sıkıldım artık sivilcelerime herkesin bi yorum yapmasından...

bende roaccutane eş değer zoretanin var onu kullandım ramazandan 2 gün önce bıraktım 6 ay kullandım şükür şimdi her gören naptın da böyle oldun diyor :) hatta eşimin halasını ikna edemedim yüzüne bişi yapmışsın falan diye bayağı baskı yaptı bana..sokakta yüzüme bakmaları beni çileden çıkarıyordu çünkü normal ten namına bişi kalmamıştı.. kıyafet giyemiyordum çıban gibi koca koca ve ağrılı sibilceler vardı vücudumda.. 3 sene boyunca kullanmadığım krem vs kalmadı. 3 ay tetradoks kullandım oda geçirmeyince son çare dedi zoretanin yazdı..çok ağır bir hap ama çektiğime değdi.. ilaç 16 yaş altına yazılmıyor ben 29 yaşındayım. belki henüz ergen durumunda olduğun için yazmamıştır çünkü çok zor bi hap gerçekten..

Ben bu insanların kendilerini ilgilendirmeyen şeylere bu kadar burunlarını sokmalarına gıcık oluyorum.:20:
biR de insanı aşağılar gibi tepkiler veriyolar, ne var yani genç bi kızsın herkeste olabilen bişey bu.
takma kafana:19:

kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii

Cnm doktorunla görüş yaşla ve tahlillerle ilgili bir sorun yaşamassan AKNETRENT kullan. Sakın doktorunla görüşmeden kendi başına kullanma. Bu ilacı 6_8 ay kullanıyorsun.Güneş yağı kullanacaksın, yan tesirleri de var.Kullanırken dudaklar çok kuruyor yara oluyor.Ama sıkıntı çektiğine deyiyor. Kesinlikle bir daha oluşmuyor. Belki daha tam ergenlik dönemini rtamamlamadığın için uygun görmeyedebilir o zaman geçici çözüm IMEX kullnabilirsin.

cnm kutusu ve içi beyaz mı bu kremin. sen 3 tl almıssın internet stesinde 30 tl :26:

evet.beyaz bi krem.internete bakma para koparacak yer ariyorlar.
her aktarda var.
ben 3ytl ye aldim bazi yerlerde 2-2.5 ytl ye bile varmis.
kirmizi lekeler cok kucuk hale geldi,nokta gibi oldular yani.
etkisi cilt yapisina gore degisiyor mu bilmiyorum ama bende cok ama cok fazla etkili oldu.insallah sende de ise yarar.

Son düzenleme:
yeni bir isim duydum arkadasim yeni kulanmaya basladi ve memnunmus internete baktim yorumlara videolara hepsi olumlu bir bak türkiyedede varmis "la roche posay"

yan etkileri cokmus doktor banada yazicakmis ama arkadaslarim ve kuzenimde kulandi sivilce tarlasiydi sanki yüzleri simdi cok pürüsüz bebek gibi

gerçekten o kadar etkili bi ilaç mı bu etraften duyduğum bi hap var her kullanan geçiriyo diyo ama karaciğere çok zararlıymış bu hap o hap mı acaba...

valla eğer kesin çözüm bu hapsa ben kullanırım yetti canıma artık neler kullandım neler öyle aşırı bi sivilcem yok hatta sivilcem hiç yok ama liseden kalma sivilce izlerim çok fazla kırmızı noktalar şeklinde ve geçmiyolar yaptığım bakımlar sivilce çıkmasını önlüyo ama lekeleri gidermiyo..

bişey kullanmadan mı gecti cnm?

zoretanin kullanmıştım ben roaccutane ile eş değer ilaç.Hem önceden sivilcelerimi kafama takarken kullanmadığım krem kalmamışttı çoğu kremde ters tepti bende yanlış okumadıysam arapkızı yazılmış bende ters tepmişti sivilceler çoğalmıştı mesela.Şimdi sadece imex diye bir sabunum var onunla yıkıyorumm cildimi başkada bir krem dahi kullanmıyorum.

