sıkıntılaaaar...sıkıntılaaar

bence siz haklisiniz.
gorumceni anne babasi hayattaysa ( hayatta olduklarni varsaydim) kocaniz neden anne baba olsun? kendi ceirdek ailesine baksin, abilik yapmasi gereken mevzularda da dahil olsun

kardes kandir candir evet, kari koca da hayat arkadasidir..keske sunu ayirabilseler.
yaziklar olsun diyip teli yuzunuze kapamak suan aramamak falan, amaci ne acaba?
yumusarsaniz gorumceniz evinzden cikmayacak kocanizda gordugum o.
karar sizin.

Gezme tozma işlerini seviyormuş görümce. Bende ne okuduysam ona göre yorum yazıyorum. Eşi, kardeşi için abi çocuklar için baba olurum demişse maddi manevi bakarım gibi bi anlam çıkıyor. Cinnetnur da cevaben gerekirse biz aç kalırız yine o onları düşünür yazdığına göre görümcenin çalışmaya niyeti yok galiba :/

biz kadınlar evlenince aile biliyoruz yanımızda ki kisiyi yuvamızı sahipleniyoruz ama erkekler de yok bu çok anlamsız geliyor bana da. Onların ailesi hala annesi babası kardeşleri oluyor. Yeni bi ailesi olduklarının yuva kurduklarının bilincinde değiller. Maleseeeff ki! Yapacak bir sey yok canım ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek miydi neydi? sen bilirsin deyince kavga çıkmazmış. Sen bilirsin de geç aile içi huzurun ikili ilişkilerde anlaşmanın sırrı bu

Normalde verdiğiniz cevabı fevri bulurdum ama kabile hayatı yaşamayı seven eşiniz ve ailesi için yerinde bir cevaoy olmuş bence.

Evliyken yılın yarısını sizde geçiren görümce, şimdi çok daha fazla hayatınızda olacak muhtemelen.

Eşiniz kardeşine ve yeğenlerine maddi manevi destek olabilire elbette ama bunu sizin hayatınızı her açıdan olumsuz etkileyecek şekilde yapmaya hakkı yok.

Arayıp fevri davrandığınızı söylemesiniz, daha fazlasını yapmayın.

Hay ağzını öpeyim. Duygularıma tercüman satırlardan bir tanesi oldu.
Ondan fazlasını yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum zaten

Babası hayatta değil. Güya annesi de uzakta buda emanetimiz o biricik varisimiz. Yegane kardeşimiz yalnız ve de iki çocuklu bir kadın diye centilmenlik yapacak.
Özüre rağmen bu tavrı neden sürdürdüğünü bende anlamadım. Gelme buraya direk git geldiğin yere dememek için zor tutuyorum kendimi. Eşimle aramız çok iyiydi bu b.klamalar yüzünden bozulursa çok üzülürüm

Bebeğim köküne kadar haklısın söylediklerinde sen mi uğraşıcan??zaten görümcen size güvenmese nah boşanırdı .ama içindekileri söylemenin bi zamanı var .olay sıcakken söyleme o ki görümcen boşanmış .ve yaşadığın şehire gelecek .abisine böyle söylersen onunda abilik damarları kabarır tabiii

Eşin , öz babası hayatta olan yigenlerine babalık yaparken sizin ortak çocuğunuza babalık...sana da kocalık yapabilecek mıymış ?
Sanırım kendinde o şeyi de görüyor. Kardeşi mağdur durumda görünüyor. Şuan bizi düşünebilecek kafada olduğunu zannetmiyorum. Öyle olsaydı uzatmaz arardı. Çünkü çok zor bir hamilelik geçiriyorum..

Bende eşime öyle diyorum. Bize güvenmesin diye. Adam diyor ki kimseye gerek yok ben varım ya

Valla çoğunlukta konu sahibine yüklenmiş ama bence uzun vadede konu sahibi %100 endişelerinde haklı çıkar net yani.. sadece en son söyliyeceği lafı en başta söylemiş o kadar bence eşinle yüzyüze tüm endişelerini konuşmalısın dediğin gibi olursa yani sizin ilişkinizi,evliliğinizi ,düzeninizi etkileyecek bir durum olursa kabul etmeyeceğinizi söylemelisiniz... amannn en son görümcenin yanında bi cinnete bakar kız

Ya tutamadım kendimi. Orada hata ettiğimi biliyorum ama birikmislik de vardı. Vallahi normal şartlarda şu cümleleri sarf edecek en son insandım.
Nasıl dolduysam ağzıma geleni söyledim.
Görümce abimin evi kimse karışamaz havalarında valla.

Eşimden ziyade kaynanamın maddi durumu çok çok iyi muhtemelen eşimi araya alarak kardeşine sahip çık ben masrafları karşılarım yalnız bırakma diyecek... En boook senaryo
Vallaha seni en iyi ben anlarım aynı illet benim başımda da var .görümcen de biraz oynak fena bi kadınsa evinizin içine bile karışır

Vallaha seni en iyi ben anlarım aynı illet benim başımda da var .görümcen de biraz oynak fena bi kadınsa evinizin içine bile karışır
Görümcem içten pazarlıklı ben bunları da bir kaç ay önce öğrendim. Meğer yüzüme gülüp gülüp arkamdan kaynanamı eltilerimi bana karşı dolduruyormuş. Dedikodumu yapıyormuş. Duyduğumda kafayı yedim. Oysaki eşim o zaman bana hak vermişti. Şuan gözüne hiçbir şey gözükmüyor. Kardeşi mağdur güya

8 düşün 1 hareket et öfkeni de kontrol altında tur .ne kadar haklı olsan da görümcen iki zırlar en ön konuma geçer .aynı şey kaynanan için de geçerli tabi .şimdi eşin onların yanında TEması kesme derim

Şuan ben daha önemliyim. Biz bu bebeği çok istedik ve 9 ay uğraştık 9 ay bize 9 yıl gibi geldi.
Şuan hamileyim ve çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Insan onun hatrına arar sorardı. Şuan 3. Gün oldu hala tık yok...

Yeminlen ne yapsan haklısın sen o kocaya da neyse .insan karısını sormazsa Bİle içindeki bebeği sorar be!!karın üç gündür öldü mü kaldı mı .ayrıca ne bu kolejli kız kaprisi ???me dedin de bu kadar küstü aynı şeyi sen ona desen kardeşime ben bakıcam gibisinden acaba tepkisi ne olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…