sıkıntılaaaar...sıkıntılaaar

Biraz fevri çıkmışsınız, eşiniz onun kardeşi iyi de olsa kötü de olsa mutlaka ilgilenmesi gerekir. Eşinizin ailesi hayattaymış peki neden görümceniz o şehirde değıl de sizin olduğunuz şehirde yaşamak istiyor
Şuanda eşi tarafından kalma evi var orada. Sanırım evine ve bize güveniyor. Ev var geçicimi de abimler sağlar bende kafama göre yaşar giderim diye düşünüyodur.

İnsan 7 kat el olsa sahip çıkar. Abisi tabi ki sahip çıkacak. İnsan düşmeye görsün. Bunun adı hormon falan değil. Dupeduz merhametsizlik. Yarın çocuğun doğduğunda size birsey olduğunda ilk sahip çıkması gereken onlar. Kimin kime muhtaç olacağı bilinmez. Boşanmış kadınlara yapmayın şu eziyeti. Sizde kadinsiniz
Ne eziyeti yapıyorum Allah aşkına?
Kadın 1 senenin yarısını benim evimde geçiriyor. Evime geldiğinde hiçbir ise el atmıyor,sürekli hizmet bekliyor.
Ayriyeten gidip arkamdan kaynanama gıybetimi yapıyor hatamı kolluyor.
Nasıl davranmam lazımdı.
Hem ben neden gidip abime yük olayım ya? Onun bir hayatı bir yuvası yok mu ?

Ne eziyeti yapıyorum Allah aşkına?
Kadın 1 senenin yarısını benim evimde geçiriyor. Evime geldiğinde hiçbir ise el atmıyor,sürekli hizmet bekliyor.
Ayriyeten gidip arkamdan kaynanama gıybetimi yapıyor hata mı kolluyor.
Nasıl davranmam lazımdı.
Hem ben neden gidip abime yük olayım ya? Onun bir hayatı bir yuvası yok mu ?
Sizin bahsettiğiniz kadarıyla yorum yapıyorum ben. Elbette gorumceniz kötüyse kucak açın demiyorum ama fevriliginizi yanlış zamanlarda gösteriyorsunuz ve eşinizin gözünde hiç iyi niyetli konumda olmuyorsunuz. Şunu desen olmaz mıydı. Görümcem senin kardeşin elbet sahip çıkacaksın ancak bizim onunla durumumuzu biliyorsun beni çok etkilemeyecek şekilde olursa memnun olurum. Hem durun bakalım daha size gelen yok giden yok belki de korktuklariniz olmayacak

Sizin bahsettiğiniz kadarıyla yorum yapıyorum ben. Elbette gorumceniz kötüyse kucak açın demiyorum ama fevriliginizi yanlış zamanlarda gösteriyorsunuz ve eşinizin gözünde hiç iyi niyetli konumda olmuyorsunuz. Şunu desen olmaz mıydı. Görümcem senin kardeşin elbet sahip çıkacaksın ancak bizim onunla durumumuzu biliyorsun beni çok etkilemeyecek şekilde olursa memnun olurum. Hem durun bakalım daha size gelen yok giden yok belki de korktuklariniz olmayacak
Açıp özür diledim tekrardan zaten.
Ben eğer az da olsa tanıyorsam dediklerim olacak gibi ama bilmiyorum artık kısmet bundan sonrası.

Açıp özür diledim tekrardan zaten.
Ben eğer az da olsa tanıyorsam dediklerim olacak gibi ama bilmiyorum artık kısmet bundan sonrası.
Dışarıdan biri olarak bile ben savunmaya geciyorsam tanımadığım birini, abisi olarak onun hayli hayli savunmaya geçtiği aşikar. Bunu kötü niyetle demiyorum ama bazi şeylerin zamanlaması çok önemlidir. Zamanında aynı hatalara düştüm ve bir faydasını görmedim

Dışarıdan biri olarak bile ben savunmaya geciyorsam tanımadığım birini, abisi olarak onun hayli hayli savunmaya geçtiği aşikar. Bunu kötü niyetle demiyorum ama bazi şeylerin zamanlaması çok önemlidir. Zamanında aynı hatalara düştüm ve bir faydasını görmedim
Telefonda yapmamam gerektiğinin fevri çıkış yaptığımın farkındayım.
Fakat özür dilediğim halde bu anlamsız tavrını sürdürmesini anlamadım.
Şuan konuştukça cinnet basıyor yine...

Sen zaten o adama bide cocuk yapmakla yaptın hatayı. Baş başa bile evınde oturamadıgın ınsandan ne beklıyosun. Bundan sonra daha beter çöreklenirler.

Soylediklerinde hicte haksız degilsin Bu erkekler kendi tarafina yagmur olup akıyor bizden yana oldumu damla olmuyorlar Senin kardesin olsa bu durumda emin ol hic yardimci olmak istemez Olsa bile bi sure sonra yeter artık biktim diye basina kakar

Ben o sorunlarımı kısmen halletmiştim konuşarak.
Ama bu halledilmeyecek bir sorun gibi ne yazık ki..
O kafadakı adam konusarak duzelmez. Kendisi daha yeni evliyiz kız bunalır yalnız kalmak ıster diye dusunmedıyse sen ne dersen de. Bi gün yine başa dönülür. Kafa yapısı bu cunku. Ben diğer yorumlara katılmıyorum , o an telefonda o tepkiyi verdiysen yine onların kendını bılmezlıgı , tepene çökmeleri bunaltmaları yuzunden. Çünkü biliyorsun kişiliklerini , bastan engellemek ıcın bir çırpınış sadece seninki. Ama işe yaramayacak. Keşke cocuk için bekleseydın biraz daha.

