Sıkılıyoruuuum! Fikirlerinize ihtiyacim var.

gokkusagi dusler

Herkese samimi olan bize uzak olsun...
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
398
2.409
43
icime atip dert sahibi olacagima bdv yazip soz sahibi olmak istiyorum ;-) tanidik gelmistir.
neyse konuma geceyim
soruyu sormadan once sunu belirtmeliyim ki anlayin.
cok sìkılgan bir yapim var herseyden tek duze giden seylerden oldum olasi sıkılirim.kucukken de pek oyun oynamayi sevmezdim haa oynamadim mi oynadim ama hemen sacma gelir birakirdim.top oynarken bile kacan topa kizar pesinden bir iki gittikten sonra neden gidecemki ben onunla degil o benimle oynuyor derdim .
kardesim cok dertliydi benden halen soylenir bi agiz tadiyla oynamadin oynatmadin diye (ama ne yapim her cocuk gibi olamadim ama bu benim sucum mu bi ben miydim boyle) .ip atlar yine sıkìlırdim ama ben ipte kalayim sen oyna derdim.yapabilecegim buydu.cunku hemen oynu degistirmek isterdim
biraz uzun anlattim k.bakmayin ama anlayin kucuklukten gelen bi sey bu.ha simdi de sıkılınca bi seyler yapmak istiyorum kendimce yaptigim ama uzun sureli olmayan ;-) bazi seyler var.

size soracagim ben cok mu anormalim. bi ben miyim boyle? calisiyorum en cok cizim yaparak stres atiyorum ama amatorce iste gelisirmek istiyorum ama kursa gidemem hem calistigim icin hem de yine cabuk sıkılırim diye kendimi bu alanda nasil gelistirebilirim ya da bunun disinda farkli onerileriniz var mi ?
SİMDİDEN TESEKKURLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…