- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
İnşallah canım teşekkür ederim..İnşallah bebegini de seni de güzel seyler beklıyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım teşekkür ederim..İnşallah bebegini de seni de güzel seyler beklıyordur.
Ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ben onlara sahip çıkarım derken konu sahibinin eşi, kardeşim yan gelsin yatsın ben hem o evi gecindireyim o bunu yapayım dememiştir diye düşünüyorum. Bu değişimi atlatana kadar biraz fazla ilgi alaka üzerinde olur çocukları mutlu edecek şeyler yapar. Hem çocukların babası hala hayatta, o da babalıgini esirgemez heralde. Kısaca ne olacağı belli değilken olmayan birsey de başta set çekmek biraz tepki topluyor. Ama yine aile içini bilememGünümüz ekonomik şartları malum
Konu sahibi
Onun eşi
Görümce
Görümce çocukları
Tek maaşla nasıl geçinecek bu kadar kişi? Hele bide ev kira ise...
Bak bu bende de var. Ne desem çıkıyor. Acaba oyle düşündüğüm icin mi oyle oluyor yoksa cok mu öngörüm hissiyatim fazla bilmiyorum.Açıp özür diledim tekrardan zaten.
Ben eğer az da olsa tanıyorsam dediklerim olacak gibi ama bilmiyorum artık kısmet bundan sonrası.
Görümcem 32 33 yaşında.Al iste. Bayram öncesi iyi b.. yediniz karı koca kuzum deger miydi kavgaya desem de bakma bana. Ben olsam vallahi aynısını yapardım
Sonda söyleyeceğini başta söyleme politik ol. Dogrusu bu ciddiyim
Geçen gün aşkı memnu da firdevs bihter icin
Aptal... politik olamiyor diyordu
Bak eskiden beri böyle böyle yürüdü biseyler çünkü. Gerek aile iliskileri gerek dostluklar. Yalansa yalan de.
Yoksa yuzde 100000 haklısın. Keske azcik sabretseydin bunlari söylemek için güzelim
Ayrica burda sana cocuk konusunda taş atanlar olabilir aldırma. Ona buna takilip cocukmu yapmicaz yani. Insallah bebegine sag salim kavusursun
Gorumce kac yasinda bu arada?
Gelip yerlesmez cocuguyla evine de dakka basi arar abii para abii beni buraya gotur abi şöyle. Ay sinir oldum. Ama sen sinirini bozma
5 tane abisi daha var. Eşim kendini centilmen ilan etti :). 5 tane abin daha var dediğim de de oda onların sorunu deyip ağzıma tepti lafı.Hele birak bir baksin allah askina bir baksin. Dayi olcekmis baba olcekmiss hersey olcekmisss tutuvermeeeesana kalmisti kahramanlik deseydin.
Senin aile buyuklerin girsin devreye. Ev ustunde ev olmaz kizimizi ezdirmeyin desinler. Kaynansn ve esinle konussunlsr olmaz oyle.Görümcem 32 33 yaşında.
Valla zaten onları diyecek potansiyelde bir kadın. Şimdiden plan yapmış memleketten abimle dönerim. Abim getirir abim götürür diye.
Muhtemelen bundan sonra da getir götür al ver yaptıracak. Kaynanam da bok artırmıyor çünkü Görümceme.
Evliyken bile kardeşinizi sahipsiz bırakmayın o benim tek kizim bilmem ne diye.
Şimdi hepsi aklını bokuna katacak..
Görümcem eminim şuan ohhh be atımı rahatca kosturrucam artık istediğim kadar yer içer gezerim ben özgür kadınım rollerine bürünmüştür. Vallahi ona gezme olsun da hiçbir şeyi kafaya takmıyor.Siz calisiyor musunuz maasinizi ayirin bazi temel ihtiyaclati karsilayin. Gerisini esiniz karsilasin bakslim tek maas iki sile bakabilecek mi? Gorumcen yetiskin biri hayatini idame masil edecek kendi dusunmeli.
