sıkıldım artık ..

suksuk

.
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
4.508
665
363
izmir
hemen hemen 2 yılolucak esımle evlenelı.. araba almak ıstıyorr.. sureklı kp kv . sıze ne lazım arabaa.. sımdı sırasımı ı? gıbı sorularlaa esımın hevesını kırıyorlar.. esımde aılesıne cvp veremıyor.. bebegımız var araba sart dıyorum.. anlaayan yok. alırsınız acele etmeyın..artık bu duurumdan sıkıldım. esım bızım bır aıle oldugumuzun nezaman farkına varıcak. onlara sormadan nezaman bı ısı tekbasınaa yapıcak bılemıyorum..ama herseye karısmaları artık sınırlerımı yıprattı..:14:

Çok garip.. Bu insanlar..
Lazım olmasa, garajda yatsa dahi kime ne yahu..
Tabi ağzı olan konuşuyor, onları dinleyende kabahat, yani eşinizde..
Ne zaman düzelirki bilemedim.. :/

bu kaynanalar burnunu sokacak iş arıyolar galiba. maksat karışmak olsun. üzme kendini suksukcum.:2: elif nasıl?

onlara neymıs cnm sankı parasını onlar verıcek..
esıne de kıı bak senın burda bı aılen var..
bişey alınaaksa buna sen ben ve bebegımız ıcın karar verılıp alınmalı aılene gore degıl..
dedın mı bunları cnm

sürekli ailesi yüzünden diye sorun çıkartınca daha inada bindiriyor bu kocalar , kendi haklı sebeplerini anlat ailesini olaya katmadan , lafa gelince evin reisiyiz diyolar ama 5 yaşındaki çocuk gibi sormadan karar alamıyolar

bu kaynanalar burnunu sokacak iş arıyolar galiba. maksat karışmak olsun. üzme kendini suksukcum.:2: elif nasıl?
uzulmemek eldemı cnm yaa elıfte mızmızz dıslerı kasınıo bunaldım bıdebunlarla ugrasıyorum ıste :14::14::14:
onlara neymıs cnm sankı parasını onlar verıcek..
esıne de kıı bak senın burda bı aılen var..
bişey alınaaksa buna sen ben ve bebegımız ıcın karar verılıp alınmalı aılene gore degıl..
dedın mı bunları cnm
dedım cnm demezmıyımm.. logusaykende burnumdan geldı herseyy esımle cok konustumm aılenn tmm bısey dıyemem ama bızde aıleyızzbunun farkına var artıkk kackez dedımm tmm dıo gene aynı annesı babası bısey dıyıncebenım dedıklerımı unutuverıyorr buda esımden sogumama sebep oluyorr..
sürekli ailesi yüzünden diye sorun çıkartınca daha inada bindiriyor bu kocalar , kendi haklı sebeplerini anlat ailesini olaya katmadan , lafa gelince evin reisiyiz diyolar ama 5 yaşındaki çocuk gibi sormadan karar alamıyolar
herseyı aılesınee soyluyor yapmadıyorumm dınleyen kımben konusuyorum ben dınlıyorum sankı

Çok garip.. Bu insanlar..
Lazım olmasa, garajda yatsa dahi kime ne yahu..
Tabi ağzı olan konuşuyor, onları dinleyende kabahat, yani eşinizde..
Ne zaman düzelirki bilemedim.. :/

ben duzelecegınden umudumu kesmeye basladım :50::50::50: degısmıycek sankı hep bole yasıycaz bız..ben nereye kadar dayanıcam allahım :43:

ne diye karışırlar anlamam ki, oğlum evini kurdu, arabasını aldı diye gurur duyması gerekirken
size engel oluyorlar.
acaba kendi planları mı varda, sizin paranızı harcatmak istemiyorlar??
yarın birgün oğlum biz falanca birşey alıcaz,para versene biraz demek için olabilir mi?

ne diye karışırlar anlamam ki, oğlum evini kurdu, arabasını aldı diye gurur duyması gerekirken
size engel oluyorlar.
acaba kendi planları mı varda, sizin paranızı harcatmak istemiyorlar??
yarın birgün oğlum biz falanca birşey alıcaz,para versene biraz demek için olabilir mi?

zannetmıyorum..durumları yerınde..onlar herseyımıze karısmayı cok sevıyorlar.. lafa gelıncede yuzumee sız bılırsınızkızım denılıyor. arkamı dondugumde esımee fısır fısır bıseyler soluyorlar.. bende duydugum ıcın 3 ay once yuzlerınee soledım .. bundan rahatsız oldugumu sonucc ınkar, yemın etmeler, ayılırım bayılırım demeler.. neyapsam boss heponlar haklı..ben haksızım esım pasıff bana hak verıyorr bısey yapmıyor.. ne anladım ben bundan..