Kaynanamlar doğuda yaşıyor. Hayatta bu tarafı bırakıp da doğuya gitmez. Zaten eşi tarafından bir ev var üzerlerine ona da güveniyodur
Şaşırdım ne diyeyim. Eşin, hem kendine hem sana hem doğacak çocuğunuza hem kardeşine ve onun çocuklarının geçimini sağlayabilecekse ne ala

O kafadakı adam konusarak duzelmez. Kendisi daha yeni evliyiz kız bunalır yalnız kalmak ıster diye dusunmedıyse sen ne dersen de. Bi gün yine başa dönülür. Kafa yapısı bu cunku. Ben diğer yorumlara katılmıyorum , o an telefonda o tepkiyi verdiysen yine onların kendını bılmezlıgı , tepene çökmeleri bunaltmaları yuzunden. Çünkü biliyorsun kişiliklerini , bastan engellemek ıcın bir çırpınış sadece seninki. Ama işe yaramayacak. Keşke cocuk için bekleseydın biraz daha.
Şu zamana kadar hicbir sorun çıkmamıştı oysa o konuşmalardan sonra...
Öyle deme lütfen üzülüyorum. Bu çocuğu çok istedim ben.

Şu zamana kadar hicbir sorun çıkmamıştı oysa o konuşmalardan sonra...
Öyle deme lütfen üzülüyorum. Bu çocuğu çok istedim ben.
Biliyorum istediğini , inşallah guzel olur hersey ama bak ufacık tepki koydugunda adamın nasıl zoruna gidiyor. Herseye susman beklenıyor. Onlar kendılerını bılsın bırazda. Görümcen aklı basında olsa senenın yarısı senın evınde olmazdı sende bu tepkıyı vermez butun ıctenlıgınle yardım ederdın. Suçlu degılsın , öyle görme kendını. İnşallah aradakı dengeyı kurabilir kocan.

Günümüz ekonomik şartları malum
Konu sahibi
Onun eşi
Görümce
Görümce çocukları
Tek maaşla nasıl geçinecek bu kadar kişi? Hele bide ev kira ise...

Soylediklerin harfi harfine dogru ve haklisin ama bu kadar acik ce sert konusmasaydin telefonda. Dobdugunde yuzyuze daha yumusak konusmayi dene. Gerci ben olsam ben de kudururdum sinirden ve ben de cenemi pek tutamam.

Gitsin anasinin babasinin evine, aviye guvenerek 2 cocukla boşanilmaz. Yok eşim illa onlara bakacagim diye tutturursa cikarabildigim kadar masraf cikarirdim. Sizin de cocugunuz olacak birikim yaptirin.
Kolay mi ya 2 ev bakip hem kendi cocugun hek gorunce cocuklari, bunlarin okulu bilmem nesi olacak.

Benim gorumcelerden biri de bosanmaya kalkmis 1 cocuguyla eşime demis birlikte eve cikalim (esim ozamanlar bekar evli degildik) Esim bekar haliyle bile cocuk vs sorumlulugunu alamam diyip birlikte eve cikmamis, esimin geliri de baya iyi oldugu halde.

Biliyorum istediğini , inşallah guzel olur hersey ama bak ufacık tepki koydugunda adamın nasıl zoruna gidiyor. Herseye susman beklenıyor. Onlar kendılerını bılsın bırazda. Görümcen aklı basında olsa senenın yarısı senın evınde olmazdı sende bu tepkıyı vermez butun ıctenlıgınle yardım ederdın. Suçlu degılsın , öyle görme kendını. İnşallah aradakı dengeyı kurabilir kocan.
Yani inşallah. Ama senaryo benim dediğim gibi olursaa bu konuşmalar daha ileri boyutlara taşınabilir ve benim için dönüşü olmayan bir yola giriş olabilir..

Soylediklerin harfi harfine dogru ve haklisin ama bu kadar acik ce sert konusmasaydin telefonda. Dobdugunde yuzyuze daha yumusak konusmayi dene. Gerci ben olsam ben de kudururdum sinirden ve ben de cenemi pek tutamam.

Gitsin anasinin babasinin evine, aviye guvenerek 2 cocukla boşanilmaz. Yok eşim illa onlara bakacagim diye tutturursa cikarabildigim kadar masraf cikarirdim. Sizin de cocugunuz olacak birikim yaptirin.
Kolay mi ya 2 ev bakip hem kendi cocugun hek gorunce cocuklari, bunlarin okulu bilmem nesi olacak.

Benim gorumcelerden biri de bosanmaya kalkmis 1 cocuguyla eşime demis birlikte eve cikalim (esim ozamanlar bekar evli degildik) Esim bekar haliyle bile cocuk vs sorumlulugunu alamam diyip birlikte eve cikmamis, esimin geliri de baya iyi oldugu halde.
Bizimki de maddi manevi babalık yapma peşinde. Ya tek abisi eşim desem yine bir nebze haklılık payı var.
Ama tane daha abisi var hiçbiri eşim kadar kendini heder etmiyor...

Back
X