırdın mı? karaciğer problemleri de sivilceye neden oluyomuş

ben de roaccutane kullanmıştım şuan çok nadir bir iki tane çıkar onlara da sivilce denemez.

aynı sorun bende de vardı. markette mağazada hiç tanımadığım insanlar bile yok şunu ye, yok şunu sür diye tavsiyede bulunurdu. roac. kullandım geçti. kurtuldum tamamen.

insanların ağzı torba değil ki büzesin diye bir laf vardır. bazı insanlar düşüncesiz bir şekilde konuşur durur... onlara gerekli cevabı vermedikçe de susmazlar malesef. sivilcelerin için ise bir cildiyeciye göründün mü? eğer doktor ilaç kullanman gerekiyor derse kullanmamakta tereddüt etme bence. tedaviye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi di mi? yan etkileri konusunda endişeliysen, bu endişeni doktora söyle, o seni bilgilendirecektir.

seni çok iyi anliyorum canim bende bunda 2 sene önce çok sivilcem vardi herkez yorum yapardi doktora git falan diye sanki ben bilmiyom hiç gitmedimde birgun markete gitim kasadayim kasiyer kiz bana size birsey diyecegim sivilcelerinize limon surun dedi o kadar utandim ki herkezin ortasinda sirada baska insanlar var :( takma diyemiyorum ister istemez takiyorsun okula gitmeye utandigim gunler oldu saçlarimla sivilcelerimi saklamaya çalistigim gunler oldu çok zor genç bir kiz için sonra nasilmi kurtuldum mucize ilaç Roaccutane... bu ilaç hakkinda çok buyuk arastirma yaptim zararlarini okudum bir sitede bu ilaç öldürür yaziyodu çok dusundum ama doktorum beni ikna etti zararli olsa ben veremem sana zaten bu ilaci dedi ama her 2 ayda bir test yapacagiz dedi bide ben yurtdisinda yasiyorum sanirim turkiyede imza falan atiyormusun yurtdisinda boyle birsey bile yok. 9 ay az dozda kullandim ve 2 sene oldu birakali artik aynaya bakiyorum Allahima sukurler olsun ne guzel bir yuzum var diyorum insanlar bana iltifat ediyor ne guzel yuzun var diye bu çok guzel bir duygu :) ve gördügün uzere ölmedim daha :) kullaninca biraz zor olabilir ama katlanilmicak gibi degil ben pek sorun yasamadim açikcasi ufak tefek seyler teslerde hep guzel geldi doktorum meslek hayatinda bir kez bu ilaç birine yaramadi dedi oda o insan çok alkol aldigi içindi dedi. simdi bazi yan etkiler kaldi bende mesela hafif bel agrisi ve elerimde kucuk yaralar çikti ama krem suruyorum sorun olmuyor inan yuzumu aynada gördükçe bu zorluklara deger diyorum sanada tavsiye ediyorum hiç yorumlari okuma herkez farkli... umarim yardimci olmusumdur... bu arada ilaci kullandigimda 20 yasindayim ve suan çok nadir sivilce cikiyor ve ertesi gune kayboluyor :)