Şu son cümlelerine aşırı derecede katılıyorum. Ilerisi benim düşündüğüm gibi olursa bacı kardeş yaşamalarına musade ederim gibime geliyor. :)Bence haklisin. Kimse kimseye guvenerek evlenmemeli ya da bosanmamali. Abisi olarak yaninda destek olur ama oncelik kendi hayati olmali. Tavrini bastan koymalisin. Kadin nafakasini alsin. Calissin. Basinin caresine baksin. Abisi de erkege ihtiyac olan durumlarda destek olsun. Sonucta kadinin cocuklarinin babasi ölmemis sadece ayrilmislar. Ne demek ben baba olurum. Senin baba olacagin kendi cocuklarin var. Tabi bunlari yuz yuze kirmadan dokmeden mantik cercevesinde yapmalisin. Kimsenin evine yerlesmesine de izin verme tabi ki. Abisi bu kafayla giderse kardes kardes yasarlar bi zaman sonra. Cunku senin de canina tak eder
Tek kızı madem ilgilense ya. Diger çocukların üzerine atacağına. Kaynanan da az değil bence.Görümcem 32 33 yaşında.
Valla zaten onları diyecek potansiyelde bir kadın. Şimdiden plan yapmış memleketten abimle dönerim. Abim getirir abim götürür diye.
Muhtemelen bundan sonra da getir götür al ver yaptıracak. Kaynanam da bok artırmıyor çünkü Görümceme.
Evliyken bile kardeşinizi sahipsiz bırakmayın o benim tek kizim bilmem ne diye.
Şimdi hepsi aklını bokuna katacak..
Hayatta iş falan yapmayı sevmez. Çocukları gelir evi darma duman eder aman dur benim çocuklarım dağıtmış ben toplayayım ayıp olmasin demez öyle rahat bir insan.Tek kızı madem ilgilense ya. Diger çocukların üzerine atacağına. Kaynanan da az değil bence.
Hem sen hamilesin. Çocuk dogcak. Onun tatavasi ve sacmaliklariyla neden uğraşsin ki kocan?
Sinirlendim.
Otursun cocuklarina baksın. Ne diye boşanmış bu bu arada? Evine geliceksede yardim etcek yok öyle is. Misafir degil o artık yani. Hizmet bekliyormus gördüm yukardaki mesajlarinda.
Oyle olur zaten hep kendileri cok bi b... ya afedersin bide milletin oğlunu begenmezlerHayatta iş falan yapmayı sevmez. Çocukları gelir evi darma duman eder aman dur benim çocuklarım dağıtmış ben toplayayım ayıp olmasin demez öyle rahat bir insan.
Güya kocası issiz kalmış çalışmıyormuş. Sorumluluklarını yerine getirmiyormuş erkek değilmiş.
Ya ben hiçbirine inanmıyorum. Adam aşırı zengindi inşaatları falan vardı. Bir anda battı afalladılar. Görümcem de çekemedi bu durumları hergün bir kusur buldu adama.
Kaç kere evime girdi çıktı. Aşırı efendi gayet de çocuklarına ailesine düşkün bir adam
Ama gel gör ki bunlara göre alemin en pis ise yaramaz erkeği..
Ya aslında böyle davranmamın nedeni de görümcem.
Kadın 1 yılın yarısını benim evimde geçirdiği için ön yargılı olmaya başladım ona karşı. Bu sefer komple bana yerleşir korkusuyla öyle çıkıştım.
Hiç bir şey yapmayayım şuan değil mi?
Eşinle konuşma tarzin yanlış tamam istemeyebilirsin herkesin kurulu bi düzeni var sonuçta ama eşine bunu sakince anlatmaliydin tamam yardım edelim ama bizede olene kadar yerlessin istemiyorum sonucta benim bi duzenim var beni de düşün biraz benim erkek kardeşim bana yerlesse uzun sureligine ne hissedersin başka türlü çare bulalim bende elimden geleni yaparim filan demeliydiniz eşine üzüldümHerkesin arefesi mübarek olsun.
