- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Mrb ben kayınvalidemlere giderken yemeğiydi bulaşıydı çayıydı meyvesiydi hep tek başına uğraşırım. Şimdiye kadar çok bir rahatsızlık duymadım hizmet etme konusunda (bana yardım etmemesine rağmen). Ama artık 1.5 aylık bir bebeğim var ve onlara gittiğimizde bebeğimi onlar alıyorlar ve bu üstte saydığım işler bana kalıyor,kalacak (aslında daha yemeğe gitmedik,ama başıma gelecekleri biliyorum) kendimi o kadar kötü hissediyorumkii o yüzden yemeğe onlara gitmeyi hiç istemiyorum. ben mutfakta uğraşırken onların agucuk agucuk yapmalarını düşünmek beni çıldırtıyor.Üstelik kayınvalidem bebeğimi dudağından öpüyor.Delirecem yaaa
sanırım kayınvalideyle aranız pek iyi değil,hoşlanmıyorsunuz.
eğer sizden başka yardım edecek birisi yoksa bu söylediklerinizi sanırım hepimiz yapıyoruz.
ama eltin,görümcen falan olduğunda da sana yaptırıyorlarsa biraz geri çekil,
çocuğunla ilgilen,emzircem diyip diğer odaya geç,benim eltim hep öyle yapardı
elini hiçbir işe sürmezdi hatta kendine hizmet ettirirdi
ne iyi yapmış eltiniz helal olsun ona
konu sahibi sizde öyle yapın. yeni doğum yapmış kadını mutfağa atıp git gel çalıştırcak değiller heralde. aynen bunu da söyleyin onlara.
Ben daha lise dönemlerimdeyken annemle birlikte gezmeye gittiğimde ortamda büyükler varsa bulaşıkları yıkamak küçüklere yani bize kalırdı. Bu edepti, adaptı. Şimdi bakıyorum da her şey bizlere zor gelmeye başlamış. Kv niz yerinde anneniz olsaydı inanın siz bulaşıkları yıkamak için size yardıma gelen annenize ya bırak annecim ben yaparım derdiniz.. Ancak iş kv olunca neden değişiyor? Ne güzel kadın hazırlamış yedirmiş içirmiş bir sofrayı toplamak ve bulaşıkları kaldırmak ne kadar zaman alabilir ki? Bırakın o sürede de torunlarını sevsinler, agucuk yapsınlar ne var bunda??
Ben mi anlamıyorum devir mi çok değişti?
işi falan boşverin de 1.5 aylık bebek dudağından öpülür mü ya? böyle saçmalık mı olur? buna engel olun siz önce.
K.waliden hastamı neden öyle herşeyi sen yapıyorsun..?
Hadi önceden çocugun yokmuş yapmışsın ama ben olsam bebeğimi bırakıp işlerle ilgilenmezdim..Bu saatten sonra öyle düşünüyorum, önceden bende çok yaptım aynı şeyi ..
Daha çok küçük senin heran bebeğinin yanında olman lazım ..Benim gibi sonrada pişmanlık duymak istemiyrsan bebeğinin yanından bi saniye bile ayrılma..
offf yaram çok derin benim zoruma giden iş değil aslında bugüne kadar şikayetçi olmadım.Zoruma giden enayi yerine konmak. Bukadar herşey üstüme yıkılıverip içerde çocuğumu dudağından öpmeleri. Kafayı yiycem. Kv çok alıngan bir insan ben ona nasıl söyleyecem? Ben çocukla onları yalnız bıraktığımda daha çok öpecek.üstelik fayda edecekmi dudağından öpme demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?