- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Canım hatırlamıyorum çok zaman geçti ama kötü huylu çıktı kitle yani. Hemen meme alındı kemoterapi ve tedavi gördü.yerine meme yapıldı. Her ay gitti özel bir sıvı enjekte ettiler .simdi iki memesi de vardeğerleri her2 pozitif miydi anneniz pozitif olan tekrarlama riski yüksek demekmis
Meme ca nın bir sürü çeşidi var sizin ki tahminimce başlangıç seviyesinde.çok teşekkür ederim herceptin 1 sene kullanılıyor diye biliyorum
çok geçmiş olsun doktorumun ilk gittiğimde anlattığı aklıma geldi bir hastam var hamile ve tedavisi hamileyken yapıldı ve başarılı bir doğum ve doğumun ardından tedaviler devam edip 2 si de çok iyi demişti korkmayın sakın bebeğe hiç birşey olmuyormuş sadece sizi şu anda amaliyat alamiyorlarMerhaba cenkeri,
Bugünlerde aynı sıkıntılar içerisindeyim.
Ele gelen bir sertlik tetkikler görüntüler Vs Vs. .. 2 hafta oldu ameliyat olalı ,koruyucu oldum. Bugünde pet çektirdim umarım ekstra bişiler çıkmaz .. ekstramiz var zaten hamileyim ..... ve gelişemeyip çok minik oldugu için alınamıyor biraz büyümesini bekliyoruz ama kemoterapiyede başlanması gerek ama alınamıyor kanama da olmuyor .. karmakarışık ......
Merhaba cenkeri,
Ele gelen bir sertlik tetkikler görüntüler Vs Vs. .. 2 hafta oldu ameliyat olalı ,koruyucu oldum. Bugünde pet çektirdim umarım ekstra bişiler çıkmaz .. ekstramiz var zaten hamileyim ..... ve gelişemeyip çok minik oldugu için alınamıyor biraz büyümesini bekliyoruz ama kemoterapiyede başlanması gerek ama alınamıyor kanama da olmuyor .. karmakarışık ......
Merhaba cenkeri,
Ele gelen bir sertlik tetkikler görüntüler Vs Vs. .. 2 hafta oldu ameliyat olalı ,koruyucu oldum. Bugünde pet çektirdim umarım ekstra bişiler çıkmaz .. ekstramiz var zaten hamileyim ..... ve gelişemeyip çok minik oldugu için alınamıyor biraz büyümesini bekliyoruz ama kemoterapiyede başlanması gerek ama alınamıyor kanama da olmuyor .. karmakarışık ......[/QUOTE amaliyat olmuşsunuz bnede meme koruyucu oldum temizliyorlar amaliyattan önce pet cektirmediler mi pat sonucunu alınca yazarmisin
allah razı olsunGeçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bende göğüs ameliyatı oldum kanser değildi ama halen riskim devam ediyor. Konunuzu okuyunca kendi yaşadığım sıkıntılar aklıma geldi. Güçlü,moralli olun ve doktorunuz harici bilgilere kulak tıkayın. İnternette yazılanları oluyunca insanda moral kalmıyor. Sizin için dua edeceğim. Acil şifalar diliyorum
ben 30 yaşındayım ve 1.5 yaşında oğlum var yaklaşık 2 ay önce gömleğimi giyerken elime gelen sertlikten şüphelenip hastaneye gittim Dr ilk muayenede anladı ama bana söylemedi memografi ultrason biyopsi yapıldı kötü huylu kanser tesisi koydular 2 gün içerisinde amaliyat oldum 3 tane lenf bezi alındı 1 tanesinde 0.3 mm çıktı gogus teki kitle 2.5 cm pat sonuçlarım hercb+++ tümör grand3 hormonlarla %60 %30 pozitif Dr um 4 kur kemoterapi 21 günde bir ardından 4 kemoterapi daha ama bu ilkinden farklı herceptin akıllı molekul denilen ilaçla birlikte verilecek onlardan sonra 9 kur herceptin sade verilecek Allahtan onun yan etkisi yokmuş 1 yıl bu şekilde ardından 10 yıl boyunca hormon hapı kullancakmisim şu an 2.kemoterapi aldimi tedavim nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz bilen biri var mı ya da aynı şeyleri yaşamış biri
amaliyat la alınan parçada ne çıktı patoloji sonucunu almadın miGünaydınlar
Yok benim bebeğim alınacak maalesef ... zaten mamografi çekildi , ameliyat oldum anestezi aldım ve ameliyattan önce de radyoaktif madde verildi ..bütün bunların Sonrasında öğrendim hamile oldugumu ...
patoloji sonucunu yazarsan birbirimize yardımcı olabilirizPatoloji sonucum çıktı , pzt salı gibi de pet belli olacak ondan sonra bir An önce kemoterapiyede başlanması gerekiyor ama bu arada da küretajın yapılması lazım ..
Senin nasıl gidiyor kemoterapi, zorlukları neler ...
mrb patoloji de tümör grand türü ki 67 ve hercb2+++falan yazıyor mu birde hormon duyarlı mi %kaç çıktı değerler bunlar çok önemli yazarmisinPatoloji sonucum çıktı , pzt salı gibi de pet belli olacak ondan sonra bir An önce kemoterapiyede başlanması gerekiyor ama bu arada da küretajın yapılması lazım ..
Senin nasıl gidiyor kemoterapi, zorlukları neler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?