Anne babalar mutlu olur aslında evlatları mal edinince.
Yatırımdır sonuçta araba.
Siz kullanırsınız falan diye mi acaba kıskançlık damarı kabardı kv nin.
Vardır onların kendilerine göre hesapları.
Böyle şeyleri pek masum sebeplere bağlayamıyorum ben. :51:

zannetmıyorum..durumları yerınde..onlar herseyımıze karısmayı cok sevıyorlar.. lafa gelıncede yuzumee sız bılırsınızkızım denılıyor. arkamı dondugumde esımee fısır fısır bıseyler soluyorlar.. bende duydugum ıcın 3 ay once yuzlerınee soledım .. bundan rahatsız oldugumu sonucc ınkar, yemın etmeler, ayılırım bayılırım demeler.. neyapsam boss heponlar haklı..ben haksızım esım pasıff bana hak verıyorr bısey yapmıyor.. ne anladım ben bundan..

işin çok zor canım, eşin ana kuzusu olanlardan sanırım,
kimseyi kırmak istemiyor, sanada hak veriyor ama anasının sözünden de çıkmıyor.
sabret biraz, sürekli araba mevzusunu açma, elbet birgün öyle bir an gelecekki
eşin arabanın yokluğunu çok kötü hissedecek,gidip alacak.

Anne babalar mutlu olur aslında evlatları mal edinince.
Yatırımdır sonuçta araba.
Siz kullanırsınız falan diye mi acaba kıskançlık damarı kabardı kv nin.
Vardır onların kendilerine göre hesapları.
Böyle şeyleri pek masum sebeplere bağlayamıyorum ben. :51:

esımın aılesı cokparaya duskun..hep para bırıktırııceksın gereksız seyler almıycaksınn.. hayatta hersey para onlarıcın. akıllarında nevarbılmem ama ısteselerde borc verdırmem esıme..

işin çok zor canım, eşin ana kuzusu olanlardan sanırım,
kimseyi kırmak istemiyor, sanada hak veriyor ama anasının sözünden de çıkmıyor.
sabret biraz, sürekli araba mevzusunu açma, elbet birgün öyle bir an gelecekki
eşin arabanın yokluğunu çok kötü hissedecek,gidip alacak.

aynen benı kırmaz ama anasının herdedıgınede hee der.. ozamanda benı farkında olmadan kırmıs oluyorr.. esımın gozu acılır umarım.. araba sımdı bır tane bulduk 2 el ama 2o11 2o12 modeller bakıo esım... bakalım sonuc ne olcak gene esımın hevesı kıırılıcakmı..

ızmırde yasıyorlarr bız zonguldakta.. allahtann uzagızz yakın otursaydık basıma neler gelıcektı acaba :50:

Benim anlamadığım neden onlara soruyorsunuz ki? parayı onlar mı verecek?

Ne ev alırken nede arabamı değiştirken hiç sormadım ben.

Sizde sormayın, gidin alın, alınca biz araba aldık dersiniz.

hemen hemen 2 yılolucak esımle evlenelı.. araba almak ıstıyorr.. sureklı kp kv . sıze ne lazım arabaa.. sımdı sırasımı ı? gıbı sorularlaa esımın hevesını kırıyorlar.. esımde aılesıne cvp veremıyor.. bebegımız var araba sart dıyorum.. anlaayan yok. alırsınız acele etmeyın..artık bu duurumdan sıkıldım. esım bızım bır aıle oldugumuzun nezaman farkına varıcak. onlara sormadan nezaman bı ısı tekbasınaa yapıcak bılemıyorum..ama herseye karısmaları artık sınırlerımı yıprattı..:14:

Buyuyup yeterli olgunluga ulastigi zaman :)

Benim anlamadığım neden onlara soruyorsunuz ki? parayı onlar mı verecek?

Ne ev alırken nede arabamı değiştirken hiç sormadım ben.

Sizde sormayın, gidin alın, alınca biz araba aldık dersiniz.

ben sormuyorum zatenn .. esım onlardan ızın alma geregı duyuyorr bende onu anlamıyorumm sorunum bu zaten.. parayı onlar vermıycek ..yetmezse belkı bıraz yardım edebılceklerı solemısler.. oda 3-4 bın tl arası..

böyle adamlar aklıma çanta getiriyo nedense, ama küçük çantalar hani çapraz takarız içine bi telefon sığar neden aldımki bunu derizya onlardan

Back
X