sıkıntılaaaar...sıkıntılaaar

Benim beynim durma noktasında şuanda. Adam resmen bak ben kardeşimin yanındayım sen kimsin böyle yediririm o cümleleri bak arayıp sormuyorum da hadi bakalım dedi gibi oldu ya.

Bayramdan sonra almaya gelecek. Ve büyük ihtimalle Görümcem deneni de getirecek
Hehh şimdi oldu bayramdan sonra gitmesen? Olur mu? Ya hayatım ben birwz daha kalcam cok ozlemisim bizimkileri vs vs sen geç eve desen :))) nasil olur? Abla kardes duvarlari kemirirler.

Tamamda ortada yerlesme yok ama. Kocasi direkt yerlescek bize demiyor. Konu sahibi olacakları tahmin ediyor . Esi de iyilik melekligine kahramanliga soyunmuş kendince. Neden üzüldün kocasına. Haketmis.
Ama konu sahibi yerlesecegini tahmin ediyor gorumce de zaten ayni şehire gelcem demiş daha önce 6 ay kalan bu sefer komple niye kalmasin hele abisi de bu kadar kucak aciyorsa başına gelecekleri biliyor ki pat pat deyivermis kocasina

Buradan dönüşte düğün var. Ben 1 ayı geçkin burdayım birde o olmaz işte
O zaman eve gidip o 2 sini takmayacaksin. Arani bozma tabiki kocanla. Ama kiymet verme görümceye hep kendi aleminde takıl. Yuz bulamasın senden. Bi dakkika? Çocuklarıyla mi gelecek?

Bir Allah'ın kulu dememiş mi " mahmure senin bir evin var, kocam var, her Allah'ın günü abinin evinde ne işin var? "
Bu durumda boşanır tabiki. Nasıl olsa abi var.
Çok ilginçmiş.

Ya olan olmus.. yerinizde olsam bende aramam dusunmesi icin firsat veririm. Ozrunude iyi niyetinden dilemissin. Hem gorumcenize bakma hibi bi sorumlulugu size demesi tamamen sacmalik. Bende duysam tahammul edemezdim. Oyleki su donemde cok zor bir hamilelik yasiyorum birini eve gelmesinden cok hizmet edecek biri lazim bana.. Gorumcenizin abisiyle olan iliskisi sizi ilgilendirmez. Tavriniz net olsun. Onun mutlulugu beni de mutlu eder diyebilin, esinizin size olan tavri degismesin sizin ocin hamileliginizde bu cok onemli. Onu kazanin ama gorumcede kendi basina eve vikamiyosa gitsin anasinin evinde kalsin yani abiye guvenerek mi bosanmis ne mantikaizlik. Eainize bunu yuz yuze konusursunuz bayramda aiz arayin o arasin karsilikli kim aricak diye bekletmeyin her zaman nasilsa o sekilde davranin kocanizin iyi niyetinizi gsormesini saglayin

Inan bende çok zor bir hamilelik geçiriyorum. 1 aydır burdayım pasoo annem bakıyor. K.çımı yerden kaldıramıyorum. Bulantılar vs. Gerçekten bakıma ihtiyacım var.
Görümcemin zaten kendi evi var ama kocasi varken haftada 4 5 kez sabahtan akşama kadar bizdeydi. Şimdi o da yok. Bundan sonra her şeyini bize yüklenir artık.

Ev üstüne ev kurulmuyor ne olursa olsun.
Madem bosanirken hiç haber vermedi, simdi de kimseden beklentiye girmesin.

Ev üstüne ev kurulmuyor ne olursa olsun.
Madem bosanirken hiç haber vermedi, simdi de kimseden beklentiye girmesin.
Beklentiye girip girmediğini bilmiyorum ama benim tahminim illaki girmiş olması.
Eşim ondan önce hopluyor ortalara ben bakarım,sahipsiz değil,tek kız kardeşim,babalık da yaparım,dayılık da yaparım. Manevi olarak bile kötü hissettirmem

