- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Valla geçmişte yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı tutamadım kendimi. Normalde hislerimi hep icimde yaşarım. Bu sefer Allah ne verdiyse saydım sayistirdim.Çekilir tarz da bir görümce profili değil gibi görümceniz o nedenle ben sizin kaygılarınızı anladım fakat ortada bir maduriyet var.Bu durumlarda duygusal iletisim degil de telkin edici iletisim çok önemlidir bana göre.Yani maduriyeti kabul eden fakat karşınızdaki için yapabileceklerinizin sınırlarını anlatabilen bir iletisim.Bu da zaman alır öyle dümdük söylemekle olmaz,ince ince anlatırsın,kırmadan dökmeden,elinizden geleni yaparak..Görümcenizin işi gücü yokmuş anlaşılan ve 2 çocuk var.Büyük ihtimalle abisine dayayacak sırtını dolayısıyla size.Abi bu noktada kardesi için vicdan yapıyordur ama siz eşinize ve görümcenize çalışması gerektiğini vs telkin etmelisiniz yoksa evliliginiz çokkk zarar görür.Uzun vadede evliliginiz adina yapıcı olmak istiyorsanız anlayışlı bir eş olup telkinlere başlamalısınız bir an evvel.
Evet telefonda konusmak olmadi ama eminim benim yerimde kim olsa o tedirginlikle aynı şekilde davranırdı.