Sağlıklı olsunda canom kilo okadar önrmli ddğil özellikle bdbdğine yarayacak vitamibn hapları yokmu eğer çok kilolu değilsen öyle kullana bilirsin biol bolda protein ağırlıklı beslen süt.peynir,tavuk,kırmızı et,balık vb şeyler
Canım telden dolayı yazım berbat olmuş sonradan baktım yazımı ben bile okuyamadımsen iyi seçmişsin şimdi düzelttim :)Kan ilacim gyno ferro demir+folik asit+vitamin
Magnezyum içiyorum bugün günde 2 tane iç artık dedi.
Elhamdülillah sağlıklı olsun diye hep istediğim ama zayıf olması da zor olacak çok değil oğlum kadar alsa yeter
İki buçuk kiloda aşırı az sayılmaz canım bide son haftasında kilo alır bebekKan ilacim gyno ferro demir+folik asit+vitamin
Magnezyum içiyorum bugün günde 2 tane iç artık dedi.
Elhamdülillah sağlıklı olsun diye hep istediğim ama zayıf olması da zor olacak çok değil oğlum kadar alsa yeter
Biraz telden dolayı karışı
Canım telden dolayı yazım berbat olmuş sonradan baktım yazımı ben bile okuyamadımsen iyi seçmişsin şimdi düzelttim :)
İki buçuk kiloda aşırı az sayılmaz canım bide son haftasında kilo alır bebek
Hergün hurma crviz muz süt bunları eksik etme.
Pekmez iç bir kaşık keciboynuzu pekmezi.
Benim kızım 4.200 doğdu bu şekilde.
Ama drun ultrasonda söylediğinden her zaman daha fazla cıkar grmı orda yanlış bilgilendirmiş seni
Ayy inşallah fazla çıkar radyoloji de kan akışına baktılar orada da az dediler kilosuna. Pekmez den nefret ederim ana yinede yicem valla. Hurma denedim bende sancı yaptı bıraktım bide erken olur kilo alsa erken istiorum zaten ama kilo için bekletecegim dedi dr um
Keçiboynuzu cok etkili keşke daha erken başlıyabilme şansın olsaydı.
Daha etkili sonuç alırdın.
İnşallah işe yarar.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızım 2.480gr doğdu. Çok şükür sağlıklıydı ve gittikçe kilo almaya başladı. 6 aylıkken tombik Bebek kıvamına gelmişti.
Bakımı biraz daha zor bir yerini incitir miyim acaba diye stres oluyorsunuz o kadar. Oğlum 3.500 doğmuştu bakımı çok rahattı ama kızımda bacak yerine iki adet çubuk kraker varmış hissine kapılıyordum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Doktorun gereksiz evham yapmış daha doğuma 2-3 hafta var ki en hızlı kiloyu o aralar alır.Ayrıca o yediklerin seni besliyor,sen kan yoluyla bebeğini besliyorsun yani abartı yiyip kendin kilo alma dikkatli beslen
Hiç takma kafana. Benim kızım da gebeliğin boyunca hep zayıftı. Aynen senin gibi az kilo almıştım. Doğduktan sonra güzelce beslenir alır kilo. Şimdi yediklerin ancak seni şişirir :)yorumunuz gülümsetip rahatlamama sebeb oldu teşekkürler.
Her dr. Gidisimde zayıf bu küçük diyince biraz stres oldum sanırım. Annem de dalga geçiyor benle ben hepinizi 4.750 doğurdum bu bana çekmemisin diye
Bende diyorum 30 kilo alırsanız bebekte o kadar olsun artik diye benim şuan 10 Kilo aldigim
Gaziantep te doktor koca koca bebekler görünce benimkini küççük diye beğenmedi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?