Sıkıntılı bir burun ameliyatı.Yardımcı olabilir misiniz?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar ben 5 sene önce burun eti ameliyatı olmuştum tekrar etti problem.Başka bir doktora araştırarak muane oldum.Bugün görüştüm burnumun 4 yerinden kırık varmış.Kıkırdak yokmuş.Kaburgadan alınacakmış oda riskliymiş.Akciğer zarının yırtılma ihtimali varmış.Yani bir zarın üstünden kıkırdağı sıyırdığını düşün dedi.Ben riskleri sana söylüyorum ben yaşamadım ama bilgilendiriyorum dedi.Nefes yolları tıkalı zaten burun eti sorunu tekrar etmiş.Size sorum kaburgadan kıkırdak alınma işlemi yaptıran veya bunun hakkında bir bilgisi olan var mı?Şimdiden teşekkürler.

Burun icin bir sey diyemem ama geniz etim benim de tekrarladi. 2. Alindiginda gereksiz fazla bi kanama oluyo ve cok gec iyilesiyo benim bogazima 5 gazli bez tamponu koymuslardi kanama dursun diye taburcu olurken cektiler cok kotuydu. İple o tamponlar burnumun ucundaki bi minik gazli beze bagliydi. Her turlu cok zor cok gecmis olsun

Burun icin bir sey diyemem ama geniz etim benim de tekrarladi. 2. Alindiginda gereksiz fazla bi kanama oluyo ve cok gec iyilesiyo benim bogazima 5 gazli bez tamponu koymuslardi kanama dursun diye taburcu olurken cektiler cok kotuydu. İple o tamponlar burnumun ucundaki bi minik gazli beze bagliydi. Her turlu cok zor cok gecmis olsun
Teşekkür ederim.Geniz eti ile burundaki et aynı mı oluyor?

canım gecmıs olsn bendede burun etı alınırken tum kıkırdakları temızlemıs dr. 2 sene sonra burun estetıgı olmak ıcın gıttıgım farklı bı dr soyledı banada hiç kıkırdak bırakmamıs dıye ve kıkırdak eklencektı ya gögusunden yada kulagından alcam demıstı.benim kıkırdakları kulaktan aldı bı sorunda olmadı kaburga dıye dememıslerdı bana

canım gecmıs olsn bendede burun etı alınırken tum kıkırdakları temızlemıs dr. 2 sene sonra burun estetıgı olmak ıcın gıttıgım farklı bı dr soyledı banada hiç kıkırdak bırakmamıs dıye ve kıkırdak eklencektı ya gögusunden yada kulagından alcam demıstı.benim kıkırdakları kulaktan aldı bı sorunda olmadı kaburga dıye dememıslerdı bana
Bana kulaktaki olmaz dedi zamanla erime ihtimali varmış sanırım canım.

gazlı bez eskide kaldı artık silikon koyuyorlar ve can acıtmıyor öyle hafif

Merhabalar ben ameliyat olalı 3 hafta oldu benim burnumda çok problemliydi nefes sorunum vardı burnuma kıkırdak ve doku yerleştirilmesi gerekiyordu benim doktorum kulaklardan kıkırdak ve doku aldı ve problemsiz ve sonucu çok güzel bir operasyon oldu

Back
X