Sıkıntı yaptım

Ultrasonda yarim.kg kadar yanilma payi.cikiyor.diye duymuştum.
Dert etmeyin.Normal beslenmenize devam edin bence.
Onemli olan saglikli olmasi.

kivi ye canım o çok yararlı ama bebek zayıf sayılmazki doktor neden böyle diyor anlayamadım acıkcası

Bence kendinize çok sıkıntı yapmayın.. Besleyici şeyler tüketebilirsiniz, ama 2 kilo 450 grm az değil bence.. Daha doğumada var sanırım.. Şimdi her bebeğin gelişimi farklı olur.. Kimi 2 kilo doğar, kimi 5 kilo. Kimi iştahlı olur, kimi de iştahsız.. Her çocuğun kendine göre özellikleri vardır.. Bir ruhu vardır.. Her çocuk bambaşka.. Doktorun dediği kilo ortalamadan ibaret.. Bu kadar takılma.. Önemli olan sağlıklı olması..

Doktorum demişti ki kendini kasma Hindistan'daki kadında 3 kg doğuracak Avrupadaki de Amerika'daki de sen sağlıklı beslen gerisi önemli değil demişti
Doğduktan sonra 2 saatte bir emecek zaten ozaman alır kiloları

Canım benim arkadaşımın bebeğide 8 aylıkken olması gereken kilodan baya düşüktü ama bi doğdu maşallah tosun gibi

İki kızımda 2kilo 500gr doğdular ve ilk iki ayda tombiş bir bebek oldular.zayıf bebek çabuk toparlar..

Ultrasonda yarim.kg kadar yanilma payi.cikiyor.diye duymuştum.
Dert etmeyin.Normal beslenmenize devam edin bence.
Onemli olan saglikli olmasi.

kivi ye canım o çok yararlı ama bebek zayıf sayılmazki doktor neden böyle diyor anlayamadım acıkcası

Bence kendinize çok sıkıntı yapmayın.. Besleyici şeyler tüketebilirsiniz, ama 2 kilo 450 grm az değil bence.. Daha doğumada var sanırım.. Şimdi her bebeğin gelişimi farklı olur.. Kimi 2 kilo doğar, kimi 5 kilo. Kimi iştahlı olur, kimi de iştahsız.. Her çocuğun kendine göre özellikleri vardır.. Bir ruhu vardır.. Her çocuk bambaşka.. Doktorun dediği kilo ortalamadan ibaret.. Bu kadar takılma.. Önemli olan sağlıklı olması..

Doktorum demişti ki kendini kasma Hindistan'daki kadında 3 kg doğuracak Avrupadaki de Amerika'daki de sen sağlıklı beslen gerisi önemli değil demişti
Doğduktan sonra 2 saatte bir emecek zaten ozaman alır kiloları

Çok sağolun kızlar. Evet doğuma var daha 15 günde o kadar beslenmeye 200gr alınca bende niye demeye başladım. Herkes diyo doğumdan sonra daha zor kilo aldırmak felan denince iyice kafam karıştı. Sanırım son aylarda söylenen lafların etkisinde kaldım klasik cümleler
- aa hala dogurmadın mı
- bebeğin kilosu kac
-zayıf olmasın amaaan zor olur felan

Bunlari cok duydum acayip etkilendim bu gebelikte. Çevreyi hiç umursamam diyodum böyle derken yavaş yavaş girmişler kanıma:KK45:

benim yavruşum 3.080 doğdu canım doktorum hep minyon bir bebek dedi annelerin telaşı bitmio hala öyle bende kuçukken çok zayıfmışım bana çekti herhalde...

Daha zamanınız var büyüyecektir bebeğiniz. Benim kızımda 2.870gr doğdu,hastaneden çıktığimızda 200 gr eksikti ama çok cabuk toparlandı. Sağlıkla doğsun,cok cabuk toparlar.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Kızlar 35. Haftam bitti dr sürekli bebeğimin zayıf olduğunu söylüyor. Sürekli muz yiyorum. Süt içiyorum. Haşlanmış yumurta yiyorum.

Hepsini günde 2 ye çıkardım 15 gun geçti kontrole gittim sadece 200 gram almış
Şuan 2kilo450gram.
Sezeryan olacak ilkim sezeryandı oğlum 39. Haftada 3kilo200 gram doğdu. Doktorum dedi doğduğunda hesapladıgımızdan daha az çıkıyo kilo aldırman lazım dedi. Çocuğa giden kan akışına baktırdı sorun çıkmadı herseyi iyi zayıf.
Ne yapcam bilmiyorum kesin bilgisi olan yardım edecek olan var mı. Hani sağlıklı olsun diye biraz fazla kilo istiyorum Allah korusun erken olsa minicik olacak.

:110::110::KK42:
Daha 5 haftan var son haftalarda hızla kilo alır benim kızım 3 200 doğdu 37.haftada ama 35.haftada kontrole gittiğimizde 2 700 civariydi doktorun zayif demis ama bana çok zayıf gibi gelmedi

Back
X