sıkıntı büyük

değerleri her2 pozitif miydi anneniz pozitif olan tekrarlama riski yüksek demekmis
Canım hatırlamıyorum çok zaman geçti ama kötü huylu çıktı kitle yani. Hemen meme alındı kemoterapi ve tedavi gördü.yerine meme yapıldı. Her ay gitti özel bir sıvı enjekte ettiler .simdi iki memesi de var

Int cok arastirma orda moral bozucu bilgu cok.bilgi kirliligi cok.doktoruna inan baska hastaneye git ins iyilesirsn hemen
Allah sifa versn

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifa versin, sizi çocuğunuza bağışlasın. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. İnşallah geçecek bitecek bu huzursuz günleriniz.

çok teşekkür ederim herceptin 1 sene kullanılıyor diye biliyorum
Meme ca nın bir sürü çeşidi var sizin ki tahminimce başlangıç seviyesinde.

Annemin ki biraz daha ilerlemişti
çeşidinin de önemi var kullanmaya devam etmesinde.

Tedavi alırken annem 4 bayan da meme ca idi 4 üde farklı farklı ilaçlar kullanıp farklı tedaviler gördüler onun için kimseyle kıyaslamayın kendinizi benim size en büyük tavsiyem vah vahçılara kulaklarınızı tıkayın :)
siz İnan'ın yeter !

Merhaba cenkeri,
Bugünlerde aynı sıkıntılar içerisindeyim.
Ele gelen bir sertlik tetkikler görüntüler Vs Vs. .. 2 hafta oldu ameliyat olalı ,koruyucu oldum. Bugünde pet çektirdim umarım ekstra bişiler çıkmaz .. ekstramiz var zaten hamileyim ..... ve gelişemeyip çok minik oldugu için alınamıyor biraz büyümesini bekliyoruz ama kemoterapiyede başlanması gerek ama alınamıyor kanama da olmuyor .. karmakarışık ......

Allah şifa versin ama lütfen internetten okumayın.internet hep en kötüsünden bahsediyor insana dehşete düşürüyor.baş ağrısı diye girsen bile hemen tümör ye başlıyor bilgiye.oğlumun öğretmeni atlattı ve göreve döndü.artık tıp o kadar çaresiz değil.vücutta başka organlara yayılma yoksa çabuk toparlanıyorsun

Allah acil şifalar versin çocuğunuza bağışlasın sizi. en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.

C cenkeri Z Zzaeda çok geçmiş olsun hanımlar. Sizlerle aynı sıkıntıları paylaşan insanların oluşturduğu pek çok grup var sosyal medyada, onlarla da iletişim halinde olmanız belki iyi gelebilir. Ben cilt kanseriyle ilgili bir süreç yaşadım, farklı alanlar olsa da endişelerinizi çok derinden hissediyorum. Nasıl geçeceğine ve sürece odaklanmayın, sadece geçeceğine inanın. İnsanın ne olursa olsun ne denli güçlü ve dayanaklı bir yaradılışta olduğunu hiç unutmayın..

Allah yardımcın olsun canım çooooook geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım.

çok geçmiş olsun doktorumun ilk gittiğimde anlattığı aklıma geldi bir hastam var hamile ve tedavisi hamileyken yapıldı ve başarılı bir doğum ve doğumun ardından tedaviler devam edip 2 si de çok iyi demişti korkmayın sakın bebeğe hiç birşey olmuyormuş sadece sizi şu anda amaliyat alamiyorlar

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende göğüs ameliyatı oldum kanser değildi ama halen riskim devam ediyor. Konunuzu okuyunca kendi yaşadığım sıkıntılar aklıma geldi. Güçlü,moralli olun ve doktorunuz harici bilgilere kulak tıkayın. İnternette yazılanları oluyunca insanda moral kalmıyor. Sizin için dua edeceğim. Acil şifalar diliyorum

allah razı olsun

Günaydınlar
Yok benim bebeğim alınacak maalesef ... zaten mamografi çekildi , ameliyat oldum anestezi aldım ve ameliyattan önce de radyoaktif madde verildi ..bütün bunların Sonrasında öğrendim hamile oldugumu ...

Allah yavrunuza bağışlasın
Çok geçmiş olsun hayırlı mübarek günlerde Allahım yüzünüze baksın

Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun
Kanserle çok uzun bir geçmişimiz var bizim aile olarak, bu işte en önemli şey moral
İnternetten araştırma yapmayın,doktorunuza güvenin, moralinizi yüksek tutun ve dua edin, atlatacaksınız eminim, meme kanserinde çok iyi gelişmeler var, atlatan bir sürü insan var. Vücut direncinizi yüksek tutmak da çok önemli, geçmiş olsun

amaliyat la alınan parçada ne çıktı patoloji sonucunu almadın mi

Patoloji sonucum çıktı , pzt salı gibi de pet belli olacak ondan sonra bir An önce kemoterapiyede başlanması gerekiyor ama bu arada da küretajın yapılması lazım ..
Senin nasıl gidiyor kemoterapi, zorlukları neler ...

patoloji sonucunu yazarsan birbirimize yardımcı olabiliriz

mrb patoloji de tümör grand türü ki 67 ve hercb2+++falan yazıyor mu birde hormon duyarlı mi %kaç çıktı değerler bunlar çok önemli yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…