sıkıldım artık sivilcelerime herkesin bi yorum yapmasından...

Ortaokuldayken bende bu dertten yanıyordum yüzüm çok kötüydü arkadaşlarımda tabi çok acımasız hatta bir kızla kavga etmiştim kız bana çilli horoz demişti ne zoruma gitmişti yaa o gün aynaya bakıp bakıp ağlıyordum birde ailemde kimse de yoktu ablam benden bir yaş büyüktü cildi bebek gibiydi gelde sinir olma :) Allahtan şimdi yok kendi kendine geçti. Şimdi bir hastanede çalışıyorum gelen hastalardan birinin yüzü çok kötüydü bütün yüzünü kaplamıştı sivilce o kadar cildiyeye gidiyordu ilaç kullanıyordu aynı duruyordu. 1 ay sonra geldiğinde çok şaşırdım yüzündekiler nerdeyse yok denecek kadar azalmıştı Hatay sabunu kullanmaya başlamış günde 4 5 kez sık sık o sabunla yüzünü yıkıyormuş ve baya etkisini görmüş. Hatay sabunu bulabilirsen dene derim.

çok iyi geldin canım :16: tesekkür ederim..
senin sivilcelerin geçti mii ?
insallah canım.. sevgilimle bugun buluştuk aksam eve geldiiğimde sordum haayatım yüzümdeki sivilceler kücülmüş mü diye ben görmedim hayatm sivilcemi vardı dedi ay o kdar mutlu oldumki belki beni mutlu etmek icin söyledi bunu ama olsun yinede kendiimi iyi hissettimm :51:

İyi geldiysem ne ala canım rica ederim :)
Geçti sayılır öyle çok küçük küçük var dikkat bile çekmiyorlar
Sadece sol alnımın görünmeyen kısmında sivilceden oluşan yara var onunda geçmesine ramak kaldı neyse ki :)
Aa ne güzel belki gerçekten küçüldü sivilcelerin belki de senin mutlu olman için dedi öyle ama ne olursa olsun öyle demesi çook mutlu eder insanı :9:

Ortaokuldayken bende bu dertten yanıyordum yüzüm çok kötüydü arkadaşlarımda tabi çok acımasız hatta bir kızla kavga etmiştim kız bana çilli horoz demişti ne zoruma gitmişti yaa o gün aynaya bakıp bakıp ağlıyordum birde ailemde kimse de yoktu ablam benden bir yaş büyüktü cildi bebek gibiydi gelde sinir olma :) Allahtan şimdi yok kendi kendine geçti. Şimdi bir hastanede çalışıyorum gelen hastalardan birinin yüzü çok kötüydü bütün yüzünü kaplamıştı sivilce o kadar cildiyeye gidiyordu ilaç kullanıyordu aynı duruyordu. 1 ay sonra geldiğinde çok şaşırdım yüzündekiler nerdeyse yok denecek kadar azalmıştı Hatay sabunu kullanmaya başlamış günde 4 5 kez sık sık o sabunla yüzünü yıkıyormuş ve baya etkisini görmüş. Hatay sabunu bulabilirsen dene derim.

ay nerden bulabilirim ki bu sabunu ya..
sen hiç bir şey kullanmadan mı geçti sivilcelerin canımm

İyi geldiysem ne ala canım rica ederim :)
Geçti sayılır öyle çok küçük küçük var dikkat bile çekmiyorlar
Sadece sol alnımın görünmeyen kısmında sivilceden oluşan yara var onunda geçmesine ramak kaldı neyse ki :)
Aa ne güzel belki gerçekten küçüldü sivilcelerin belki de senin mutlu olman için dedi öyle ama ne olursa olsun öyle demesi çook mutlu eder insanı :9:

benim aktif sivilcelerim cok az.. yalnız kırmıızı lekelerim var canım onlarda kapatıcıyla saklanıyor ama neden normal bi cildim olmasın ki.. snn kırmızı lekelerin var mıydı canım

ay nerden bulabilirim ki bu sabunu ya..
sen hiç bir şey kullanmadan mı geçti sivilcelerin canımm

