Sıkıldım bu görümcemden

Benim esim galiba dünyada dolasan en iyi niyetli insanlardan biridir ve bu eskiden cok kullaniliyordu. Aile icinde de. Yalnis anlamasin darda olana yardim etmek hepimizin görevi, ama bazi insanlar kendi ayaklarini yorganlarina göre uzatmamalari veya keyiflerinden ödünc vermek istememeleri bizi baglamiyor degil mi. O yüzden bazi seyleri kestim. Ben kendimi kendi kardesime bile kullandirtmam artik. Esimin de iyi niyetini kullanilmasina izin vermem. Bu kardesi kardesten ayirmak degildir, ama her insanin kendine göre bir hayat enerjisi var ve bunun sömürülmesini engellemek lazim. Siz önce kendinizi sonra esinizi korumayi ögreneceksiniz. Ördek ailesi gibi her yere gitmenize gerek yok.bir olur iki olur ama devamli olsa bu normal degil. Ayni sekilde sık gelip sizde kalmalarini gerektirecek bir durum yok. Kabul etmeyeceksiniz. Anlamamazliktan geliyorsa acik konusacaksiniz. Baska cikar yolu yok

İnşallah gerçekten ya uzak durucam yada görmezden gelicem

Benim esim galiba dünyada dolasan en iyi niyetli insanlardan biridir ve bu eskiden cok kullaniliyordu. Aile icinde de. Yalnis anlamasin darda olana yardim etmek hepimizin görevi, ama bazi insanlar kendi ayaklarini yorganlarina göre uzatmamalari veya keyiflerinden ödünc vermek istememeleri bizi baglamiyor degil mi. O yüzden bazi seyleri kestim. Ben kendimi kendi kardesime bile kullandirtmam artik. Esimin de iyi niyetini kullanilmasina izin vermem. Bu kardesi kardesten ayirmak degildir, ama her insanin kendine göre bir hayat enerjisi var ve bunun sömürülmesini engellemek lazim. Siz önce kendinizi sonra esinizi korumayi ögreneceksiniz. Ördek ailesi gibi her yere gitmenize gerek yok.bir olur iki olur ama devamli olsa bu normal degil. Ayni sekilde sık gelip sizde kalmalarini gerektirecek bir durum yok. Kabul etmeyeceksiniz. Anlamamazliktan geliyorsa acik konusacaksiniz. Baska cikar yolu yok
Çok haklısınız gerçekten yani kendi eşimin akrabasına hep onunla gidiyoruz düşünüyorum neden yani biz kendimiz gidemiyoruz ama enerjimi alıyor gerçekten her fırsatta çocuklara bile öğretilmiş burnunun dibindeki yere siz olmasanız gidemezdim diyor neden yani neden biz de giderdik ama otobüse binerdik arabayla doğmadık yeri gelirdi akşam derdik bizi durağa bırakın diye kimseye yük olmamaya çalışırdık yani böyle şeyler insanı dolduruyor kendimi kullandırtmamaya çalışıyorum eşimide kusura bakmasın kimse gerçekten hayat enerjimi bile alıyor hep yok yok olsa bile yok diye ağlanırmı ya bizde yokluk gördük ama gururumuz vardı ya yada illa araba var diye arabayla oraya buraya yarın bi gün çocuğum olsa cümbür cemaat bundan sonra bende oynicam valla başım ağrıyo yada çocuğun uyku saati uyamıyoruz edemiyoruz filan azda kocasıyla gitsin bunalttı yıldırdı bizi

Aslında benimki beni ilk gordugunden beri kıskanıp kardeşini elinden almışım psikolojisi yaşadı. Ben alttan aldım o üstte çıktı. Sonunda eşim yeter dedi ve kestik ben bir şey yapmadım. Hiç söz bile etmedim. Sessligimle konuştum sadece... Her güzel anımı berbat etti keşke o zamanlar ses cikarsaymisim diyorum şimdi kendime ama sonucun bu şekilde olması her koşulda beni mutlu ediyo...
Birinin sizi kiskanmasi gözünün üstünuzde olması çok rahatsız edici ve enerji düşürücü....
Ben ikisiyle de görüşmek istemem cidden o yüzden böyle kıskançlık numarası yapsam bile işe yaramaz erkek kardeşim bize yapışık yaşamak ister eminim gelin istese de istemese de bizden kopmaz gerçi bize gelen gelin adayları da bizim evden çıkmıyor kardeşim gibi bize yapışıp kalıyorlar eminim çocukları da aynı şekilde olacak istemiyorum ben artık valla böyle kıskanç ailesiyle görüştürmeyen cazgır bir kızla evlensin hiç kimse niye neden diye sormaz valla bizim ailede

Ben ikisiyle de görüşmek istemem cidden o yüzden böyle kıskançlık numarası yapsam bile işe yaramaz erkek kardeşim bize yapışık yaşamak ister eminim gelin istese de istemese de bizden kopmaz gerçi bize gelen gelin adayları da bizim evden çıkmıyor kardeşim gibi bize yapışıp kalıyorlar eminim çocukları da aynı şekilde olacak istemiyorum ben artık valla böyle kıskanç ailesiyle görüştürmeyen cazgır bir kızla evlensin hiç kimse niye neden diye sormaz valla bizim ailede
Sizi iyisiniz ozaman sizden kopmak istemiyorlar

Back
X