Sıkıntı durumu

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar :)
Dolunay ve regl dönemi sizi de kötü etkiliyor mu? Ben her ay bu dönemlerde çok keyifsiz, mutsuz ve sıkıntılı oluyorum. Kendimi neşelendirmek için elimden geleni yapıyorum fakat olmuyor. Kötü olan şu ki çevremdeki insanlara da bu keyifsizligimi çok yansıtıyorum ve dengesiz olduğumu düşünüyorlar. Bunu azaltmak için ne yapılabilir ?
Duygusal gelgitlerimden çok sıkıldım ve cok yorulmaya başladım. (Büyük bir dert değil biliyorum ama şu an da böyle bir dönemde olduğum için önerilerinize çok ihtiyacım var...) :)

Bu dönemde şiddetli karın, bel ve baş ağrısı cekmeyenler için evet büyük bir dert sanırım.
Ayaklarımı üşütmedigim takdirde şiddetli karın ve bel ağrısı çekmiyorum allahtan... ne yapalım başa gelen çekilir
ne zor şey kadın olmak

Dolunayda değil ama adet dönemlerinde bana da oluyor. Kim ne yapsa batıyor ve aşırı tepki veriyorum... Barut gibi sinirli oluyorum.

Ama elimden geldiğince sinirlerimi frenlemeye çalışıyorum. Rahatlatıyorum kendimi, ortada birşey yok diye. Başka çözümü yok gibi.

Hüzünlü şarkılar dinleme kesinlikle, benim çok içimi burkar bu tür müzikler. Gerçekten müzik dinleyeceksem kendi tarzımı dinliyorum. Ama gün içinde falan saçma sapan pop şarkıları dinliyorum eğlenceli. Serdar Ortaç olsun, Demet Akalın olsun hayranlarıyım neşe veriyor, önemli olan da bu...

Ben bir çözüm bulamadım şahsen. Bunlara ek birde etrafimda ki herkesin bir sucunu bulup laf söyler oluyorum. Hatta anlık nefret ediyorum. Sonra neden ben diye sorgularken buluyorum kendimi. Çikolata bile iyi gelmiyor velhasil ne yapayım. :)

Nasıl hayatını etkiliyormuş baksana,bilinçaltında aslında neler varmış
Acayip yakalarım

Bu donemde hep stresli tartismaci oluyorum dersen oyle olursun. Sabah mutlu olarak uyanip, gununun guzel gececegine odaklan. Hareketli muzikler esliginde bir kahvalti yada yuruyusle baslayabilirsin gune. Bir de oyle dene.
Benimde agrim oluyor gunu kendime ziyan etmektense agri kesici iciyorum 20 dk sonra normal hayata devam..

Dolunayi bilmemde bende tüm bunları regl öncesi 4-5 gün yaşıyorum regl oldugumda ağrım olduğu halde daha bi rahat sakin oluyorum ben mi anormalim bilemedim

Geçmişte başıma ne kötü şey geldiyse aklıma geliyor daha da sinir oluyorum her şeye. Herkesten nefret etme gibi bir ruh haline giriyorum ve malesef çikolata kurtarıcım olmuyor.

Geçmişte başıma ne kötü şey geldiyse aklıma geliyor daha da sinir oluyorum her şeye. Herkesten nefret etme gibi bir ruh haline giriyorum ve malesef çikolata kurtarıcım olmuyor.
A o bende de var regl dönemimde.
Milyon yıl önceki şey aklıma gelir herkesten kendimden bile nefret ederim.
Allah'tan geçiyor bu düşünceler yakın zaman sonra

Dolunayi bilmemde bende tüm bunları regl öncesi 4-5 gün yaşıyorum regl oldugumda ağrım olduğu halde daha bi rahat sakin oluyorum ben mi anormalim bilemedim
Benim de 4 5 gün öncesi başlıyor ama bazen de reglimin ilk 2 günü devam ediyor bu durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…