• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıldım artık yardım edin:(

cy2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
454
1
48
İstanbul
selam arkadaslar

Burdada bir kac sefer konu acmıstım ama bır turlu orta yol bulamıyorum , sorun erkek arkadasım . daha onceden bıkac kez ayrılıp barıstık ve suanda benı okadar sınır ettıkı . gecen gun telefonumun ayarlarını degıstırdı cunku ben genelde telefonumun sesını kısarım oda bıdaha ben aradıgımda duy dıye tıresımı falan actı ama ben tekrar kıstım cunku tıtremesını sevmıyorum , işim olunca mesgule versem bıle tekrar tekrar ara bes on tane mesaj atar rahatsız oluyorum , bı seferde anlasa zaten bende acarım . bugun ben ogle paydosunda yemege ındım soledım onada aramıs duymamısım sekız kere aramıs bes tane mesaj atmıs on dakıka ıcınde , bende aradım bagırıyo bana neden acmıyosun duymuyosun ben ayarlamadımmı dıye , bende anlattım nedenlerını yıne kızıyo , kapattım telefonu mesaja tıyo bana defol gıt , kes sesını , ne halın varsa gor , yuru gıt falan dedı. ben bunları haketcek bısey yaptımmı sızce , napıcagımı sasırdım , uzuluyorum kıyamıyorum ona , dılım hıc bır zaman varmıyor senle konusmak ıstemıyorum demeye kımseyı uzmek ıstemıyorum bılıyorumkı cok uzulur ıstemem bole bır vebal almayı :(

bu konuda sızın goruslerınızı almak ıstedım , yardımcı olursanız sevınırım

seviyorum tabıkıde ama ben toparlarım kendımı ama o toparlarmı bılmıyorum bırde dusunuyorum sevmek yetermı dıye sevıyorum dıye bole seylere katlanmak zorundamıyım dıye

tabıkı deılsın.erkek arkadsn bellı kı cok sevıo senı ama sen bıraz daha ozgurlugne duskunsun gıbı anladım pek baskı altnda olmk ıstemosyn.tabı tartstgnzda soyledıgı kelımelerde pek hos deıl ama yınede oluo boyle seyler bız sözlümle cok tartsıodk bundn 2 ay oncesıne kadar bana etmedgı laf kalmadı 2 kurusluk ınsansn mı demedı yuzune tukurlcksn ınsansn mı demedı bız tartstk ayrldk 20 gun ayrı kalabldm sonra ben ıstedm tekrar barsmyı ılk ıstemedı yuzyuze konusunca sarıldı opdu barsdık oyle smdı nişan tarıhıni bekliyoruz ve inanamassn 20 gün ayrı kalmak nasıl birbirmze bagladı bzi o günden beri cok sükür tek bı kavgamz olmadı ve smdı el ustnde tutuo benı.sizde bi sure ara vermeyi deneyn bence

Son düzenleme:
evet öyle cok sevıyor bılıyorum bende . ama bız daha onceden ayrıldık , o dönemde agladı kendını harap ettı tekrar barıstık degıstım dedı uc ay sonra yıne bole seylere basladı

sevindim senın adına , Allah tamamına erdırır işalah

tesekurler.ne dıym ayrıda kalmıssnz hala akıllanmıosa ya onuda oyle kabul edecn yada ayrılcn yanı baska ne denır bılmyrm.

Back
X