- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Şunuda düşünüyorum uyarsam neye yarar? Ben işe başlayınca o bakacak zaten.Eylülde işe başlıycam bu sefer maalesef bebeğimi kontrol edemiycem. Ben yokkken dilediği kadar öper burnundan dudağından hertarafından.Çıldıracam. Uyarsam bile ben yokken herşeyi yapabilir
offf yaram çok derin benim zoruma giden iş değil aslında bugüne kadar şikayetçi olmadım.Zoruma giden enayi yerine konmak. Bukadar herşey üstüme yıkılıverip içerde çocuğumu dudağından öpmeleri. Kafayı yiycem. Kv çok alıngan bir insan ben ona nasıl söyleyecem? Ben çocukla onları yalnız bıraktığımda daha çok öpecek.üstelik fayda edecekmi dudağından öpme demem
Şunuda düşünüyorum uyarsam neye yarar? Ben işe başlayınca o bakacak zaten.Eylülde işe başlıycam bu sefer maalesef bebeğimi kontrol edemiycem. Ben yokkken dilediği kadar öper burnundan dudağından hertarafından.Çıldıracam. Uyarsam bile ben yokken herşeyi yapabilir
Şuan ağlıyorum eşim evi terketti. Akşam kayınvalidem bizdeydi ve çocuğu defalarca öptü. Dudağından öptüğünü gördüm o anda başımdan kaynar sular indi. Tam onu yakaladığım esnada bi şey konuşuyodum ve o konuştuğum şeyin devamını bile tam getiremedim. Gözüme baka baka öptü. Öbür odaya gittim ve ağladım. Onlar gidincede eşime söyledim sen ne demek istiyorsun benim anneme tacizcimi diyerek evi terketti. Onlar çok hassas bir aile. Ben uyarsam eşim benimle hiç konuşmaz. çok sıkıntılıyım çook. ne yapacam ben?
Okudukça afakanlar bastı yemin ederim ,ne kadar abartılmış öpmüşse öpmüş ne olmuş yani.
Bu kadar feryat figan odalara kaçıp ağlayacak kadar saçmalık.
Oooo çocuğuna hamileyken sigara içer sizi tenzih ediyorum çocuk doğduktan sonra aman mikrop kapar .
Kimi göçebe yaşayan çingene çocuklarına bakın çıplak çıplak dolaşıyorlar ne bulurlarsa yiyorlar,bizden sağlamlar...
Arkadaşım haklı olabilirsin ama abartmayın şu işi ya...
Yeni doğum yaptığım da bir kaç günlüğüne kayınvalideme gitmiştim , çocuğu öpünce kötü bir koku geliyor, evhamlıyım haliyle kayınvalideme kim bu çocuğu öpüyor böyle pis pis kokuyor dedim , ev kalabalıktı .
Sonra farkettim ki oğlumun kulağının arkası egzama olmuş nasıl utandığımı anlatamam çok pişman oldum saçma sapan konuştuğum için.
Tamam odaya kacip aglamak falan abartili da, ben de bebegim olsa agzindan opulmesini istemem. Cocugum henuz konusamiyor diye babaannesi ile opusmek zorunda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?