Sıkıldım bu görümcemden

Yok kalması olsa yine iyi ya her gideceği yere şoför gibi biz götürüyoruz onuda geçtim eşimle bana sormadan karar almaya çalışmalar filan sıktı daha neler neler
Görümcelerin böyle bir durumu var sanırım genel olarak. Bizimde bir şekilde kendini götürtmek çabası var biryere. Bir keresinde demişti ki senin arabanın arka koltuğu tam yatıp yatak oluyor mu? Neden sordun dedim. Bir festivale gidecekmiş orda yatılı kalmak için. He dedim ben arabayı kesin verecem yatağı eksik kaldı yani :) severim keratayı gerçi ama var böyle bir huyu

Görümcelerin böyle bir durumu var sanırım genel olarak. Bizimde bir şekilde kendini götürtmek çabası var biryere. Bir keresinde demişti ki senin arabanın arka koltuğu tam yatıp yatak oluyor mu? Neden sordun dedim. Bir festivale gidecekmiş orda yatılı kalmak için. He dedim ben arabayı kesin verecem yatağı eksik kaldı yani :) severim keratayı gerçi ama var böyle bir huyu
Herkesinmi böyle bi tek benimki sanıyordum😅

Görümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Nişanlıyım.Sevgiliyken aramız iyiydi.Ama mesafeliydik.Uzak mesafe ilişkisi bizim onunla buluştuk da.Lakin nisan zamanı bana baya baya soğuk davrandı.Nisanlima yansıttım.En son kavga için beni aradı aramayan görümce şimdi hepten bana soğuklar.Nisanlim da bana kızıyor soguksun diye yahu ben gorumcemden 8 yaş büyüğüm.

Nişanlıyım.Sevgiliyken aramız iyiydi.Ama mesafeliydik.Uzak mesafe ilişkisi bizim onunla buluştuk da.Lakin nisan zamanı bana baya baya soğuk davrandı.Nisanlima yansıttım.En son kavga için beni aradı aramayan görümce şimdi hepten bana soğuklar.Nisanlim da bana kızıyor soguksun diye yahu ben gorumcemden 8 yaş büyüğüm.
Valla şöyle söyliyim ben nişanımda olsun düğünümde olsun pek göremedim evine düşünün evlenince gittim oda kendi kendimi davet ettirdim gibi bişey oldu hiç bir yararınıda görmedim

Ben gorumceyim ama böyle değilim hahahaha
Abimin esiyle yakinizdir doğum öncesi çağırmıştı kaldım doğum sonrası derken bı buçuk ay birlikteydik bazen çok iyiyiz. Ama yaşlarla alakalı sanırım ama benim erkek arkadaşım doğulu mesela oda öyle ablası nereye gitse götürüyor ordan oraya gidiceklerken cagriyordu ablası çok uyuz olmuştum bir kere ben kardeşlerim için canımi veririm diyor. Ne denir yani.

3 görümcem var şehir dışındalar ve yaşları benden çok büyük... senede bir gelirler bazen 2 gün bazen 10 gün kalırlar ama iyi insanlardır severim bu yüzden bana batmaz. Sadece çocuklarımın düzenini bozdurmam birde evcilimiz var ondan rahatsız olurlar saygı çerçevesinde ona laf ettirmem. Bu iki husus dışında başımın üstünde yerleri var.

Yok kalması olsa yine iyi ya her gideceği yere şoför gibi biz götürüyoruz onuda geçtim eşimle bana sormadan karar almaya çalışmalar filan sıktı daha neler neler
Sizin kardeşiniz olsa konuşur yapmamasını söylerdiniz veya eşinize danışmadan sormadan hareket etmezdiniz değil mi? Eşiniz sizi saymıyor fikrinizi bile sormuyor. Hiç görümceye suç atmayın. Eşinize zorla yaptırmıyor değil mi, hele ikisi size danışmadan kararlar alıyorsa eşinizin hatası değil mi bu?

Kardeşini istemiyorum derseniz soğur. Kavga edersiniz kardeşinin sürekli gelmesi evdeki düzeni bozuyor bunu eşinizin fark etmesini sağlayın

Yani aslında kardeştir istenmez edilmez değil sadece mesela niye yakınken gündüz oturması olsun normal oturmaya gelinmiyor yada gelindiği zaman mesela sürekli hep anlatılan şeyler eşime genegelde şunumuz yok bunumuz yok arar bide aradığında söyler bunları 3 çocuğu var onlarda aynı aynı yetişiyor hatta beni filan çok çağırmaz etmez zor zaman olsun hemen kaçar yada bahanesi vardır insanın zoruna gidiyor böyle sanki kendi sürekli kullanılıyor gibi hissediyorum bide şöforlük yapıyoruz

Sizin kardeşiniz olsa konuşur yapmamasını söylerdiniz veya eşinize danışmadan sormadan hareket etmezdiniz değil mi? Eşiniz sizi saymıyor fikrinizi bile sormuyor. Hiç görümceye suç atmayın. Eşinize zorla yaptırmıyor değil mi, hele ikisi size danışmadan kararlar alıyorsa eşinizin hatası değil mi bu?
Yani benimde erkek kardeşim var ama hani ama öncelik eşime sorarım herşeyi istiyomusun yada gitmek istermisin edermisin diye hani önce onun gönlü kimsenin kardeşiyle kötü olsun istemem sadece yani ben eşiminde kullanıldığını düşünüyorum çünkü hiç bir şeyimizde evlenmeden önce olsun sonra olsun bulunmadı hep bi kendi istekleri ama biz isteyince bahaneler anlaşılıyor yani naptığı karşıdakini çok fedakar olsun istiyor ama ona gelince yok

Ya evlendiğimden beri zaten sanki eşim çocuklarının babalarıymış gibi imaj yaratmaya çalışıyor
Sizin probleminiz eşiniz değil yalnız , ailesine sınır çizmekten aciz kocanız

Ben de görümceyim, yengemle iyi anlaşmama rağmen 8 yılda 3 gece anca kalmışımdır. O da ısrarla. Nasıl rahat ediyorlar başkasının evinde anlamıyorum.
Ooo onlara kalsa hep kalmaya gelelim 3 çocuğuda aynı ama çok yakınız mesafe olarak ben isterimki benim içinde gelsin gündüz oturalım çay kahve muhabbet ama otobüse binmek zor oluyor galiba 15 dakika için

İlk zamanlar düşünün kendi yada çocuk ateşlense eşim çağrılırdı ozaman sert bi dille uyardım oda evli kocası var diye sonra vicdanım böyle beni yokluyor sonra bi baktım önemli bi işimiz vardı gidicektik ben işimiz var dememize rağmen o kendi eşimle anlaşmış o gün başka yere götürtmüş kendini onada söyledim işimiz var diye

Back
X