sıkıldım artık sivilcelerime herkesin bi yorum yapmasından...

kızlar cok sinirliyim moralim çok bozuk bir çok doktora gittim yüzlerce sivilce ilacı kullandım hala gecmedi . kendimi buna alıştırmaya calısıyorum ama karsıma biri cıkıyo aaa bu sivilceler ne böyle ilac kullanmıyomusun ne yapıcaksın bunları diyip sinir kat sayımı yükseltiyolar napmalıyım gecmiyo lanet seyler keyfmden cıkartıyorum sankiiiiiii

Cnm ayni senin durumundaydim reoccutane kullandim Allah a sukur bir sey kalmadi izi bile yok

Öncelikle 10 sayfa okuyamadım, daha önce söylendiyse kusura bakma. Ben uzun seneler sivilce sorunuyla boğultum. Yazın biraz düzeliyordu ama kışın yüzüm çamur gibi oluyordu. Burda okuduğum her şeyi denedim, kremler kullandım, sabunlar kullandım ama hiç biri kalıcı çözüm olmadı. Sivilcelerin içten halledilmesi gerekiyor. 2 sene önce roaccutane kullandım ve ikinci haftadan sonra iyileşmeleri gördüm. Orda burda okuduğum ilacın yan etkilerine hiç takılmadım ve hayatımı çok kötü etkileyen bir yan etki de görmedim. Sadece cildim kurudu. Dışardan ne kadar uğraşırsan uğraş, içerden iyileşmediğin sürece geçmez. 2 senedir temiz bir yüzle geziyorum, fondoten kullanmaya gerek duymuyorum. İlscı kullanırken beslenmene dikkat edersen, karaciğerini sağlam tutarsan ilacın zararı olmaz.

Ben de kullandim bu ilaci yazilanlar kadar kotu bir ilac degil kesin cozum bu ilac.

sakin aman diyeyim.ben daha orta okuldayken yakin bir arkadasimin yuzunde tek tuk sivilceler vardi.
O da bi aile dostlarindan duyup annesiyle beraber bu maya formulunu yuze uygulamislar.
ertesi gun okula geldiginde kizin yuzunde tek bir bos yer yoktu.
ve senelerce bunun tedavisini gordu.

maya maskesini ben hep kullanıyorm ve kkda kime önerdiysem memnun kaldı -ki benim yüzüm karmadır, sivilceye yatkındır

azalttı bende

Back
X