• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdayım dostlarr

halo34

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
61
17
13
4aydır hoslandıgım biri var ve karsılıklı. bi süre konustuk ettik ama kendini bahanelerle geri cekti (işini oturtucakmış) hala ilgisi oldugunu belli ediyo. Benim canım sıkkınken o neden yanımda olmuyo diye kızıyorum onu ozluyorum o buna nasıl dayanıyo. Biliyorum bana asık olmamıs yoksa kendini engelleyemezdi.. cıkmazdayım nasıl davranıcam ki yanımda olsun bi beni tanısın napıcam ?

yakınlaş ona ilgini sende belli ettir ortamına gir görsün seni ilgilendiğini fark etsin belki ilk adımı sen atmalısın

Attım adımıda ortamınada giriyorum hala cook yavas ilerliyo her seferinde bi yeni atak yapıyoda ne bilim ya benimle ilgili ne düsündügünü kestiremiyorum ve belirsizlik beni bitiriiiyooo:KK42:

Sizin ondan hoşlandığınız kadar o sizden hoşlanmıyor olabilir mi dersin ?

4aydır hoslandıgım biri var ve karsılıklı. bi süre konustuk ettik ama kendini bahanelerle geri cekti (işini oturtucakmış) hala ilgisi oldugunu belli ediyo. Benim canım sıkkınken o neden yanımda olmuyo diye kızıyorum onu ozluyorum o buna nasıl dayanıyo. Biliyorum bana asık olmamıs yoksa kendini engelleyemezdi.. cıkmazdayım nasıl davranıcam ki yanımda olsun bi beni tanısın napıcam ?
Erkekler böyle ilgisi yoksa bahaneler buluyor..bence onunla vakit kaybetme..değer verse böyle davranmaz

Yaslariniz kac?

• Beğen
Reactions: mbz
Back
X