Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabamrb patoloji de tümör grand türü ki 67 ve hercb2+++falan yazıyor mu birde hormon duyarlı mi %kaç çıktı değerler bunlar çok önemli yazarmisin
Amin inşallahAllah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun inşallqj
12 haftada 1 ne ayrıca hercb2 +++ mi yoksa 1 ve 3 mu + yani pozitif planlama açık yazar mısın kaç kur kemoterapi alçaksınız ardından ne dediMerhaba
Grade 3 ki 67 %80 hormonlar negatif , hercb2 negatif
Bugün planlama yapıldı kemo için , 4 kürden sonra 12 hafta haftada bir ...
amin çok sağolunAllah şifanızı versin çocuğunuza bağışlasın inşallah.
12 haftada 1 ne ayrıca hercb2 +++ mi yoksa 1 ve 3 mu + yani pozitif planlama açık yazar mısın kaç kur kemoterapi alçaksınız ardından ne dedi
Herhangi birşey denmedi. Risk grubudasınız derken neyin riskidoktorlar ne diyor bizde tedavi başarısı %85 demisti size risk gurubundasiniz falan dediler mi
kometerapi konusunda da korkmayın ben 2.sini aldım en fazla 5 gün yorucu oluyor sonrası ayağa kalkıyorsun sana en büyük tavsiyem saçın uzunsa kemoterapi almadan dibinden kestir peruk yaptır çok işe yarıyor ben aile dışında kimseye dilemedim daha komşularım bile bilmiyor
kaç tane çocuğun var ve kaç yasindalarEn zor kısmı kemoterapi süreci sanırım . Korkuyorum .. çocuklarım için sıkıntılı olacak ... etkilenecekler...
kaç tane çocuğun var ve kaç yasindalar
tarama yapıldı mı koltuk altında çıktı mi
o zaman korkacak hicbirseyin yok hastalık konusunda kemoterapi aldığında ilk hafta çocuklarla hiç ilgilenmezsin ben anneme gönderiyorum 1 hafta onlar bakıyor ilk 3 gün hiç ses kaldıramıyorsun tv ve ışık çok rahatsız ediyor ve kemoterapi süresince enfeksiyon kapanan gerekiyor evde zaten kalabalik ortam olmasın hasta biri varsa yanında olmasınKoltukaltı temiz pet de temiz şükür senin nasıl ?
2 ve 5 yaşında iki kızım var ...
ben 30 yaşındayım ve 1.5 yaşında oğlum var yaklaşık 2 ay önce gömleğimi giyerken elime gelen sertlikten şüphelenip hastaneye gittim Dr ilk muayenede anladı ama bana söylemedi memografi ultrason biyopsi yapıldı kötü huylu kanser tesisi koydular 2 gün içerisinde amaliyat oldum 3 tane lenf bezi alındı 1 tanesinde 0.3 mm çıktı gogus teki kitle 2.5 cm pat sonuçlarım hercb+++ tümör grand3 hormonlarla %60 %30 pozitif Dr um 4 kur kemoterapi 21 günde bir ardından 4 kemoterapi daha ama bu ilkinden farklı herceptin akıllı molekul denilen ilaçla birlikte verilecek onlardan sonra 9 kur herceptin sade verilecek Allahtan onun yan etkisi yokmuş 1 yıl bu şekilde ardından 10 yıl boyunca hormon hapı kullancakmisim şu an 2.kemoterapi aldimi tedavim nasıl ilerliyor bilgi verirmisiniz bilen biri var mı ya da aynı şeyleri yaşamış biri
iyisallah çok teşekkür ederim moral oluyor böyle güzel şeyler duyuncaoncelıkle gecmıs olsun...süreç hakkında bılgım yok....ben kucuktum henüz ortaokuldaydımkı yan komşumuz yakalanmıştı sızın hastalığınıza....evladıda benım yasımdaydı....tek kızı vardı...ama maşallah sımdı torunları bıle oldu....kı o zamanlar tıp bu kadar ılerlememıştı bıle....ıyı atlattı bu surecı goren hasta demezdı o derece....sızde evlatlarınız ıcın dımdık durun ....elbette zor bır surectır ama zamanın unutturamayacağı sey yok...açıl sıfalar dılerım