canlarım.. hepinize cok tesekkürler..
3 gündür kükürtlü sabun ile yüzümü 2 sefer yıkıyorum artı geceleri yatmadan önce benzamiycin kullanıyorum. cidden değişim var ilk gün kızarma ve aktif sivilcem vardı smdi birşey yok.. cildim soyulmaya basladı yavastan insallah kırmızı lekelerimede iyi gelir.. alnımda ve cenemde hiç bi sorunum yok yanaklarımda sadece prblem onlarda gecer inanıyorm.. değisimi cevremdekilerde fark etti cok mutluyum. bu arada garnier güneş koruyucusu kullanıyorum makyaj yapmadan önce. hemde baz özelliği görüyorrr (:

senin adina sevindim.
simdi kaybolup yine tekrar ederse bi jinekologa gorun.
yumurtaliklardaki kistler de sivilce yapiyor.

senin adina sevindim.
simdi kaybolup yine tekrar ederse bi jinekologa gorun.
yumurtaliklardaki kistler de sivilce yapiyor.

haklısın canım.. birsey danısmak istyorum yeri değil ama regl zamanında kücük et parcalarıda geliyrmu akıntyla birlikte. yoksa anormal bi durum mu bu

Ne olmuş sivilcesi varsa ? Ne olmuş şu'su bu'su varsa ?
Sizene ey insanlar !
Seni çok iyi anlıyorum canım aynılarını ben de yaşadım.
Cildim çok hassas bir sivilce kocaman bir yaraya dönüşebiliyor hele birde iki üç tane olunca vay halime!
Etraftaki gereksiz şahıslarda kimi dalga geçer, kimi aaa nolmuş neden böyle olmuşş derler dururlardı.
Ben zaten sürekli krem kullanırdım ne kadar iyi gelebiliyorsa geliyordu.
Canım çok sevindim cildin düzelmeye başlamış umarım tamamen düzelir de mutlu olursun :)
Kendini bilmez insanların söylediklerine de aldırış etmemeye çalış.

Ne olmuş sivilcesi varsa ? Ne olmuş şu'su bu'su varsa ?
Sizene ey insanlar !
Seni çok iyi anlıyorum canım aynılarını ben de yaşadım.
Cildim çok hassas bir sivilce kocaman bir yaraya dönüşebiliyor hele birde iki üç tane olunca vay halime!
Etraftaki gereksiz şahıslarda kimi dalga geçer, kimi aaa nolmuş neden böyle olmuşş derler dururlardı.
Ben zaten sürekli krem kullanırdım ne kadar iyi gelebiliyorsa geliyordu.
Canım çok sevindim cildin düzelmeye başlamış umarım tamamen düzelir de mutlu olursun :)
Kendini bilmez insanların söylediklerine de aldırış etmemeye çalış.

çok iyi geldin canım :16: tesekkür ederim..
senin sivilcelerin geçti mii ?
insallah canım.. sevgilimle bugun buluştuk aksam eve geldiiğimde sordum haayatım yüzümdeki sivilceler kücülmüş mü diye ben görmedim hayatm sivilcemi vardı dedi ay o kdar mutlu oldumki belki beni mutlu etmek icin söyledi bunu ama olsun yinede kendiimi iyi hissettimm :51:

haklısın canım.. birsey danısmak istyorum yeri değil ama regl zamanında kücük et parcalarıda geliyrmu akıntyla birlikte. yoksa anormal bi durum mu bu

Tatlım küçük et parçaları diye kastettiğin şey kan pıhtıları olmalı. Bende de bazen oluyor.

Son düzenleme:
Benimde sivilcelerim var 1.5 aydır doktor kontrolündeyim şekerim.. Sana tavsiyem bir cilt bakım uzmanına görünüp cilt soydurma işlemi hakkında bilgi alman.. 6-8 seans arası sürüyormuş. Bizim burada pahalı biraz seansı 200TL ama daha uygun yerler vardır muhakkak. İşlem bitince yüzün normal haline dönüyormuş..Yiyeceklerine de dikkat et yağlı yeme canım..

Benimde sivilcelerim var 1.5 aydır doktor kontrolündeyim şekerim.. Sana tavsiyem bir cilt bakım uzmanına görünüp cilt soydurma işlemi hakkında bilgi alman.. 6-8 seans arası sürüyormuş. Bizim burada pahalı biraz seansı 200TL ama daha uygun yerler vardır muhakkak. İşlem bitince yüzün normal haline dönüyormuş..Yiyeceklerine de dikkat et yağlı yeme canım..

canımm teşekkür ederim yorumun için.. yalnız ben öğrenciym üstelik özel okula gidiyorum o kadar param yok :( ilaclara verdiğim paranın haddi hesabı yok.. biriktirebilirsem bende gitmeyi düşünüyorum cilt bakım uzmanına canım

Back
X