Tamam Allah razı olsunListenin sonuna geldik tekrar başlarsak ekliyeyim canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam Allah razı olsunListenin sonuna geldik tekrar başlarsak ekliyeyim canım![]()
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah![]()
namaste21 NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
Okuduğumuz zikir (LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM)
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
![]()
namaste21
Umut_2019
Bildirim saati her akşam 21.00
Sıradaki arkadaş duasını atmadı atınca ekliyecem kızlar
Çok güzel geçer ameliyat inşallah stres yapma olumlu düşün ki güzel olsun herşey canımAllah hepnizden razı olsun çok duygulandımo güzel kalbinzden öpeyim
Hep çeşitli hastalıkların çıkmasından korku oldu bende diliyorum hep Allah ım güç versin olayım ameliyatımıda kurtulayım arkadaşlar Allah hastalıkla ve sevdiklerimizle imtihan etmesin gerçekten çok Allah razı olsun hepinizden
Sizlerde benim dualarımdasınız inşAllah
![]()
Allah razı olsun
Allah razı olsun Amin inşAllahUmut_2019 ve
minikkkkkkk niyetlerinize okudum Rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin inşallah dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla
![]()
minikkkkkkk kızlar bu arkadaşımız ameliyat olacakmis onun için LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM kişi başı 100 defa okuyup dua etmenizi istiyorum bitirmiştik normalde listeyi ama ihtiyacı varmış arkadaşin duaya Allah razı olsun hepinizden müsait olan okusun
C Chuck24681012
Aktif Lora
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Allah razı olsun aminnn inşAllah çok teşekkür ederim sizde benim dualarımdasınız
Allah razı olsunSon arkadaşada okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahminikkkkkkk kızlar bu arkadaşımız ameliyat olacakmis onun için LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM kişi başı 100 defa okuyup dua etmenizi istiyorum bitirmiştik normalde listeyi ama ihtiyacı varmış arkadaşin duaya Allah razı olsun hepinizden müsait olan okusun
C Chuck24681012
Aktif Lora
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Allah razı olsun Aminnnn inşAllah çok teşekkür ederim Allah ım nasip eder dileklerinmizi ve sağlımızla sınamaz inşAllahhhOkudum Rabbim kabul etsin inşallah