- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Evi var evet de. Eşim onu yalnız bırakmazTam cinnetlikne halleri varsa gorsunler.. sen ailen bakcak bu ayina. Halin kotu ozrunude dilemissin aramazsa aramasin sendeki netliginide gorsun.. sen gorumcen normal akilli olsa boyle davrancagini dusunmuyorum. Yoksa telefonda konuscagina senin halini gorup yuzyuze konusaydiniz.. gorumcen bosandiktan sonra kalacagi kendi evi varmi? Kocadan kalan? Ben olsam cingar cikaririm yani 5 kardesler herbiri elbirligi yapacakken su ise bak. Sen sukunetini koru. İyi ol. Kocani kostur yapamadiginsa oyle evide b.. gibi birak diyesim geliyor ama uzun vadede duzelicek kuzucum sen merak etme guzeller guzeli evladin olacak aynini kocan kendi ailesine yapmak istemez akilli oldugunu dusunuyorum. Hic tasalnma gerekli yerlere iatedigin gobi konus.. sen hamilesin hamilelihi o kadat guzel atlatan varki bu yasadigimiz durumu cok iyi bilemezler.. sen en iyi sen bilirain konusuyosanda hormonlarin yapiyor. Canini sikma
Annesi var ve ailecek durumları çok iyi. Muhtemelen kaynanam ona para yollar. Yada eşime sen bak ben tüm masraflarını karşılarım der.Kımse kımseyı hayatında ıstemez sen haklısın ama esınde haklı sonucta kardesı. Komple sıze sırtını yaslamadıgı surece sıkıntı yok bnce gırsın bı ıse calıssın esınde destek olsun agır deyıl bence lafların onlem alma. Aılesı yokmu anne baba yanı.
Ben hamile halimle kalabalik gurultu cekemem basim bedenim kaldiramaz diceksin halimi goemuyor musun durumumu anlamayan sen ablanin durumunu nasil anliyabikiyosun. Anliyabikiyosan onlar hayatim evinde dursunlar kosturmak mi istiyosan dayilik mi yapmak istiosun yegenlerin onlar seninde parka gotur alisveris yap.. ama evimizin huzurunu kacirma de. Yani kusira bakmada evi varken niye sana tasiyo uc kisi hemde iki cocuk.. yani evinde dursun bi zahmet.Evi var evet de. Eşim onu yalnız bırakmaz
Aşırı evhamlidir bu konuda.
Ayyy valla bilemiyorum. Benim sıkıntım bana yetiyordu.
Sende benim gibiysen ne kadar zor olduğunu anlarsın.
Artık hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim sana da canım.
Ben olsam annemide donerken gerekirse babamida alir donerdim “EVİME”. Cunku orasi senin evin. Ortak bir yer kocanla.Ben hamile halimle kalabalik gurultu cekemem basim bedenim kaldiramaz diceksin halimi goemuyor musun durumumu anlamayan sen ablanin durumunu nasil anliyabikiyosun. Anliyabikiyosan onlar hayatim evinde dursunlar kosturmak mi istiyosan dayilik mi yapmak istiosun yegenlerin onlar seninde parka gotur alisveris yap.. ama evimizin huzurunu kacirma de. Yani kusira bakmada evi varken niye sana tasiyo uc kisi hemde iki cocuk.. yani evinde dursun bi zahmet.
Kadın evli olduğu halde 2 yıl boyunca yüktü zaten bana?Bu gibi durumlarda insanlar birbirine kol kanat gerer.Bu bir süreç.Elbette ömrü boyunca eşinizin parasıyla yaşamayacak.Annemin bir sözü var kimse sıcak tandır başından ayrılmaz.Kadin 2 çocuğuyla boşanmış kim bilir ne sorunları vardı.Ilk aşamada abisinden yardım beklemesi abisinin de yardım etmesi normal.Aradan yıllar geçmiş de kadın hala size yük olmuş gibi konusmussunuz.
Bende öyle olduğumu düşünüyorum alengirli bir hayat beni bekliyor yine..Valla bi yandan kardeş diyorum bir yandan bu kadar evimin icinde istemezdim diyorum.Iki ucu boklu degnektesin.Tamamen haksizsin diyemem bu konuda.
Demek ki aile kurmayı tam idrak edememis.B.kunu çıkaracağını bildiğim için böyle diyorum Zaten..
Valla canım daldım birden tutamadım kendimiHaklısın kuzucum ama siyasetin yanlış
Alttan alta giriceksin böyle pat küt değil ,şu an kendini haksız durumuna düşürdüğün için alttan alan taraf olman lazım
Ya kadın yüzsüz mesafeden falan anlamaz. 1 aydan fazladır konuşmuyorum.evlat alın bir de tam olsun. yine de mesafeyi tutmaya çalışın çekinir gelmez belki
Öyle birini bulursanız gönderin benim de akrabam olsun.üff zor işler ya akraba ilişkileri midemi bulandırıyor benim her şeyi yapıp yüzsüz yüzsüz geliyorlar inanın karşısına hep cidden normal hayırı anlayan eden akraba çok zor bulunuyo
Canım zaten ben hatamı kabul edip aradım özür diledim. O son konuşma oldu.Ben de dimdirek diyorum ki hata etmişsin. Eşinin cümleleri çok yerinde ve doğru. Böyle düşünsen de eşine yansitmanaliydin. Aradaki mesafeyi koyardım yine zorla gelip tepene oturacak değil tabi. Neyse samimi bircsekulde sormuşsun. Esinle güzelce konuş. Hata ettigibi kabul et. Zamamla duzeltirsiniz arayı. Ama ilerleyen zamanlarda da sakın kardeşiyle ilgili yorum yapma
Cilvelen o zaman kız bunu da mu ben deyiiimValla canım daldım birden tutamadım kendimi
Özür diledim hala naza çeken o.
Boynuna atlayıp yalvaramam ki artık değil mi ?
Aooov aşkitoşkom en nefret ettiğim kelime.Cilvelen o zaman kız bunu da mu ben deyiiim
Bizimki bugün beni yordu et kokusundan dolayı kustum aşkitoşkom, toprağıma ektiğin ağaç biraz gübre istiyor falan de ahahahahahahahah (toprak mevzusu başka bir üyenin konusundan alıntıdır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?