Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle. bayılıyorum ben sanki bunlara off deliricem ya
aynen öyle. bayılıyorum ben sanki bunlara off deliricem ya
bak canim isine yarar mi bilmem.
ben 30 yasindayim.hayatimda ergenlik donemi de dahil sicilce nedir bilmedim.taa ki 1 sene oncesine kadar.
yanlis makyaj malzemesinden dolayi suratim sivilce yiginina dondu.
antibiotik vs ne denediysem olmadi.
o cok meshur aseton karisimli su da bi halt etmedi.
bir gun aktara gittim ve bitkisel ilaci olup olmadigini sordugumda bana arap kizi diye bi krem verdi.gecmezse baska bi sey deneriz dedi.
1 aydir kullaniyorum izleri dahi gecirdi.
ki ben surekli makyaj yapan biriyim.
beyaz renkli bi kutu.
fondotene dahi ihtiyacim olmuyor.sabah aksam suruyorum.
3 ytl ye aldim.
insallah isine yarar.
kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii
roaccutane hapını verdimi sana doktor çünkü sivilceleri baya azaltıo eğer vermediyse doktoruna bu ilacı sor..
markası arap kızı mı canım ?
evet arap kizi.
uzerinde arapca gibi yazilar var.
ben bilmiyordum bir de pembesi varmis ama sivilceler icin sanirim beyaz olani etkili.
bu Avni Bakkal formulu dedikleri ilaci da yaptirdim.eczaneye 30 ytl bayildim hicbir ise yaramadi.
bu kremi kullanmadan once yuzumu guzelce kukurtlu sabunla yikayip daha sonrasinda kremi suruyorum.
cok ince bi sekilde sur ama.
sabah aksam suruyorum.
o kirmizi lekeler dahi yok denecek kadar az.
makyaj yapman gerektigi zamanlarda da bu kremi sur uzerine de bir allik tamamdir.
fondotene de gerek yok.
yaklasik 1.5 aydir suratima fondoten surmedim.cunku gerek kalmiyor.
hafifi cildi beyazlatici bir etkisi de var.
insallah faydali olurum
1 yildir ne cektigimi ben biliyorum.
ayrica cok da kafana takma
zaten azaldigini gordukce aklina bile gelmiyecek.
eger kullanirsan sonucunu da yaz!
evet arap kizi.
uzerinde arapca gibi yazilar var.
ben bilmiyordum bir de pembesi varmis ama sivilceler icin sanirim beyaz olani etkili.
bu Avni Bakkal formulu dedikleri ilaci da yaptirdim.eczaneye 30 ytl bayildim hicbir ise yaramadi.
bu kremi kullanmadan once yuzumu guzelce kukurtlu sabunla yikayip daha sonrasinda kremi suruyorum.
cok ince bi sekilde sur ama.
sabah aksam suruyorum.
o kirmizi lekeler dahi yok denecek kadar az.
makyaj yapman gerektigi zamanlarda da bu kremi sur uzerine de bir allik tamamdir.
fondotene de gerek yok.
yaklasik 1.5 aydir suratima fondoten surmedim.cunku gerek kalmiyor.
hafifi cildi beyazlatici bir etkisi de var.
insallah faydali olurum
1 yildir ne cektigimi ben biliyorum.
ayrica cok da kafana takma
zaten azaldigini gordukce aklina bile gelmiyecek.
eger kullanirsan sonucunu da yaz!
arkadaşlar yaşlarınız kaç bilmiyorum ama benim yüzümde ve vücudumda da fazlasıyla vardı ,,ama 30 lu yaşlardan sonra geçiyor kendiliğinden,tabi özel günlerde bir iki çıkıyor ama oynamazsan geçip gidiyor,,yaşım şimdi 36..
Bende de önceden çok fazla sivilce vardı ve insanların sürekli bunu dile getirmesi canımı çok sıkardı.Çok şükür şimdi cildim pürüzsüz ve kimse yanımda sivilce konusunu açmıyor hatta beni daha önceden tanımayanlar cildine ne sürüyorsunda bu kadar pürüzsüz diye soruyorlar.Takma kafana bende 18 yaşındayım insanlar bazı konularda çok acımasız olabiliyor,![]()