- 1 Şubat 2023
- 29
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi laleli4550
Görümceniz
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 tane var Allah razı olsun 3, 4 ayda bir toplu buluşma yaparız o kadar.Görümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Çocuklarının babası gibi bir imaj değil de dayıları ya samimi ortam adına yapıyor.Ya evlendiğimden beri zaten sanki eşim çocuklarının babalarıymış gibi imaj yaratmaya çalışıyor
Ya şöyle bunu tabi burada tam açık bahsedersem direk anlaşılır özelden ben size sebebini açıklıyımBenim görümcelerimin biri bekar sadece. O da gelir gider kalır ama aramız iyi çoğu zaman ben teklif ederim beraber vakit geçiririz. Kişiye göre değişir o. Sorun eşinde gibi geldi biraz da sanki. Farkında mı olup bitenin asıl o önemli
En son ne zaman geldiğini hatırlamıyorumGörümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Şöyle söyliyim en basit mesela babasının yapması gereken şeyi dayıdan bekleniyorÇocuklarının babası gibi bir imaj değil de dayıları ya samimi ortam adına yapıyor.
Sanırım yeni evlisin ve unutma dengeyi kuracak kişi eşiniz.
Eşiniz yapıyor ise sorunu görümcede değil, eşinizde aramalısın.Şöyle söyliyim en basit mesela babasının yapması gereken şeyi dayıdan bekleniyor
Bence ilk önce eşinizle düzgün bir dille konuşun, daha sonra size onay verirse onunla bir yol bulursunuzBunun için napabilirim bana önerileriniz neler peki
Size sormadan karar almaları hakkında konuşmakla başlayınYa şöyle söyliyim bi yandan hani korkuyorumda benden soğursa diye yani böyle bişey söylesem soğurmu cidden rahatsızım ama
İki görümcem var melek maşallah ben onlara ısrar ederim gelin diye sen çalışıyorsun biz çalışmıyoruz sen gel kal derlerGörümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Yani doğru söylüyosunuz bizde benden eşimden beklenti var ama iş ona dönünce benden bişey beklemeyine dönüyor hepİki görümcem var melek maşallah ben onlara ısrar ederim gelin diye sen çalışıyorsun biz çalışmıyoruz sen gel kal derler
Geldiklerinde sen çalışıyorsun evini temizleyelim iş yapalım derler maşallah bir problemimiz çok şükür yok ama tabikide ben her zmaan mesafemi koyarım ve evimde iş vs yaptırmam çünkü bugünün yarını da var ne olur ne olmaz