Şuan 25 yaşındayım ve 1 sene oldu kendiliğinden geçti:) Bir çok yerde satılıyor ama gerçek Hatay sabunu olduğundan pek emin değilim. Hataylı arkadaşın varsa göndersin sana ordan:)

benim aktif sivilcelerim cok az.. yalnız kırmıızı lekelerim var canım onlarda kapatıcıyla saklanıyor ama neden normal bi cildim olmasın ki.. snn kırmızı lekelerin var mıydı canım

Kırmızı leke dedin yaramı deştin :(
Benim kaşlarım da kırmızı lekelerim var
Daha önce aynı kuaföre 3-4 kere kaşlarımı aldırdım mikrop kapmış kaşlarım çünkü kuaför herkese aynı cımbızı kullanıyordu yüksek ihtimal hijyenik de olmuyor haliyle. O zamanlar rezaletti kaşlarımda koca koca yaralar, yaralardan dolayı göz kapaklarım şişerdi hatırlamak bile istemiyorum :14:
Makyaj yaptığım da kapatıyorum onları ama yapmadığım da ve dikkatli bakınca bariz belli oluyorlar..
Bu kırmızı lekeler için neler yapılabilir acaba ?
Bir bilen yok mudur kesin çözüm arıyorum :(

Daha önce aynı kuaföre 3-4 kere kaşlarımı aldırdım mikrop kapmış kaşlarım çünkü kuaför herkese aynı cımbızı kullanıyordu yüksek ihtimal hijyenik de olmuyor haliyle. O zamanlar rezaletti kaşlarımda koca koca yaralar, yaralardan dolayı göz kapaklarım şişerdi hatırlamak bile istemiyorum :14:
Makyaj yaptığım da kapatıyorum onları ama yapmadığım da ve dikkatli bakınca bariz belli oluyorlar..

ay canım allah bi daha yaşatmasın.. aynen nasıl gecer bu lekeler bilmiyorum..
sen hangi marka kapatıcıyı kullanıyorsun canım

canım arap kızı diye bir krem var sanırsam gece yatarken kullanıyorsun ve bozuk ciltlere iyi geliyormuş. bi araştır istersen. Eskiler yani benden büyük olan bir kaç kişi ne kadar etikili ve iyi bir krem olduğundan bahsetmişti ama ben kullanmadım bu yüzden bilmiyorum

canım arap kızı diye bir krem var sanırsam gece yatarken kullanıyorsun ve bozuk ciltlere iyi geliyormuş. bi araştır istersen. Eskiler yani benden büyük olan bir kaç kişi ne kadar etikili ve iyi bir krem olduğundan bahsetmişti ama ben kullanmadım bu yüzden bilmiyorum

canım burdan bi arkadasta önermişti bu kremi teşekkür ederim bu arada. ama çekiniyorum yorumlarını okumustum kimine cok iyi gelmişken kiminin yüzünü daha beter yapmıs yani.. kafam karısıkk anlıyacağın :26:

kırmızı lekeler benim de kabusum yanaklarıma yayıldılar iyice sivilce yok ama kırmızı kırmızı minik noktalar var:(
bi çözüm duyarsan beni de bilgilendirirsen sevinirim:)

canım bende bakındım ama kullanıcı yorumları olumlu. cildini bozacağını düşünmüyorum. en fazla faydası olmaz diyeceğimde bu kremin iyi olduğunu belirten kişilerin sayısı oldukça fazla. Zaten aktarlarda satılıyor 3-4 tl bir şey sorarsın alacağın zaman onlar bilirler neyin ne olduğunu

canın birini gördüğümüzde aman zayıflamışsın vay kilo almışsın diyoruz bu hani muhabbete başlamak için anlamsız nidalar bence çok takma
forumda sivilcelerler ilgili çok geniş bilgiler var ben burdaki formüllerle sivilcelerimle baş ediyorum

ay canım allah bi daha yaşatmasın.. aynen nasıl gecer bu lekeler bilmiyorum..
sen hangi marka kapatıcıyı kullanıyorsun canım
İnşallah canım inşallah allah kimseye yaşatmaz
Ben mac'in kapatıcısını kullanıyorum canım sen hangi marka kullanıyorsun

