Sıkıldım artık

Bir yaşına kadar tüm bebeklerin bünyesi hassastır.........bırak dudağı yüzünden dahi öpmek neredeyse faciaya yolaçabilecek sonuçlar doğurabilir.......elini bebeğin ağzına götürmezsin değil mi

yardım meselesini bilememde okadar küçük bir bebeği dudağından öpmek nedemek
küçük olmasada yanlış bir haraket açıkça söyle bence

Malum uyuyamadım. Eşime ben durumu sadece 1 cümleyle anlattım. Olayı söyledim arkasından gözyaşlarım anlatmaya yetti. O da benim ağladığımı görünce huzuru kaçtı evden gitti ama aradım gelmesi için 2 saat dil döktüm geldi. İnanın çocuğu olupta başına gelmeyen bilemez. Benm çocuğum olmadan önce aynı olayı bir arkadaşım anlatmıştı kv sinin bebğini nasıl öptüğünü ben o kadar önemli bir sorun olarak görmemiştim.Ama başa gelince insan anlıyor. Ben şuan ciddi bir şekilde ücretsiz izin almayı düşünüyorum ayda 600lira ile geçinmek zorunda kalsakta bu böyle.üstelik faturalar aidat ısınma elektrik telefon internet bunlarda ödenecek ve büyükşehirdeyiz benzindi,bakımıydı.... kredi çektik o bizi mahvetti.

ben o bir cümleni merak ettim arkadaşım
bir de sen kötü bişi demesen de annesini mikroplu bir insan olarak görmen hoşuna gitmemiştir belki

ne bileyim ben de çocukları ısırmak sıkmak öperken içime sokmak istiyorum ama yapmıyorum
tutuyorum kendimi
bazı anneler abartı hassas oluyor çocuğu sevmiyorum o zaman
kucağıma alıyorum iki dk bırakıyorum
sonuçta kendi çocuğu, saçma bile olsa yapcak bişi yok
öpülmesini istemiyorlarsa öpmem

torun çocuktan tatlı olur diyorlar
ama dudaktan öpmesin yanaktan öpsün bari

küçük bebek okadar öpülmez kolayı var doktor böyle böyle dedi diyverin eşinize vedee yeri gelince kayınvalidenize siz değil doktor istiyo bunu unutmayın doktor dedi diyin

küçük bebek okadar öpülmez kolayı var doktor böyle böyle dedi diyverin eşinize vedee yeri gelince kayınvalidenize siz değil doktor istiyo bunu unutmayın doktor dedi diyin

ahh cnm bunlar doktora inanmazkii kadın doktorun dediklerini reddediyo.Ben der 6 çocuk büyütmüşüm olsaydı onlara bişy olurdu der çıkar

madem söylyince olmuyor
madem çocuğu ona bırakacaksın
bırak öpsün ya
yapcak bişi yok ki
stres olma boşuna sakin olmaya çalış
Rabbim korur yavrunu bişi olmaz inş.

ahh cnm bunlar doktora inanmazkii kadın doktorun dediklerini reddediyo.Ben der 6 çocuk büyütmüşüm olsaydı onlara bişy olurdu der çıkar

yanağı anladımda ağızdan öpmesi iğrenç geldi bana devir değişti artık bintane hastalık çıktı önceden doktor yoktu ama bu kadar kolayda hasta olunmuyodu sen diyince kızcaklarsa doktor dedi demen lazım canım başka ne diyebilirsin gelmiyo aklıma bişey

Burda esinin yalnis anlayacagi telefonlarda onu cagiracagin bir durum yok ki ablacim annesine laf soylemiyorsun ki ikinizin bwbeginin sagligini düsunuyorsun çokda haklisin yani benim bebekligimdede doktor kimse öpmesin mikrop kapabilir demis ayrica kayinvalidende cocuk degil dudaktan öpmek nedir ya benim miğdem bulandi bebeğin psikolojisine yazik ya..

buldumm bebegin yüzüne mikrop kapnamasi icin krem sur onlarda dokunmaz heralde kremli kremlide öpecek degiller heralde kayinvaliden doktor soyle bi krem yazsin

katıldığım ve katılmadığım bir sürü nokta var kısacık yazında..
kayınvalidenler yaşlı insanlarsa senin ağırlıklı olarak hizmet etmen etik olarak kabul edibilir. ancak evin içinde bekar görümce vs varsa yardım etmeleri lazım. ama etmiyorlar ve sen de yapıyorsan alan memnun satan memnun. alan memnun olmasa da taleplerini dile getirmediği için öyle kabul edilir.
ne kadar sıklıkla gidiyorsun? çok fazla değilse eğer gidişlerin yine hizmet konusu biraz tolere edilebilir.
henüz yemeğe gitmemişsin olasılık üstüne canını sıkıyorsun. git bakalım belki yaptırmayacaklar bu da bir olasılık değil mi?
bebeği sevmelerinden mi rahatsızsın? yeni bebeği asansörde karşılaşacağın yabancı dahi sever. bunlara karşı hoş görülü ol. onların yerine kendi ailen olsaydı agucuklardan rahatsız olur muydun gerçekten? ha sevmek zorunda değilsin ama onların da torunları biraz sabır göstermek zorunda üzgünüm. hiç biri olmaz diyorsan sevgili eşine taleplerini söylersen olumlu karşılarsa formül bulursunuz.

arkadaşım iyi okumuyorsun galiba? Ben sevmelerinden rahatsızlığımı dile getirmedim sadece dudaktan öpmelerinden rahatsızlığıımı dile getirdim. bidaha okuyun da anlayın.

onun evinde iş yapmanın doğum yapmakla ne alakası var yahu doğum yapmamış olsanda sen hizmetçimisin ? onların bulaşığından sanene yapma olsun bitsin, eğer alt tabaka kafalılarsa oram ağrıyor buram ağrıyor hastayım diye çamura yat hiç bi iş yapmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…