seni çok iyi anliyorum canim bende bunda 2 sene önce çok sivilcem vardi herkez yorum yapardi doktora git falan diye sanki ben bilmiyom hiç gitmedimde birgun markete gitim kasadayim kasiyer kiz bana size birsey diyecegim sivilcelerinize limon surun dedi o kadar utandim ki herkezin ortasinda sirada baska insanlar var :( takma diyemiyorum ister istemez takiyorsun okula gitmeye utandigim gunler oldu saçlarimla sivilcelerimi saklamaya çalistigim gunler oldu çok zor genç bir kiz için sonra nasilmi kurtuldum mucize ilaç Roaccutane... bu ilaç hakkinda çok buyuk arastirma yaptim zararlarini okudum bir sitede bu ilaç öldürür yaziyodu çok dusundum ama doktorum beni ikna etti zararli olsa ben veremem sana zaten bu ilaci dedi ama her 2 ayda bir test yapacagiz dedi bide ben yurtdisinda yasiyorum sanirim turkiyede imza falan atiyormusun yurtdisinda boyle birsey bile yok. 9 ay az dozda kullandim ve 2 sene oldu birakali artik aynaya bakiyorum Allahima sukurler olsun ne guzel bir yuzum var diyorum insanlar bana iltifat ediyor ne guzel yuzun var diye bu çok guzel bir duygu :) ve gördügün uzere ölmedim daha :) kullaninca biraz zor olabilir ama katlanilmicak gibi degil ben pek sorun yasamadim açikcasi ufak tefek seyler teslerde hep guzel geldi doktorum meslek hayatinda bir kez bu ilaç birine yaramadi dedi oda o insan çok alkol aldigi içindi dedi. simdi bazi yan etkiler kaldi bende mesela hafif bel agrisi ve elerimde kucuk yaralar çikti ama krem suruyorum sorun olmuyor inan yuzumu aynada gördükçe bu zorluklara deger diyorum sanada tavsiye ediyorum hiç yorumlari okuma herkez farkli... umarim yardimci olmusumdur... bu arada ilaci kullandigimda 20 yasindayim ve suan çok nadir sivilce cikiyor ve ertesi gune kayboluyor :)

ailemi ikna edemiyorum ki ben kullanmak istiyorum.. peki bu ilacı sigorta karsılıyor mu? ve kırmızı lekelere yararı oluyormu

yardımcı olan arkadaslara cok tşekkürler.. ama cok kotuyum kızlar ailemide ikna edemiyorum napıcağımı şaşırdım..

selam,

sivilceler hormon bozuklugundan kaynaklaniyor, benim türkiyede, almanyada gitmedigim doktor kalmamisti.Dogum kontrol hapi kullan.burda en son doktor bunu önerdi.3 aydan sonra hicbirsey kalmadi.Bekar evli farketmez.cok öptüm

selam,

sivilceler hormon bozuklugundan kaynaklaniyor, benim türkiyede, almanyada gitmedigim doktor kalmamisti.Dogum kontrol hapi kullan.burda en son doktor bunu önerdi.3 aydan sonra hicbirsey kalmadi.Bekar evli farketmez.cok öptüm

ama dogum kontrlde tüylenme kilo almaya neden oluyo.. off.. bende öptm cnm

Canim bak, dogum kontrol hapi sonucta bi hormon. Vucuduna gereksiz yere boyle bisey sokma. Roa... da com agir bi ilac. Bence onu son care olarak dusun. Ki dedigim gibi benim o ilaci kullandiktan 5 sene sonra eskisinnden daha beter oldu cildim. Sen bu avni bakkalin solusyonunu dene. Kk dada topim var sivilcelerime yillar once bu su ile veda ettim diye. O topigi iyice bi incele bence. 2 haftada sivilcelerden kurtuldum ben. Denemekten zarar gelmez.

Canim bak, dogum kontrol hapi sonucta bi hormon. Vucuduna gereksiz yere boyle bisey sokma. Roa... da com agir bi ilac. Bence onu son care olarak dusun. Ki dedigim gibi benim o ilaci kullandiktan 5 sene sonra eskisinnden daha beter oldu cildim. Sen bu avni bakkalin solusyonunu dene. Kk dada topim var sivilcelerime yillar once bu su ile veda ettim diye. O topigi iyice bi incele bence. 2 haftada sivilcelerden kurtuldum ben. Denemekten zarar gelmez.

avni bakkalın solusyonu ne canım aydınlatırmısn?

avni bakkalın solusyonu ne canım aydınlatırmısn?

tatlım bak, bu linke tıkla. iyice oku. ordaki yazan formulu eczaneye yaptırcaksın (yalnız yapan eczane bulmak zor biraz.) en fazla 30 tl falan. sonra sabah akşam tonik gibi pamuğa döküp bastıra bastıra yüzünü siliceksin. avni bakkal bir cilt doktoru. bana bu reçeteyi bi arkadaşım vermişti. ona doktoru yazmış. doktorlar da yazıyo yani bunu. ben 2 haftada inanılmaz faydasını gördüm. dediğim gibi denemekten zarar gelmez. ama topiği çok dikkatli oku. ve sivilcelerini kesinlikle elleme.

