- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Teşekkür ederim.Geniz eti ile burundaki et aynı mı oluyor?Burun icin bir sey diyemem ama geniz etim benim de tekrarladi. 2. Alindiginda gereksiz fazla bi kanama oluyo ve cok gec iyilesiyo benim bogazima 5 gazli bez tamponu koymuslardi kanama dursun diye taburcu olurken cektiler cok kotuydu. İple o tamponlar burnumun ucundaki bi minik gazli beze bagliydi. Her turlu cok zor cok gecmis olsun
Evet burunla bogaz arasindaki soluk borusunu kapatan et bildiğim kadarıyla :)Teşekkür ederim.Geniz eti ile burundaki et aynı mı oluyor?
Her türlü sıkıntıEvet burunla bogaz arasindaki soluk borusunu kapatan et bildiğim kadarıyla :)
Çok teşekkür ederimBilmiyorum ama çok geçmiş olsun demek için yazdıminşallah bir an önce sorunsuz hallolur.
canım gecmıs olsn bendede burun etı alınırken tum kıkırdakları temızlemıs dr. 2 sene sonra burun estetıgı olmak ıcın gıttıgım farklı bı dr soyledı banada hiç kıkırdak bırakmamıs dıye ve kıkırdak eklencektı ya gögusunden yada kulagından alcam demıstı.benim kıkırdakları kulaktan aldı bı sorunda olmadı kaburga dıye dememıslerdı banaGüncel
Bana kulaktaki olmaz dedi zamanla erime ihtimali varmış sanırım canım.canım gecmıs olsn bendede burun etı alınırken tum kıkırdakları temızlemıs dr. 2 sene sonra burun estetıgı olmak ıcın gıttıgım farklı bı dr soyledı banada hiç kıkırdak bırakmamıs dıye ve kıkırdak eklencektı ya gögusunden yada kulagından alcam demıstı.benim kıkırdakları kulaktan aldı bı sorunda olmadı kaburga dıye dememıslerdı bana
Gerçekleşme ihtilami zordur ondar bahsetmemişlerdir.Bazılarında kıkırdak az olur bende sıfırmış yani belki ondan çünkü kulaktan yetmeyince kaburgadan alınıyormuş..olabıılır canım o ihtimalden bana bahsedılmedı tbı :)
gazlı bez eskide kaldı artık silikon koyuyorlar ve can acıtmıyor öyle hafifBurun icin bir sey diyemem ama geniz etim benim de tekrarladi. 2. Alindiginda gereksiz fazla bi kanama oluyo ve cok gec iyilesiyo benim bogazima 5 gazli bez tamponu koymuslardi kanama dursun diye taburcu olurken cektiler cok kotuydu. İple o tamponlar burnumun ucundaki bi minik gazli beze bagliydi. Her turlu cok zor cok gecmis olsun
ben zaten o ameliyatı 6 sene önce falan olmuştum. Geniz etini. Estetik oldum 20 gün önce falan tampon bile kullanmadı doktorum ve bence normalden fazla kanamam oldu ama 2 gün sonra geçti bitti :)gazlı bez eskide kaldı artık silikon koyuyorlar ve can acıtmıyor öyle hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?