• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sikildim ayni durumdan

bordomavili_kiz42

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
98
32
8
28
Diger foruma pek bakilmadigi icin buraya yaziyorum.
İki aydir diyet surecindeyim bes kilo verdim 69 kilodan 64 e indim beni uzun zamandir gormeyenler ben sormadan zayiflamissin diyorlr kalcam basenlerim incelmis.

Ama sorun su 66 kiloya rahat geldim ams gerisi zor oluyor zarzor bi kilo veriyorum. Bu ay tek bir bucuk kilo gitti.
Isyerimdeki isler artmadan en azindan 62 kilo oluyum diyorum cunku garson oldugum icin zorlaniyorum diyet yapinca ve diyet nedeniyle performansim dusmus.

Yasim 19 ve boyum 1.70 bana haftada bir kilo zayiflatan corba veya diyet onerisi verirseniz sevinirim

Spor yapmiyorum cunku istek yok yapmaya tek iste hep ayaktayim ve yuruyorum.

Bol su iciyorum iki bardak yesil cay gunluk. Beyaz ekmek yemiyom yesemde az yiyiyorum sekersiz cay iciyorum tek kahve sekerli
Gazli, sekerli icecekte icmiyorum 2 aydir.
Fastfood restorantindayim ama tek siki diyet oncesi pizza yiyiyorum yani ayda bir iki defa.

Ben Karatay diyeti yapıyorum canım öneririm. Face kullanıyorsan Karatay diyetiyle zayıflıyoruz diye bir grup var bi bak istersen

Duraklama donemi oluyor sanırim sende o donemde olabilirsin eger midende sorun yoksa elma sirkesini deneyebilirsin yillar once kullanip faydasini gormustum bir bardak ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi koyuyorsun gece yatmadan iciyorsun

Karatay diyeti öneririm kesinlikle. Hem sağlıklı beslenip doyuyorsun hem kilo veriyorsun. Kuzenim 3 ayda 18 kilo verdi bu diyetle

Duraklama donemi oluyor sanırim sende o donemde olabilirsin eger midende sorun yoksa elma sirkesini deneyebilirsin yillar once kullanip faydasini gormustum bir bardak ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi koyuyorsun gece yatmadan iciyorsun
Midemde sorun yok ama bakarim onuda tesekkur ettim

Back
X