• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntıdan ölmek üzereyim...

ceviz_kabugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
22
4
1
33
kızlar merhaba,

ben 24 yaşındayım ve 3.5 aydır işsizim. sevgili-arkadaş yok maddi durum iyi değil. günlerimi nasıl geçireceğimi şaşırdım artık çok bunaldım ağlama krizleri geliyo sıkıntıdan. her gün saatlerce iş arıyorum ama belli bi yere kadar-ilan sayısı belli sonuçta. sizlerden günlük hayatım için öneri bekliyorum. normalde yaptığım şey internette gezinmek, insta şu bu. arada oyun oynamak dizi izlemek kitap okumak. işsizlik yaşamış olanlar/yaşayanlar ne önerirsiniz?? o_Oo_O:KK1:

Daha iyi bir is bulana kadar kriterlerinin altinda bir iste calis bence. En azindan bir gelirin olur. Bir de yuruyus yapmani tavsiye ederim. Imkan varsa deniz kenarinda.

Kursa git bende senin gibi suan issizim isaret dili kursuna yazildim halkegitimde. hem zaman gecer hemde sosyallesirsin.

ay güldürdün beni :KK48::KK48:

düşünmedim değil ama başlayıp hemen bırakıyorum sürekli olmuyoo_O
Gonullu olarak ucret almadan calisabilecegin siginma evleri var. bulundugun ildeki belediyelere basvurabilirsin, vakit gecirirsin ve de hayir isi olur ayni zamanda. Para kazanmak istiyorsan da evde ilkokul ogrencilerine ders verebilir veya oyun ablaligi yapabilirsin

kızlar merhaba,

ben 24 yaşındayım ve 3.5 aydır işsizim. sevgili-arkadaş yok maddi durum iyi değil. günlerimi nasıl geçireceğimi şaşırdım artık çok bunaldım ağlama krizleri geliyo sıkıntıdan. her gün saatlerce iş arıyorum ama belli bi yere kadar-ilan sayısı belli sonuçta. sizlerden günlük hayatım için öneri bekliyorum. normalde yaptığım şey internette gezinmek, insta şu bu. arada oyun oynamak dizi izlemek kitap okumak. işsizlik yaşamış olanlar/yaşayanlar ne önerirsiniz?? o_Oo_O:KK1:
o dizi izlemek oyun oynamak o boş zamanlar böyle bir şeylere yetişme kaygısı olmayan ah ah çok özliceksin:)))
tadını çıkar :)

iş bulmaya bak bence.

sıkıntı geçiricem derken bu sefer o sıkıntıya alışma.

işin ne ise mesleğin hakkında çalış, netten araştırma yap.

yüksek lisansa başvur üni mezunu isen (akşam olsun ki işe başlayınca da devam edebilesin)

durma sakın.

tecrübe konuşuyor yoksa kötü oluyor gittikçe

iş bulmaya bak bence.

sıkıntı geçiricem derken bu sefer o sıkıntıya alışma.

işin ne ise mesleğin hakkında çalış, netten araştırma yap.

yüksek lisansa başvur üni mezunu isen (akşam olsun ki işe başlayınca da devam edebilesin)

durma sakın.

tecrübe konuşuyor yoksa kötü oluyor gittikçe

yüksek lisansım var ama dediğin gibi iş önceliğim :KK43::KK43:

spor yap cnm sıkıntıya bırebır

sporu da deniyorum :KK76:

Günlere katıl, şu katalog üzerinden satış yapan temsilcilerden ol kadınlara satarsın gelirde olur.
Tadını çıkar elbet bulursun iş

Bu mu ölünecek sıkıntın :kahve:
Kendini geliştirebilirsin mesela
İş bulmak için evde internetten instagrama bakacağına dil öğrenebilirsin, iş arayabilirsin, çocuk bakabilirsin , bilirsin de bilirsin...

al bendende o kadar bir iş kurmak istiyorum kendi işletmem olsun birşeylerle uğraşmak istiyorum

Bu mu ölünecek sıkıntın :kahve:
Kendini geliştirebilirsin mesela
İş bulmak için evde internetten instagrama bakacağına dil öğrenebilirsin, iş arayabilirsin, çocuk bakabilirsin , bilirsin de bilirsin...

biraz daha yapıcı bir yorum yapabilirdin. çok büyük bir sıkıntım olmasa buraya üye olup yardım istemezdim. ben öncelikle işsizlik deneyimlemiş kişilerden tavsiye bekliyorum, bana iş arayabilirsin demek dalga geçmek gibi geldi. yine de sağol.

Back
X