sıkıntılaaaar...sıkıntılaaar

Kımse kımseyı hayatında ıstemez sen haklısın ama esınde haklı sonucta kardesı. Komple sıze sırtını yaslamadıgı surece sıkıntı yok bnce gırsın bı ıse calıssın esınde destek olsun agır deyıl bence lafların onlem alma. Aılesı yokmu anne baba yanı.

Evi var evet de. Eşim onu yalnız bırakmaz
Aşırı evhamlidir bu konuda.
Ayyy valla bilemiyorum. Benim sıkıntım bana yetiyordu.
Sende benim gibiysen ne kadar zor olduğunu anlarsın.
Artık hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim sana da canım.

Annesi var ve ailecek durumları çok iyi. Muhtemelen kaynanam ona para yollar. Yada eşime sen bak ben tüm masraflarını karşılarım der.

Ben hamile halimle kalabalik gurultu cekemem basim bedenim kaldiramaz diceksin halimi goemuyor musun durumumu anlamayan sen ablanin durumunu nasil anliyabikiyosun. Anliyabikiyosan onlar hayatim evinde dursunlar kosturmak mi istiyosan dayilik mi yapmak istiosun yegenlerin onlar seninde parka gotur alisveris yap.. ama evimizin huzurunu kacirma de. Yani kusira bakmada evi varken niye sana tasiyo uc kisi hemde iki cocuk.. yani evinde dursun bi zahmet.

Ben olsam annemide donerken gerekirse babamida alir donerdim “EVİME”. Cunku orasi senin evin. Ortak bir yer kocanla.

Valla bi yandan kardeş diyorum bir yandan bu kadar evimin icinde istemezdim diyorum.Iki ucu boklu degnektesin.Tamamen haksizsin diyemem bu konuda.

Bu gibi durumlarda insanlar birbirine kol kanat gerer.Bu bir süreç.Elbette ömrü boyunca eşinizin parasıyla yaşamayacak.Annemin bir sözü var kimse sıcak tandır başından ayrılmaz.Kadin 2 çocuğuyla boşanmış kim bilir ne sorunları vardı.Ilk aşamada abisinden yardım beklemesi abisinin de yardım etmesi normal.Aradan yıllar geçmiş de kadın hala size yük olmuş gibi konusmussunuz.

Kadın evli olduğu halde 2 yıl boyunca yüktü zaten bana?
Rahatlığı için boşadı işte adamı. Diğer yorumları okursanız anlarsınız neden böyle düşündüğümü.

Haklısın kuzucum ama siyasetin yanlış
Alttan alta giriceksin böyle pat küt değil ,şu an kendini haksız durumuna düşürdüğün için alttan alan taraf olman lazım

Haklısın kuzucum ama siyasetin yanlış
Alttan alta giriceksin böyle pat küt değil ,şu an kendini haksız durumuna düşürdüğün için alttan alan taraf olman lazım
Valla canım daldım birden tutamadım kendimi
Özür diledim hala naza çeken o.
Boynuna atlayıp yalvaramam ki artık değil mi ?

üff zor işler ya akraba ilişkileri midemi bulandırıyor benim her şeyi yapıp yüzsüz yüzsüz geliyorlar inanın karşısına hep cidden normal hayırı anlayan eden akraba çok zor bulunuyo

Ben de dimdirek diyorum ki hata etmişsin. Eşinin cümleleri çok yerinde ve doğru. Böyle düşünsen de eşine yansitmanaliydin. Aradaki mesafeyi koyardım yine zorla gelip tepene oturacak değil tabi. Neyse samimi bircsekulde sormuşsun. Esinle güzelce konuş. Hata ettigibi kabul et. Zamamla duzeltirsiniz arayı. Ama ilerleyen zamanlarda da sakın kardeşiyle ilgili yorum yapma

Canım zaten ben hatamı kabul edip aradım özür diledim. O son konuşma oldu.
Bir daha da arayip sormadi

Valla canım daldım birden tutamadım kendimi
Özür diledim hala naza çeken o.
Boynuna atlayıp yalvaramam ki artık değil mi ?
Cilvelen o zaman kız bunu da mu ben deyiiim
Bizimki bugün beni yordu et kokusundan dolayı kustum aşkitoşkom, toprağıma ektiğin ağaç biraz gübre istiyor falan de ahahahahahahahah (toprak mevzusu başka bir üyenin konusundan alıntıdır)

Aooov aşkitoşkom en nefret ettiğim kelime.
YA adam 2 gündür yazmiyor. Önce kalayı basmam gerekmiyor mu? Ben hamile bir kadınım bu kadar habersiz birakiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…