sıkıntılara boğuldummmm

Aslında söyleyecek pek bişey yok ne yapman gerektiği gayet açık ortada,
ailen de destek madem neden bile bile kendini yıpratmayı seçiyorsun?
seviyor olabilirsin tabiki ama sevgi bir evliliği tek başına yürütemez,
günün birinde ondan nefret eder hale geldiğinde senin için geç olucaktır.

ben okuduğumda gayet akıllı ve ayakları üzerinde durabilen bir kadın izlenimi aldım.düşünüyorumda ben 19 yaşında sizin yaşadıklarınızı yaşasam kaldıramazdım herhalde.herşeyi yapabilecek güçtesiniz.sadece harekete geçmek için biraz cesaret

erken evlenmenin bedeli diye düşünüyorum ben bunu gençken neyin ne olduğunu bilmiyoruz kapılıp gidiyoruz 2 tatlı söze ki siz 4 yıl sevgili olmuşsunuz işte o yaşlarda insanın aklı havada oluyor bence sen düşün taşın en mantıklı kararı ver ha bu arada yazında "doğulu zihniyeti işte "diye bişi yazmışsın hayatım bu devirde doğulular mı sadece hep bi arada yaşıyor okurken sadece oraya takıldım

bide çocuk yapsanız düşünemiyorum yani

annenizi dinleyin

ne problemli insanlar var burada ailesi başından atıyor ,,, ne mutlu ki aileniz sizin yanınızda

arkadaşlar çncelikle yorumlarıız için çok teşekkür ederim
ama bişey belirtmek istiyorum biyerde yanlış anlaşılmışım sanırım;
'doğulu zihniyeti' derken insanımızın zihniyeti demeliymişim
bunun nedeni ise evlenir evlenmez bunlar daha küçük veyahutta
oğlum benim yanımda hayat sürmeye devam etmeli (özellikle bu son madde)
nedeni ile oğulları ilk evlendirdiklerinde normalde 4 5 seneye kadar aynı evde yaşatırlar
ve kendi mentalitelerinide yapmak zorunda olduklarını düşünerek çocuklarına ve gelinlerine
kaba bişekilde empoze ederler. bunu heme kendim ve eşimin çevresinde yaşayan bi çok
kadından duydum gördüm. bunu aşağılamak için değil yanlış gördüğüm için
söyledim yanlış aktardığım için özür dilerim.
konuya gelmek gerekirse;
yaptığımız yorumlarda bugüne kadar göremediğim bi noktayı keşfettim sanırım benim problemimde bu
yaşanan ve yaşanması olası ama hayatımda kötülerine nazaran daha az yer kaplayan ve kaplıcak olan iyi ve mutlu anlar için boşanamıyorum sanırım.kötülere odaklanamıyorum
silmeye çalışıyorum beynimden ve geri kalan hayatım
için çok kötü bişi yaıyorum acilen bunun için bişeyler yapmalıyım ve yaptırmalıyım
doktor işini denicem sadece 1 kere önericem bunu eşime büyük ihtimal kabul eder
ne zaman olucağını hep erteler diye düşünüyorum ama son bi şansı artık kendimden ödün vererek değil
objektif ve bilgisine tecrübesine güven diğim insanı aramıza davet ederek vericem.

İşin varsa çalısıyorsan ayrıl.
Evlilik böyle olmaz.
Kesinlikle bosan derim.
Ayaklarının üzerinde dur.
Hiç bir kadın itilip kakılmayı hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…