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki lisedeyken aynı durumdaydım herkes yüzümle ilgili yorum yapardı dalga geçerdi aynalara bakamaz olmuştum sonra doktora gittim hormonsal olduğunu söyledi ve burdaki biçok arkadaşında kullanmış olduğu ilacı verdi 1 yıl kullandım ilk 3 ay çıldırma derecesine geldim yüzüm eski halinden de beter olmuştu dudaklarım çatladı sürekli kanıyordu okula giderken ağlıyordum sinirden kaç kere ayna kırdım sonra doktorum destek verdi az daha sabret geçicek diye ve 9. ayda yüzümde hiçbirşey kalmadı her ay kan tahlilimi de yaptırdım iyiki de kullanmışım sende bi doktora git tatlım herşeyin çözümü var sıkma canını geçicek elbet

selam canim kizimin sirtinda yüzünde ve kollarinda sivilce vardi gitmedigimiz doktor kalmadi cok dikat ederdi yedigine ictigine
burda spor salonuna gidiyorduk ordaki hoca bir icecek dedi aldik inanmadik ama inanki simdi sivilceden eser yok icecek mineral karisimiymis baska bir sey yok
almancasini biliyorum türkcesi ne bilmiyorum günde iki bardak iceceksin yada kuvete ilik su koyup icine döküp yatacaksin
icecegin ismi basen mineral mischung inanki bir ayda temizlendiii
yorumlarin tamamini okumadim acelem vardi türkcesini bilen biri varsa eczanelerden alirsin bence türkcesini bilsem inanki yazardimmmm

ailemi ikna edemiyorum ki ben kullanmak istiyorum.. peki bu ilacı sigorta karsılıyor mu? ve kırmızı lekelere yararı oluyormu

ailen neden izin vermiyorki? sonuçta doktor veriyor bilmedigin birsey kullanmiyorsunki. benim yasadigim ulkede sigorata yarisini karsiliyordu ama Turkiyede bilmiyorum. kirmizi lekeler cok azaliyor canim ama sabir gerek

bunu daha çok bayanlar kız arkadaşlarına yapıyor ve sinir bozucu bir durum ben sana bepanthene kremi öneririm her şeye faydası var bazen bende çıktığında sürüyorum ;)

Sivilcelere odaklandıkça geçmiyor.. İnsanlarda çok acımasız. Benim ablamda da ergenlik döneminde bir sürü sivilce vardı ama geçti. İnanın geçiyor. Zamana bırakın. İnsanları da duymamaya çalışın :/

bende de pco var, çok fazla sivilce çıkıyor o yüzde bende de..:50:
1.5 yıl yasmin (doğum kontrol hapı) kullanmıştım, o zaman geçti..
şimdi hapı kullanmayı bırakınca, yine çıkmaya başladı..
yüzüm yeni ergenler gibi oldu.. bir de 3 ay sonra düğünüm var.. psikolojim altüst oldu inan..:50:
doktora gittim..2 krem verdi bana;
-azelderm (sadece sabah)
-benzalin (sadece güneş battıktan sonra)
en az 3 ay kullan dedi, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama, şimdiden çok etkili oldu bende..:8:
bence en iyisi doktora gitmek canım.. kulaktan dolma fikirler bir yere kadar işe yarıyor.. tecrübeyle sabittir.:37:

evet karşılıyo, kırmızı lekeleri bilmiyorum. ağır bi ilaç ama. yanılmıyosam sadece uzman dermatolog yazabiliyor.

Back
X