Hep hüzünlü şarkılar dinliyorum , sanırım bu durumu biraz da ben tetikliyorum... :)Pozitif dusunmeye calisin, muzik dinleyin kendinizi iyi hissettiren seylerle mesgul olun, iyi dusunun iyi olsun :)
Bir de her şey çok gözüme batıyor , hep çevremdekiler ile tartışma halinde oluyorum...Bende senin gibiyim:-(
Alingan hassas ve aşırı duygusal :-(Bir de her şey çok gözüme batıyor , hep çevremdekiler ile tartışma halinde oluyorum...
Ayaklarımı üşütmedigim takdirde şiddetli karın ve bel ağrısı çekmiyorum allahtan... ne yapalım başa gelen çekilirBu dönemde şiddetli karın, bel ve baş ağrısı cekmeyenler için evet büyük bir dert sanırım.
Zor evet hormonların keyfine gore durumumuz değişip duruyor.Ayaklarımı üşütmedigim takdirde şiddetli karın ve bel ağrısı çekmiyorum allahtan... ne yapalım başa gelen çekilir
ne zor şey kadın olmak
Güldürdün akşam akşam hiç o yönden dusunmemistimAvatarında bile dolunay var.
Nasıl hayatını etkiliyormuş baksana,bilinçaltında aslında neler varmış
Acayip yakalarım
Geçmişte başıma ne kötü şey geldiyse aklıma geliyor daha da sinir oluyorum her şeye. Herkesten nefret etme gibi bir ruh haline giriyorum ve malesef çikolata kurtarıcım olmuyor.Ben bir çözüm bulamadım şahsen. Bunlara ek birde etrafimda ki herkesin bir sucunu bulup laf söyler oluyorum. Hatta anlık nefret ediyorum. Sonra neden ben diye sorgularken buluyorum kendimi. Çikolata bile iyi gelmiyor velhasil ne yapayım. :)
Yengeç misin boğa mı dermişim.Güldürdün akşam akşam hiç o yönden dusunmemistimgerçekten fena etkilemiş beni.
A o bende de var regl dönemimde.Geçmişte başıma ne kötü şey geldiyse aklıma geliyor daha da sinir oluyorum her şeye. Herkesten nefret etme gibi bir ruh haline giriyorum ve malesef çikolata kurtarıcım olmuyor.
Benim de 4 5 gün öncesi başlıyor ama bazen de reglimin ilk 2 günü devam ediyor bu durum...Dolunayi bilmemde bende tüm bunları regl öncesi 4-5 gün yaşıyorum regl oldugumda ağrım olduğu halde daha bi rahat sakin oluyorum ben mi anormalim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?