İyice afakanlar basti benide valla o uzun uzun kalan donemlerinde esine citlatsaysin rahat edemiyorum su bu diye.. esinin konusmasindan yuz buluyor kadin.. yani kayinvalide kaynatada hic is yokmus.. diger kardeslerin esleri yani eltilerin uzagindami onlar ne diyor? Ben yerinde olsam dik dururum. Senin halini gormocek insanin kör olmasi lazim. Benim bulantilarim kusmalarim var yatak istirahatindeyim kanaamm var diye.. valla esim bu durumda bana sormadan etmeden oyle babalik efelik taslayamaz. Hee kardesim yardim ediyorsa ediyor ama sen esinle tatli ol oda kardesini napiyosa yapain gezdiriyomu hamallik mi ediyor naparsa yapain kendi ceksin kendi kaldirsn. Ben olsam evin islerini gorumcenden yardim almam kocamdan alirim onlrin dokuntuleeinide ona temizleteirirm soylenirdim.. sikintiya girdigini gorsun.. vallahi delirdim senide gaza getirmek istemem ama kocan iyi niyetli has be has adam ama.. gerizekali bi insan bile bosanirken iki cocugu var dusuncek.. bu cocuklara kendime nasil bakarim nasil odare ederim .. kocam oyle aoylenirse git onlari bak derim.. ya herkesin duzeni parasi aldigi gittigi geliri var.. gorumcen akli basinda olsa bende basima tac ederim ama kimsenin duzenini bozmaktansa onlemimi alirim bosancagi kocasindan kendi ailesinden yok noyle bisey.. DİK DUR.. yasadigin seyleri sen yasicaksin. Esini karsina almadan ama ona hissettir. Gelicekse gelecek sen kotu olma ama sen niye evinin hizmetcisi olasin.. yani ayipta bisey kadin yasli degil basli degil.. anlayisli koca olsa bunu kabul etmezdi.. ama kocani karsina alma iyi ol. Gorumcenede guzelce yolu goster tavrini bozma.. hamilelihini kullan!!

Hissettirmesn, yardım etsin abilik bunu gerektirir tabiki. Arkasında olsun destek olsun ama onun içinde kendi ailesini mutsuz etmeden olsun kadin hayatini kurtarmaya çabalıyorsa olsun. Gidip calissin yetmezse ustunu abisi tamamlasin misal. Öyle armut pis ağzıma düş yok. Aşırı bir gelir yoksa

Bakalım hamilelik hallerinden anlayacak mı? Zira bu konularda aşırı yobaz bir insan. Eşim özünde çok iyidir ev işlerinde falan yardım eder. Korur kollar beni ama kendi ailesine karşı da hassasiyeti haddinden fazla.
Ailesinden bir fert deyince aklını b.kuna katıyor.
Görümcem adam olsa inan bakarım hiç sıkıntı değil. Ama görümcem işe yaramaz, geçimsiz,dedikoducunun teki. Bunları eşime de söyledim. Tamam herkes kardeşimin huyunu biliyor. Sende biliyorsun ona göre davranırsın.
Ne olursa olsun o canımdan bir parça atamam,satamam babamdan bize emanet dedi. (Babası vefat etti)

B.kunu çıkaracağını bildiğim için böyle diyorum Zaten..

Tam cinnetlik ne halleri varsa gorsunler.. sen ailen bakcak bu ayina. Halin kotu ozrunude dilemissin aramazsa aramasin sendeki netliginide gorsun.. sen gorumcen normal akilli olsa boyle davrancagini dusunmuyorum. Yoksa telefonda konuscagina senin halini gorup yuzyuze konusaydiniz.. gorumcen bosandiktan sonra kalacagi kendi evi varmi? Kocadan kalan? Ben olsam cingar cikaririm yani 5 kardesler herbiri elbirligi yapacakken su ise bak. Sen sukunetini koru. İyi ol. Kocani kostur yapamadiginsa oyle evide b.. gibi birak diyesim geliyor ama uzun vadede duzelicek kuzucum sen merak etme guzeller guzeli evladin olacak aynini kocan kendi ailesine yapmak istemez akilli oldugunu dusunuyorum. Hic tasalnma gerekli yerlere iatedigin gobi konus.. sen hamilesin hamilelihi o kadat guzel atlatan varki bu yasadigimiz durumu cok iyi bilemezler.. sen en iyi sen bilirain konusuyosanda hormonlarin yapiyor. Canini sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…