Kizlar Merhaba..benim sorunlarım bitmiyor ben babamla çalışıyorum daha doğrusu babamın yanındaki dukkanda tek basimayim kardeşim babamın yanında durur fakat babam tek değil yanında bir sürü eleman var..ben diğer dukkanda tekim idare eden olmaz hasta olsamda eşşek gibi gitmek zorundayım..şimdi konuya geleyim ben Regl olduğumda karnim agrir ve cok olurum kardeşime de rica ettim beni idare ette dukkana 1 gün gitmiyim dukkanda buzz gibidir kendi çalıştıkları yer sicacik kasiklarin şişer soğuktan müşteriye bakamassin kardeşim beni idare edemezmis bende neden derken tartıştık babamda sesimizi duydu geldi bana bela okumalar falan zaten ben günah kecisiyim eve geri geldim ya boşanıp adam yere düşse benden bilir kapaticam dukkani falan ben 12 senemi verdim yani bi idare çokmu..kardeşim çıkar dukkandan kahvesini içer gezer kiyafetini alır 2 gun hasta olunca gelmez rahattir kimsenin gözüne batmaz ama ben bişi desem hemen dukkani kapaticam diye tehdit babam ben evliykende aynısını yaptı sen başka o başka sen evlisin o bekar rahat bırakırım gezsin dinlensin diye..kızlar amaç nedir?niye herseyde ben?ayrı bi işe giriyim diyorum çünkü çok ayrımcılık var dayanamiyorum dün babama dukkanin borcunu verdim 10 bin lira ve çıktım babamda burnunu sürüp gelirsinler Allah belanı versinler...kızlar başka bi işe giriyim diyorum..kardeşime de yazıklar olsun bide bayan olucak....