• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı GÖRÜMCEM

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gib

• Aile

OY: 6 35,3%
  • Dert

OY: 13 76,5%

• Ankete Katılan
    17
Görümcen evli mi?

Bir de ben bu insanları anlamıyorum. Adam anne yerine koymuş bu kadını yani eşiyle arasını bozup, huzursuz edince eline ne geçecek ki.

Başlığa istinaden sorun KOCAN. Ablasının konuşmalarıyla gaza gelip, ortada hiçbir sorun yokken sana kötü davranan kocan. Görümceyi boşver önce kocanı adam et.

Görümceyi kötüleme fazla da takma durumu kafana tamam elde değil belki ama birazı da elde . Kendini yorma zaten kötülese bile eşin seni bilmiyor mu

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına
Eleştiren dolduruşa getiren taraf hep kaybeder sen iyi ol mesafeni koru eşin görür kimin ne olduğunu

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına

Görümcen başka şehirde ve evliymiş en azından, sizinle çok fazla uğraşmaz. Sen biraz takıntı yapmış olabilir misin ? Oyuna girmediğini, kaçta yattığını filan takip etmişsin. Başka şehirde ablasına misafirliğe gitmiş, oyun oynasa ayıp olurdu zaten.
Ben bu doldurma olayını da anlamıyorum. Dolduranlar ne yapıyorlar mesela, gider gitmez kötülemeye mi başlıyorlar ? Aramıyor sormuyor der, sana iyi bakıyor mu güzel yemek yapıyor mu der en fazla. Eşin çok özelinizi anlatıyorsa, onlara yorum yapıyorsa bilemem.

Burada anladigim kadariyla guclu karaktere sahip olan gorumce..sizde biraz guclu olun

Görümcen başka şehirde ve evliymiş en azından, sizinle çok fazla uğraşmaz. Sen biraz takıntı yapmış olabilir misin ? Oyuna girmediğini, kaçta yattığını filan takip etmişsin. Başka şehirde ablasına misafirliğe gitmiş, oyun oynasa ayıp olurdu zaten.
Ben bu doldurma olayını da anlamıyorum. Dolduranlar ne yapıyorlar mesela, gider gitmez kötülemeye mi başlıyorlar ? Aramıyor sormuyor der, sana iyi bakıyor mu güzel yemek yapıyor mu der en fazla. Eşin çok özelinizi anlatıyorsa, onlara yorum yapıyorsa bilemem.
Eşim benden ayrı yatacak, konuşmayacak, konuştuğunda ise bağırıp çağıracak ve ablasını kaf dağına çıkaracak kadar dolduruyor yeterli oldu mu? Senin böyle bir derdin yok belli ki... Yaşamadan anlayamazsın

Siz daha piyasada yokken,görümceniz eşinize hem annelik hemde ablalık yapmış.
Nasıl bir hayat,ne zorluklar yaşadılar bunun hiçbir önemi yok değilmi sizin için.
Sapsız üzüm buldum deyip çok mutlu olup,görümcenizi ekarte etmeye çalışmışsınız belliki.
Ancak onlar kardeş,siz varkende kardeş gitsenizde kardeş kalacaklar.
Bunu unutmayın.

hayır senide bir ay görmese ilk gece gelip oyın oynamaz .
Ya sorun oyun değil bu küçük bir örnek di sadece ablası her zaman baş tacı herkesten önce o gelir her gece arar sorar görüntülü konuşur işteyken öğlen arasında arar konuşur ve yanımda konuştuğunda telefonunun sesini kısar ki duymayayım

Back
X