Dimdirek konuya dalacağım.
Bayağıdır kendi memleketimdeyim. Eşim de kurban dolayısıyla kendi memleketine gitti. Bu detayı vermemin sebebini ilerleyen dakikalarda anlayacaksınız.
Görümcem eşiyle bayadır sıkıntılar yaşıyordu. Zaten geçimsizdir kendisi. Lüksü,yemeyi,içmeyi,gezmeyi sever. En çok da bende soluklanırdı bir çoğunuz eski konulardan bilirsiniz. ( Neyse ki ayağını biraz kesmiştim.)
Herkesten habersiz boşanmış eşinden. Aniden memlekete gitmiş oda. Ben burada olduğum için sonradan duydum. Eşim telefonda söyledi.
Benim bulunduğum şehirde yaşamaya devam edecekmiş. Kocası varken kimse zaptedemiyordu bu kadını. Artık boşandı ya kimse zaptedemez.
Neyse eşime dedim ki 2 çocukla nasıl yapacak koskoca şehirde ? İş yok güç yok. O çocukların bir sürü ihtiyacı olacak.
Eşim de kimseye ihtiyacı yok onun. Ben bakarım. Çocuklarına baba da olurum,abi de,dayı da :)))))))
Bende dayanamayıp dedim ki hiç de bana güvenip gelmesin bu taraflara inan uğraşamam kimseyle.
Beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın. Bunca zaman yaptıklarım yeter dedim.
Eşim şok geçirdi. Sen ne diyorsun ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? O benim kardeşim farkında mısın, abisi olarak tabiki de ben sahip çıkacağım. Sen ne saçmalıyorsun. Demek ki ben ölüp gitsem sana muhtaç olsalar sen böyle yapacaksın öyle mi yazık sana ıçindeki merhameti de öldürmüşsün dedi.
Bende boşanırken bana mı sordu. İki de bir onlarla mı uğraşalım bizim kendimize ait bir hayatımız yok mu? Dedim.
Oda bu dediklerini sakın unutma olur mu yazıklar olsun sana dedi telefonu yüzüme kapattı.
Neyse aradan biraz zaman geçti. Biraz fevri çıkıştığımı düşünüp arayıp açıklama yaptım. Kusura bakma hormonlarında verdiği etkiyle öyle konuştum dedim. Neyse kapattık telefonu 2 gün oldu ne arıyor, ne mesaj atıyor.
Öncelikle bunları uzaktayken konuşmakla hata mı ettim acaba? Yüz yüze konuşsaydım daha mı iyi olurdu ?
Yoksa gerçekten çok mu ağır konuşmuşum. Haksızlık mı ettim yoksa ?
Eşime neden üzüldün? :)Eşinle konuşma tarzin yanlış tamam istemeyebilirsin herkesin kurulu bi düzeni var sonuçta ama eşine bunu sakince anlatmaliydin tamam yardım edelim ama bizede olene kadar yerlessin istemiyorum sonucta benim bi duzenim var beni de düşün biraz benim erkek kardeşim bana yerlesse uzun sureligine ne hissedersin başka türlü çare bulalim bende elimden geleni yaparim filan demeliydiniz eşine üzüldüm
Tamamda ortada yerlesme yok ama. Kocasi direkt yerlescek bize demiyor. Konu sahibi olacakları tahmin ediyor . Esi de iyilik melekligine kahramanliga soyunmuş kendince. Neden üzüldün kocasına. Haketmis.Eşinle konuşma tarzin yanlış tamam istemeyebilirsin herkesin kurulu bi düzeni var sonuçta ama eşine bunu sakince anlatmaliydin tamam yardım edelim ama bizede olene kadar yerlessin istemiyorum sonucta benim bi duzenim var beni de düşün biraz benim erkek kardeşim bana yerlesse uzun sureligine ne hissedersin başka türlü çare bulalim bende elimden geleni yaparim filan demeliydiniz eşine üzüldüm