Sıkıldım

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
116
37
Diğer
artık su gereksiz parazitlerden bıktım ya 2 kuruşluk beyinleriyle bişeyler yapmaya calışıyolar kendilerini nimetten sanıyolar sinirime dokunuyolar bilmiş havaları yok mu gulmekten oluyorum ya bi o kadar da sinir oluyorum :mymeka: çok sıktınız be

herkeze yalan soyluyo oyleki soylegiği yalanlara artık kendide inanıyo artık sabrımı tasırdı inanın ya resmen oynuyo bakışları bile oyle yalancı ki o bana bakınca ürperiyorum soylediği tek kelimeye inanmıyorum yavas yavas cevremdekilerde anlıyo kalitesini zaten ben anlatmaya calışıyorum yakında kendi yuzunede soyluycem yeter artık diye sabrım tasıyo bakalımm nolcak

bu arada çokda kıskanç bir insan kimsenin iyi olduğunu istemiyo helede benim insan annesinide kıskanır mı kıskanıyo sahit oldum

Kim kimi niye kıskanıyor :uhm:
canım konuyu düzenli bir şekilde yazarsan daha iyi olur :ecrin_bebek:

aman çilkolatam boşver salla gitsin yaaa sana bir zarar vermiyorsa hiiçte dokunma aamaa sana zarar verip senide etkiliyorsa işte ozaman tırnaklarını göster derim ben...

canım sana yazım hem rep verdim hem yazdım dediğimi uygula benide özelden dürrt bişi olursaa anladın sen onuu:)))

seen hiiiiç yorma kafanıı acil servisin yanı başındaaa çikolatammm gerekirse sen yazmassın ben yazarımm olurmu tatlımm:):)

canım diyelim ki birirsi var senin hiç ama hiç iyi olmanı istemiyo sen ne yaptın oda yapıyo sen sınavdan kaç aldın 80 oda 40 ı 80 yapıyo hiç çekemiyo ve senin doğruları bildiğini bile bile hala herkeze aynı yalanları soyluyo hiç yuzu kızarmadan sonra sen onla arana bi sınır koyuyosun zararlarından uzak durmak için bu kez sen suçluymusun gibi davranıyo ona kazık attığnı duşunuyo demiyo ki ya belki benim yalanlarımdan dolalarımdan bıkmıstır demiyo bilakıs uste çıkıyo naparsın canım

gidip yüzüne herkesin içinde söylerim..rezil ederim klava: klava:
benin okulda hem ev arkadaşım hem sınıf arkadaşım olan bir kişi yaptı yaptı
en sonunda anfide bir patladım rezil ettim evde bile yanıma yaklaşamadı
eminim hayatı boyunca bir daha kimseye arkadaşı hakkında yalan söleyip
kendini bir tutamaz...........
sen kendini bu yüzden sakın yıpratma :teselli:

Son düzenleme:
Bir kız arkadaşın var seni çekemiyor.. kıskanıyor vs...

Sana benzemeye çalışıyor.. yüzüne bakıp arkandan işmi çeviriyor..

Çare belli arkadaşlığını bitir.. ne gibi bir bağlılığın varki

Bu kadar seni strese sinire sokan bir insanla ne diye görüşüyorunuz

Bir ileri bir geri olmazki böyle ya hep ya hiç benceeee.......

ya neden sinir oluyorsun. böylelerini takmayacaksın. yok gibi davranacaksın.
hiç konuşma ,o yok farzet. kaale alma.
en önemlisi uzak dur. konuşsun dursun.
aman,sen suçluymuşsun gibi davransın. sen kendini bildikten sonra. etrafta seni biliyordur zaten...
Boşverrrrrrr.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…