sıkıntılar bitmiyor. ...

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar Merhaba..benim sorunlarım bitmiyor ben babamla çalışıyorum daha doğrusu babamın yanındaki dukkanda tek basimayim kardeşim babamın yanında durur fakat babam tek değil yanında bir sürü eleman var..ben diğer dukkanda tekim idare eden olmaz hasta olsamda eşşek gibi gitmek zorundayım..şimdi konuya geleyim ben Regl olduğumda karnim agrir ve cok olurum kardeşime de rica ettim beni idare ette dukkana 1 gün gitmiyim dukkanda buzz gibidir kendi çalıştıkları yer sicacik kasiklarin şişer soğuktan müşteriye bakamassin kardeşim beni idare edemezmis bende neden derken tartıştık babamda sesimizi duydu geldi bana bela okumalar falan zaten ben günah kecisiyim eve geri geldim ya boşanıp adam yere düşse benden bilir kapaticam dukkani falan ben 12 senemi verdim yani bi idare çokmu..kardeşim çıkar dukkandan kahvesini içer gezer kiyafetini alır 2 gun hasta olunca gelmez rahattir kimsenin gözüne batmaz ama ben bişi desem hemen dukkani kapaticam diye tehdit babam ben evliykende aynısını yaptı sen başka o başka sen evlisin o bekar rahat bırakırım gezsin dinlensin diye..kızlar amaç nedir?niye herseyde ben?ayrı bi işe giriyim diyorum çünkü çok ayrımcılık var dayanamiyorum dün babama dukkanin borcunu verdim 10 bin lira ve çıktım babamda burnunu sürüp gelirsinler Allah belanı versinler...kızlar başka bi işe giriyim diyorum..kardeşime de yazıklar olsun bide bayan olucak....

Başka bir işe gir en iyisi.

baban senin boşanmanı bahane ederek bayağı bir eziyor belli.

belayı sizmi okudunuz babanız mı hani şu on bin tl veridiginiz de onu anlıyamadım

ayrımcılık yazdığınıza öre var evet

neden çıkmıyorsunuz işten evet çıkın başka bir iş bulun madem bu kadar sıkıntı var

durumunuz çok zor Allahım yardımcınız olsun . Benim bir arkadaşım da boşanıp baba evine döndü o da aynı şekilde sanki suç işlemiş gibi hersey onun başına yıkılıyor ama neyseki anne biraz yardımcı oluyor size anneniz yardımcı veya destekçi olmuyor mu ?

Bu ne ya düşmanca davranıyorlar size..
Neden böyle yapıyorlar. Hatalarınız mı oldu zamanında
Size güvenmiyorlar mı ? çünkü hiç bir şey yokken hepsinin düşmanca davranması garip geldi bana

Hayret yani sanki üvey evlatsın bence başka bi iş bul sakın çalışmamazlık yapma bunların eline bakarsan yandın

neden öyle acaba ya kız kardeşiniz kaç yaşında

kendi hayatını kur o kardeşinle görecek günleri var daha sen huzurunu bozmayacak kadar uzak ol öyle babadan. babalığını unutmuş.özel sektördeki patronlar gibi davranıyor.senin sağ salim boşandığına şükretmiyor da üvey gibi davranıyor.şişirdiği kardeşinle mutluluklar dilerdim. ben olsaydım.

Bir baba neden kızına böyle davranır ki :KK43: üzüldüm, başka iş bakın kendinize bu şekilde muamele görme gibi bir zorunluluğunuz yok sizde yetişkin bir bireysiniz :KK51:

Öyle anne babalar var maalesef; birkez evlendin mi evlat olmakdan çıkıyorsun sanki; kız çocuğuysan tabii...

Bela nereye gidiyorsun demişler, dönüp dolaşıp sahibime demiş. Herhalde 50 li yaşlarında vardır babanız ama biraz boş bir insan gibi. İnşallah tez zamanda kendi işiniz, kendi eviniz barkınız olur.

durumunuz çok zor Allahım yardımcınız olsun . Benim bir arkadaşım da boşanıp baba evine döndü o da aynı şekilde sanki suç işlemiş gibi hersey onun başına yıkılıyor ama neyseki anne biraz yardımcı oluyor size anneniz yardımcı veya destekçi olmuyor mu ?
Yok canım asla annem idareci değil..gündüzleri çalıştığım için çıkamıyorum bende akşam is çıkışı bulusuyorum arkadaş larimmda dükkana gelir babamla tanistiririm saat 8de cikiyosam akşam 10bucukta evde olurum geçen 10bucukta evdeydim diye babam kıyamet kopardı evde kimsede destek degilki sözde kız kardeş..babam söylenir annem kafasını sallar okadar

Bu ne ya düşmanca davranıyorlar size..
Neden böyle yapıyorlar. Hatalarınız mı oldu zamanında
Size güvenmiyorlar mı ? çünkü hiç bir şey yokken hepsinin düşmanca davranması garip geldi bana
Canim ben istediğim adamla evlenmistim eşim Sünni kökenlidir..bense alevi ailem bundan dolayı istemedi ben eşimi çok sevdiğim için evlendim tabiki kacmadim onların rızasıyla evlendim zorda olsa ondan dolayı gıcık olabilirler

Öyle anne babalar var maalesef; birkez evlendin mi evlat olmakdan çıkıyorsun sanki; kız çocuğuysan tabii...

Bela nereye gidiyorsun demişler, dönüp dolaşıp sahibime demiş. Herhalde 50 li yaşlarında vardır babanız ama biraz boş bir insan gibi. İnşallah tez zamanda kendi işiniz, kendi eviniz barkınız olur.
Teşekkürler canım hepimize inşallah..babam61 yaşında kendi işini yapiyor sadece çok şımarık kendini begenmis tir. .

neden öyle acaba ya kız kardeşiniz kaç yaşında
Kızkardeşim 31 yaşında fakat tuhaf biri biri bakar niye baktı kro der..umut verir yarı yolda bırakır yalnız olmadığını zannettirir tek bırakır insanlara pislik muamelesi yapar kimseyi begenmez psikolojini yerle bir eder gizli saklı halleder herseyini yani ne bilim ürkütücü bir halı var

Back
X