Sıkıldım

Hic anlamam bu islerden ama bu sene bi retro mu ne bisey var kesin pipilileri etkileyen, 5 konudan ikisi pipi problemi. Astrolojiden anlayan beri gelsin, su erkolara bi el atin.

Isin esprisi, erkeklerin cinsellikten uzaklasmalarinin altinda genelde asamadiklari bir sorun yatiyor; yani iş, guc, ekonomik, yeni evlilik, sorumluluklar vs. esiniz biseyleri kafada cozemedigi icin sizden uzaklasiyor olabilir. Dilerim duzelir.

İnsan kirk takla atar sevişmek için bu adam iki su dokunmekten eriniyor. Ne saçma bir bahane. Saçı yok başı yok, zaten günlük dusunu da alırmış. Girecek iki tas su dokunecek alt tarafi. Buna üşenen adam sevişmeye de üşenir

Bıktım.. Eşim cok üşengeç daha yeni evliyiz duşa girmeye erindigi icin birlikte olmak istemiyor isi yorucu bir is degil günlük hayatta mükemmel bir es ama aşırı duygusal hiçbir seyden memnun değil sukretmesini de bilmiyor daha 24 yaşındayım duygusal olarak mukemmeliz ama cinsellik ve bu sürekli her olayda negatif tavri yüzünden çileden çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 😪
Not : eşim pis birisi değil hergun isten gelince meslegi geregi toz toprak oldugu icin duş aliyor sorun tekrar dus alamam diyop erinmesi ve cinsel birliktelik istememesi

Mükemmelin ne demek olduğunu tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Hic anlamam bu islerden ama bu sene bi retro mu ne bisey var kesin pipilileri etkileyen, 5 konudan ikisi pipi problemi. Astrolojiden anlayan beri gelsin, su erkolara bi el atin.

Isin esprisi, erkeklerin cinsellikten uzaklasmalarinin altinda genelde asamadiklari bir sorun yatiyor; yani iş, guc, ekonomik, yeni evlilik, sorumluluklar vs. esiniz biseyleri kafada cozemedigi icin sizden uzaklasiyor olabilir. Dilerim duzelir.
Ferhan gelir birazdan en sevdiği konular😄

Valla kadın olsa anlayacağız saçı var başı var, ardından cilt bakımı var, ojesi var epey uğraştırıyor bunlar.
Adam iki su döküp yatacak. Biraz bahane gibi geldi.

Bir de adam çocuk istiyormuş. Bence çocuk istemesinin esas sebebi "bebeğe zarar gelir diye korkuyorum" diye diye bir sene kazanmak

Cok severek evlendik tam bir kadinin isteyeceği huyda biri cinsellik yasarken bi problemimiz yok konu istememesi ya ereksiyon oluyor sirf dusa girmemek icin bastiriyor kendini zaten nisanliyken tek seferde iki kez yaptığımız cinsellik artik bir defa oda benim zorumla oluyor ve hic olmuyor artık kendimi kötü hissediyorum
Yani demek ki adam çok yoruluyor. Belki iş değişikliği düşünebilir..

Psikolojik olarak da yorgun olabilir.. Birlikte iyi dinlenebileceğiniz bir tatil ayarlasanız iyi olur.

Back
X