Ben bu kremi bir ara tırım tırım aramıştım da bulamamıştım
Bir gece tesadüfen dolabı kurcalarken bu krem çıktı karşıma pembe olanı
Şok olmuştum adeta çünkü evdekilerin haberi bile yoktu bu kremden allahın işi işte :9:
Kullanmaya cesaret edemedim ama çünkü içeriğinden dolayı cilde zarar verebilirmiş.
Öyle kenarda köşe de duruyor hala :)

yani canım muhtemelen.. sende bazen bende her reglmde oluyor.. bi sıkıntımı var acaba ya

Sanmıyorum. Bence özel günlerinde bol su iç tatlım. Vücut su kaybediyor. Yoğun bir kıvama sahip olunca kan pıhtısı olur diye düşünüyorum. Ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün :34:

Öncelikle 10 sayfa okuyamadım, daha önce söylendiyse kusura bakma. Ben uzun seneler sivilce sorunuyla boğultum. Yazın biraz düzeliyordu ama kışın yüzüm çamur gibi oluyordu. Burda okuduğum her şeyi denedim, kremler kullandım, sabunlar kullandım ama hiç biri kalıcı çözüm olmadı. Sivilcelerin içten halledilmesi gerekiyor. 2 sene önce roaccutane kullandım ve ikinci haftadan sonra iyileşmeleri gördüm. Orda burda okuduğum ilacın yan etkilerine hiç takılmadım ve hayatımı çok kötü etkileyen bir yan etki de görmedim. Sadece cildim kurudu. Dışardan ne kadar uğraşırsan uğraş, içerden iyileşmediğin sürece geçmez. 2 senedir temiz bir yüzle geziyorum, fondoten kullanmaya gerek duymuyorum. İlscı kullanırken beslenmene dikkat edersen, karaciğerini sağlam tutarsan ilacın zararı olmaz.

ben dün cildiye dr una gittim sırt omuz bölgemdeki sivilceler için stresten dolayı çıkmışlardı.. birde bacaklarımdaki batıklar için kıllar içerden uzuyoo fln bende onları iğneyle çıkartmaya çalışıyorum sonra meteor düşmüş bi bacak oluuyoo onun için dr lazer yaptıracaksın dedi geçtii .. bi tedavisi yokmuş cilt kuruluğundan oluyormuşş.. neyse esas konuya geleyim.. bi merhem verdi gece yatarken sür dedi adı benzamycin gece sürdüm bide sabah sürdüm bir an önce fayda etsin diye.. yüzümde de bi tane çıkmıştı ona sürmüştüm sabaha geçmişti iyi gelecek gibi geldi bana bu ilaç.. en iyisi dr a gitmek

yaş maya ve sütü kaıştırıp maske yapın
yüzünüzü her gün elma sirkesiyle silin

yumurta akı ve 2 damla limonnu karıştırp maske yapın

lekeler için madecassol krem kullanın

yaş maya ve sütü kaıştırıp maske yapın
yüzünüzü her gün elma sirkesiyle silin

yumurta akı ve 2 damla limonnu karıştırp maske yapın

lekeler için madecassol krem kullanın

sakin aman diyeyim.ben daha orta okuldayken yakin bir arkadasimin yuzunde tek tuk sivilceler vardi.
O da bi aile dostlarindan duyup annesiyle beraber bu maya formulunu yuze uygulamislar.
ertesi gun okula geldiginde kizin yuzunde tek bir bos yer yoktu.
ve senelerce bunun tedavisini gordu.

Back
X